Класиране за 8 клас в 1 СУ Пенчо Славейков 2024-2025

• 1 246
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, дъщеря ми влезе на първо класиране в 1 СУ "Пенчо Славейков" в паралелка Природни науки с испански и английски. Чуди се дали иска да остане в там или да отиде на второ класиране, където имаме шанс за езиковата паралелка с испански и английски, но без химия и биология. Има ли други мами на деца, които ще се записват в тази паралелка или родители на деца, които учат вече там? Да споделим информация за училището. Благодаря!

# 1
Здравейте! Дъщеря ми е приета в същата паралелка. Доволна е, но засега е на мнение, че ще участваме във 2ро класиране. Подредбата на желанията е подобна. И при нея има вероятност да мине в езиковата паралелка  ИЕ/АЕ или в 31 СУ с ИЕ/АЕ. Аз също бих се радвала, ако някой сподели мнение за 1 СУ и нивото на обучение по ИЕ. Четох в темата за 1 СУ, че най-добрите учители по ИЕ са напуснали през 2023. Някой има ли впечатление от новите учители по ИЕ?

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 15:33 от SA123

# 2
Здравейте! Дъщеря ми се прекласира в същата паралелка. Вашата дъщеря остава ли в същата паралелка или се придвижи напред?
Здравейте, дъщеря ми влезе на първо класиране в 1 СУ "Пенчо Славейков" в паралелка Природни науки с испански и английски. Чуди се дали иска да остане в там или да отиде на второ класиране, където имаме шанс за езиковата паралелка с испански и английски, но без химия и биология. Има ли други мами на деца, които ще се записват в тази паралелка или родители на деца, които учат вече там? Да споделим информация за училището. Благодаря!

# 3
  • София
Дъщеря ми е приета Природни науки с английски и испански. Някой друг?

# 4
Наборчетата вече са направили група в инстаграм и си общуват. Има деца от различните профили. Ако желаете мога да Ви напиша на лични профила на моята дъщеря, за да я последва и да я добави в групата!
Дъщеря ми е приета Природни науки с английски и испански. Някой друг?

# 5
Моята дъщеря е Природни науки с ИЕ и АЕ. Ще се запише другата седмица.
Моля да споделите групата в инстаграм

# 6
Писах Ви на лични!

jinanoel видях, че сте ми писали на лични, но сте забранила получаване на отговори  и няма как да Ви отговоря!
Моята дъщеря е Природни науки с ИЕ и АЕ. Ще се запише другата седмица.
Моля да споделите групата в инстаграм

# 7
Синът ми беше приет в Природни науки на 1-во класиране и се качи до чуждоезиков профил АЕ с ИЕ. Някой записал се в тази паралелка?

# 8
  • София
Здравейте, синът ми е в паралелката Чужди езици, АЕ/ИЕ. Опита се да се включи в общата група на осмокласниците  в Инстаграм след второ класиране, но нещо не успя. Ако има група на класа, мога ли да помоля за помощ как да се включи.

Общи условия

Активация на акаунт