Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Нищо ѝ няма на змийската рокля, само едноцветни обувки и връхна дреха, изчистен клъч/ чанта и е топ.
Аз днес се сдобих със зелена леопардова рокля. Влече си ме този принт и това е.
Освен с черни яке и кецове, я виждам и с камел боти. Ще пробвам и с червено кожено яке.
С това зелено напоследък съм обсебена.

# 196
Харесах си този аутфит и много ми се носи.
Сега почвам да търся дрехите, които ми липсват и чантата може би бих я сменила с друг модел.
С какви обувки бихте носили?

# 197
Боти на висок ток! Черни или тъмно кафяви... черни.
Много ефектен аутфит, крада го Simple Smile Имам си всичко за него.

# 198
С обувки на дебел ток, по-затворени, за да не ми е студено

или по-ярки

# 199
Благодаря на всички, които се включиха по моя казус!
Цвят тиква не е моето, написала съм го и в поста си, но си представих Агентката в това предложение, защото тя просто грее в есенната гама. Стане ли дума за есенни цветове, винаги ми изниква тя, а аз имам добре илюстриращо въображение. Всички, май, сме я  виждали.
Искаше ми се някакви по-нестандартни комбинации. Поразрових и намерих. Сега очаквам сакото да пристигне и да пробвам.
И да се оплача. Намерих си перфектния панталон в беж, но пристигна с точка от лепило в задната част на бедрото. Не излезе с вода, затова ще го връщам, но ще си сваля кройката преди това. Просто е перфектния панталон и естествено няма друга бройка в моя размер. Rolling Eyes Липсват ми старите емотикони. Rolling Eyes

СамоDiva, аз такъв аутфит нося с маратонки, но това е, защото ми е по-удобно, ако търсиш по-елегантни обувки, вече са ти предложили и са страхотни. С боти няма да е ок, защото като седнеш ще се реже крака.Последното го пиша, само защото идва по-хладно време, макар и при мен да е още топло. Дори в понеделник бях на плаж.

Аз установих за себе си, че по-удобно от маратонки, сникерси нямам. В понеделник бях с каубойските си боти- почти умрях, а знам, че преди 4 години ми бяха безумно удобни, дори и на бос крак. Tired Face

пп. Днес получих задочен комплимент от едно 8-годишно: "Онази високата и слаба госпожа, с тънките глезени и която ходи така!?"- да се чете Фръц. Laughing Bowtie Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
Благодаря, Ал!
Агент, ще те послушам, но баш с червено червило не бих ги комбинирала, че не ми ходи.
Аутфита показан от Самодива е топ!
Модела на панталона някой може ли да разпознае?

# 201
Здравейте, какъв модел зимна обувка/ботуш/боти е подходяща за 163 см височина и силно развити прасци (даже леко криви като на футболист 😃) извинявам се за описанието, но това е положението. За момента това което най ми пасва е един модел от велур леко свободен до средата на прасеца и без ток .. ще съм благодарна и ако приложите снимки, за да потърся в реални магазини

# 202
Малко идеи от бърза справка в интернет

# 203
Ботуши, които са широки горе или такива, които са набрани. При всички положения, прикриващи прасеца.
Скрит текст:

# 204
Аууу първите са много хубави. Дай линк плийз.

# 205
  • Русе
Последните три модела, дълги и тесни ботуши едва ли има шанс да станат на широк прасец.
По въпроса на темата, носят ми се ботуши в камел или светло кафяво и дано успея да си намеря такива, които да ми станат и харесат.

# 206
Аууу първите са много хубави. Дай линк плийз.

За съжаление, точно те липсват в европейския вариант, има ги само САЩ:

# 207
Ботушите с къдриците не са подходящи за дебел прасец. Максимално изчистен ботуш, за да не дава допълнителна ширина! Иначе са много красиви!
Моят прасец е дебел, нося такъв ботуш.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 14:54 от mimi.7299

# 208
  • София
Тъй като съм дете на соца, помня липсата както на малки номера (тогава носех 36), така и че нямаше прилепнали ботуши за моите кльощави крака, винаги оставаха 2-3 пръста разстояние.
Чак преди 2-3 години ми се случи ботуши да са ми тесни.

# 209
Блазе ти Куко, на мен все са ми тесни! Wink

Общи условия

Активация на акаунт