Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 671
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Ако имах дебели прасци и крака, щях да ги крия в ботуши и по-дълги поли. И бих избирала такива на висок ток:

# 211
  • София
Блазе ти Куко, на мен все са ми тесни! Wink
Абе блазе... все ми се струваше, че приличам на котарака в чизми или на руска доячка

# 212
И аз обикновено ги крия така, качих снимката, защото се вижда целия ботуш. С по висок ток още по добре...
Куко бих предпочела Котарака в чизми пред баба Меца! Wink

# 213
Аз имам обратния проблем - години наред все ми хлопаха и по-лошото е, че хлопаха когато беше модерно ботушите да са по крака. Та носех много боти. Като станаха модерни широките се родих.

Агент, ще те послушам, но баш с червено червило не бих ги комбинирала, че не ми ходи.
Аутфита показан от Самодива е топ!
Модела на панталона някой може ли да разпознае?

Готова съм да споря, че за всяка жена има подходящ оттенък червено червило, но не е за тази тема дискусията Wink
За мен това е класически прав широк панталон.

СамоDiva, аз такъв аутфит нося с маратонки, но това е, защото ми е по-удобно, ако търсиш по-елегантни обувки, вече са ти предложили и са страхотни. С боти няма да е ок, защото като седнеш ще се реже крака.
Хмм, зависи от дължината на панталона - подобни аз ги обичам екстра дълги, т.е. ако съм на 10 см ток да покрива 9 см от него - дори седнала и с кръстосани крака не се вижда нищо повече от част от ботата, никога края и или чорапа.
За такъв висш пилотаж като да сваля кройка на харесала ми дреха мога само да си мечтая!

^^^ Тук манекенката е висока и за моя вкус панталонът е къс - т.е. с този ток трябва да остава 1-1.5 см до земята!

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:49 от Agent Provocateur

# 214
Супер са широките, и с чорап над тях и голо бедро - също!

И боти харесвам, но да се виждат.

Скрит текст:

# 215
  • София
Вторите боти не са моето нещо, както и ботушите на Agent Provocateur

# 216
  • в Кошера
Marble_beach, високи ботуши, свободни по крака и неподчертаващи глезените.
На ток или не, с остри или заоблени върхове... въпрос на търсена визия.

Скрит текст:

А в случай, че ще бъдат скрити под прави дънки/панталон, и изчистени боти вършат работа. Peace
Скрит текст:

# 217
За по-широк прасец бих препоръчала да се подчертае глезена по-скоро и издължен, тесен ботуш, който да създаде илюзия за удължаване на крака. Иначе с широки ботуши и прави има опасност да се създаде още по-тромав ефект и скъсяване.

# 218
  • София
Повечето от показаните широки ботуши са такива, защото са обути върху тънък прасец. При масивен ще се опънати по него и само на глезена ще са широки, което седи кофти.

# 219
И според мен глезенът трябва да е стеснен, иначе се получават едни тюфлеци крака!

# 220
Ето една жена с немоделна фигура и с по-обемни прасци, която опитва няколко различни модела:
https://themomedit.com/tall-knee-high-boots-for-women-wide-calve … h-buying-on-sale/

Вчера грабнах 3 много различни кожени панталона, сега ще си пусна кафе и ще търся идея с какви обувки да сложа широки кропнати почти бели гащи Simple Smile))

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:21 от Agent Provocateur

# 221
Когато сложа прав ботуш се скриват прасците, но кривото си остава

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 15:43 от Marble_beach

# 222
Ми добре ти седят, с дебели прасци няма какво много да се направи, от опит го казвам...

# 223
Агент, похвали се с кожените придобвики 😍
Много обичам кожени панталони - имам черен, кафяв, маслено зелен и два клина в камел.
И поли обичам, но в момента нямам нито една, чудя се на една кафява трябва ли ми.

# 224
Зависи много какви дрехи са избрани.

Например, ако тази дебеланка беше съчетала ботушите с втория тоалет, всичко щеше да е чудесно:
Скрит текст:

Или пък се избегнат самите прасци и се подчертае друго:
Скрит текст:

Дори не при + размер, има опции, при които пак може да е по-развит прасецът. И пак е по-добре да се скрие с широки дрехи/ботуши или по-ефектна дължина:
Скрит текст:

Показаният модел е като чорап, а с фигуралният чорапогащник и това деколте горе, е просто абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт