Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 641
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Как мислите, дали все още са модерни кожените разкроени поли?
Имам такава от миналата година, която почти не съм носила.

# 181
Сиси, в случай, че ти се носи- носи си я с кеф!
Аня, в грях ме вкара с този сайт!
Красота, която ми легна на сърцето от раз, пък и моя номер го има!

# 182
  • София
TuЛи, чудесни са! Но аз не се възприемам много с ботуши, предвид дължините, които нося. на тези им отиват или доста късо, или дължина, покриваща горния им ръб.
Когато видя права пола до коленете с високи ботуши, направо изтръпвам.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:21 от Cuckoo

# 183
TuЛи,
Kакто се казва в такива случаи… пооръчвай!
Ако можех само с ботуши щях да ходя. Много обичам.

Кожената пола си е ок, кога пък не са били модерни?

# 184
Ауууу, Тили тия са жестоки! И аз съм като Аня мога само с ботуши да живея!

# 185
  • София
За тези какво ще кажете, като балеринки са:
https://www.aboutyou.bg/p/leger-by-lena-gercke/pantofi-agathe-8282286
Искам мокасини, харесват ми с по-дебела и груба подметка, но за тези пари бих си затворила очите

# 186
  • в Кошера
Cuckoo, от мен НЕ. Peace

Скрит текст:
Опитвам се доста усърдно да не се поддавам на импулсивни покупки, провокирани от изгодни оферти.
Старая се да не правя компромиси с модел/цвят/бранд/размер/състав..., защото опитът ме е научил, че 99% ще сгреша.
Въпреки всичко, ветото ми издиша понякога. Човещинка. Innocent

# 187
  • София
Е, поне в АЮ връщането е безплатно и навреме превеждат парите. Ще помисля още малко. Мога да дам и повече, имам да усвоявам пари за подарък за РД.

# 188
Не бих ги носила, но аз не харесвам такъв тип обувки. Приличат на моджари, някак не им е изпипан фасонът. А това синджирче отпред съвсем ги съсипва.

# 189
И аз вече се опитвам да минимизирам изцяло спонтанни покупки, или такива, които са вид компромис.
Ботушите ги мисля. Не съм сигурна, че ми трябват реално. Отделно, не съм си в Бг и се чудя, да започвам ли да троша време в търсене на доставка в страната, в която съм в момента. Rolling Eyes

Cuckoo, такива, но на по- дебела подметка и без верига- с удоволствие бих си взела. Hug

# 190
  • София
Е, значи няма да са тези. И аз се разколебах
На мен верижки и т.н. не ми пречат, тип сврака съм.

Еха, това са моите Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 14:57 от Cuckoo

# 191
Pepina, ах какви красоти имат. И аз хвърлих едно око и се сдобих с два чифта мери джейнки (откога искам).

Понеже се двоумях между двата цвята взех и двата. Дано са удобни.
Но сега тия с червено с какво да ги комбинирам?

# 192
За роклята със змийския принт, бих избрала семпла обувка в 1 цвят – ботуш или стилето, но не черни, а беж / нюд, че и бели. Горна дреха кожено яке и клъч. Клъчът по възможност също изчистен и без златисти орнаменти.

# 193
Pink Dress, честити!
И черните и червените изглеждат много добре 🙂
Червени лачени аз нося с почти всички цветове дрехи.

Изпуснала съм роклята със змийски принт. Имам пола в такъв десен и я нося с тъмносино или черно.

За чантите - на кой както му харесва 🙂

# 194
Не ги комбинирай червените Мери Джейнс с нищо - остави ги като единствен акцент при по-неутрални или монохромни тоалети (всъщност с червило може да ги комбинираш)

И аз погледнах Пeпината, сетих се за 2 чифта от тях, обути по веднъж-дваж за последните 5 години и се посмях на следното:
"Но не се заблуждавайте, токът blade не е създаден да бъде удобен, а за да бъде неотразим, затова го препоръчваме на по-опитните любители на високите обувки."

Общи условия

Активация на акаунт