Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 681
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
А, Аня, много точно! Дойдохме си на думата... не е въпрос само на ботуши, а на цялостна визия!

Този сезон са много популярни миди и макси дължини, които покриват ботата/ботуша. За коментираната ситуация това ще е оптимално, защото хем прикрива прасците, хем изглежда актуално.

Джули, ще се похваля като ги пробвам. Като си знам какъв процент отхвърлям има мъничък шанс да задържа 1 от 4-те Simple Smile)) Освен 3-те панталона има и една плисирана пола, но според мен ще е къса за ботушите с които искам да я комбинирам.

PS 4 от 4 ще върна!
Обяснете ми какво е това чудо 2 артикула на един и същ бранд и един и същ размер да са толкова различни - полата ми заспа, но както подозирах е леко къса, но на талията е идеална. Кропнатите гащи ги обувам, закопчавам и пъхам 2 юмрука отзад на кръста, че да запълня "талията" Майната им Sad

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 18:07 от Agent Provocateur

# 226
Aaa, Agent за ботушите явно имаме еднакъв проблем. Много ботуши са били при обущаря за стесняване. Бях намерила един супер добър.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 09:58 от goddess-outnocontact

# 227
На по-масивен прасец хич не седят широки ботуши, а по-скоро тесни в глезена и прасеца и да са по-високи, до под коляното за оптически да издължат тази част на крака.

# 228
Здравейте,днес си купих дънки baggy fit от Зара.Готино ми стоят,но аз съм мноого висока и ми идват къси леко,въпреки това ми харесват и ще си ги нося.Сега времето е топло през деня и мога да ги нося с кецове и кракът ми да е гол.Но скоро ще застудее и какво правим?!Вие как ги носите тези къси модели дънки зимата или не носите?Незнам дали ще стоят добре с кубинките ми,имам челсита-нещо не ме кефи с тях.Актуални бяха едни шарени чорапи,но не са ли много тийн?А и с такива примерно почвам да си чудя как да ги съчетавам с другите цветове по дрехите ми и става едно нищо.

# 229
Може да ги носиш с едноцветни рипсени чорапи в цвета на дънките

# 230
  • Пловдив

Купих тези дънки, в талията ми стоят плътно надолу са свободни, основно нося скинита и се чудя освен с пуловери с какво ще стоят добре.

# 231
Поло, боди, тесни фанелки.

# 232
Търся си рокля, искам да бъде:
- с висока талия
- разкрояваща се надолу - може плисе, но не е задължително
- малко по-плътна т.е. не шифон
- около/под коляното
- по възможност да не е (изцяло) черна

Тази е до най-близо до търсената, но 1, това деколте не ми е удобно, и 2, не я намирам за поръчка

# 233
За по-широк прасец бих препоръчала да се подчертае глезена по-скоро и издължен, тесен ботуш, който да създаде илюзия за удължаване на крака. Иначе с широки ботуши и прави има опасност да се създаде още по-тромав ефект и скъсяване.
Точно това се получава Grinning Мислех си го през цялото време, докато чета горните коментари.
Боти с височина около глезена и ботуши с по-тесен глезен и не твърде впити в прасеца, че да "прелива" плът на коляното са по-подходящи. Твърде широките ботуши създават едно цялостно впечатление за жена-пънче.
Това от собствен опит споделям. И моите прасци не са върха на изяществото. Ако има нещо, което изобщо липсва в гардероба ми, то са точно широки ботуши. За мен точно те изглеждат красиво само на дами с тънки крака.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 01:06 от Light Beam

# 234
Дайте по един глас. Колежка си ги е поръчала, но са ѝ малки. Естествена кожа, гьон подметка, което за мен е плюс, марката е тази
Не е Gucci Laughing

Бих ги носила само, когато не закъснявам за някъде, което рядко се случва Satisfied

# 235

Предложения за обувки за това яке,яката е прибрана на снимката, иначе е голяма и масивна с черен косъм.(Няма да я нося прибрана)Според мен груби кубинки няма как да седят.Дайте предложения.

# 236
  • в Кошера
goddess-outnocontact, по принцип НЕ. Отминаха "вълнежите" при лоуфъри/чехли/производни.
Ако е затворена обувка - пО става, ако са чехли - твърдо не. Peace

Бих ги носила само, когато не закъснявам за някъде, което рядко се случва Satisfied
Отговорът е във въпроса. Peace

# 237
Goddess, зависи колко са ти удобни, колко се вписват с тила ти и в есенно-зимния ти гардероб и дали държиш да си начешеш крастата.

Една от любимите ми украински стилистки, която слушам често казва: "ако не сте се изкушили да си купите дадена дреха/обувки във върховия и сезон  и на пика на популярността и не я мислете след това, най-вероятно не е "вашето" и ви изкушава само добрата цена"

Според мен груби кубинки няма как да седят.Дайте предложения.
Защо да не седят!? Майкъл Корс как ги стилизират?
https://www.michaelkors.com/women/clothing/jackets-outerwear/_/N-28eoZ1xwcdm7

Това е просто зимно яке - аз лично за такава дреха си подбирам обувките в зависимост от панталона/полата/роклята под него и това къде отивам. И кубинки и боти и ботуши и маратонки...

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 01:27 от Agent Provocateur

# 238
чехлите с пухкава козинка не ми харесват

# 239
Годес, абсурдни ся тези чехлички или каквото се води там. Още повече, че им мина модата.

Общи условия

Активация на акаунт