Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 620
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Но някой да има отзиви от този сайт. Истински неща ли продават? Цените са ми малко странни, часовник за 499, намален на 99 примерно...
https://www.swissboutique.bg/
Провери тази марка на какви цени се продава другаде.

# 166
На манекенката стои добре, но аз не съм 1,80, сакото не е като за моя снажен ръст 1,62.
Cuckoo, отговорът е във въпроса:) Двуредно закопчаване, собено тази дължина скъсява оптически, избягвай ги в този случай.
Иначе по темата, много ми се носят светлите млечно- сиви- нюанси, вариации на бежово, бялото. И черно, в различно текстилно съчетание...
https://www.instagram.com/p/CkC1MXeyWpl/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/Cj_5lKByNM2/
https://www.instagram.com/p/Cj3r3Uqy_Av/

# 167
  • София
Като стана на въпрос къси панталонки да сте виждали някъде кожени обикновенни отпред без копчета???
Зара

# 168
  • София
Моля, споделете вашето мнение. Наистина ли е много ретро обувките и чантата да са в един цвят? Наскоро една приятелка ме попари... 😀

# 169
Зависи от обувките и чантата. Това че са един цвят не бих нарекла “ретро”. Или са съчетани добре, или не - това е.

Не виждам нищо нередно в сайта с часовниците. Не видях такова драстично намаление. По-скоро самите часовници не стават.

# 170
Моля, споделете вашето мнение. Наистина ли е много ретро обувките и чантата да са в един цвят? Наскоро една приятелка ме попари... 😀
Да, демоде е.

# 171

Казват, демоде било. Simple Smile
Голям праз! Ако ти харесва, вписва се в твоя стил и имаш любими сетове- защо пък не. Толкова много "модни" уж недоразумения има, че баш това "демоде" в случая е последното, с което бих се съобразявала.Grinning

Ботушите са жестоки! Може ли линк?

# 172
И аз няма да имам проблем с eднакви цветови съчетания на чанта и обувки. Директно отивам с кеф на ретро парти:
Скрит текст:

ТuЛи,
Ако ги намериш и в друг размер, дай знак! Тук са само 38:

Тези също са супер за някоя късметлийка с размер 36:

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 09:09 от Аня

# 173
Аня, това Манолото на Кари Брадшоу ли е?

# 174
mardji1, да. Гледам обаче, че друга госпожа ги е обула.

# 175
Тук всеки път ме съветвате най-адекватно и коментарите са ми много полезни.
ММ ми подари тази рокля, макар че хич не си падам по такива шарении в различни нюанси.
НО трябва да я нося поне един път заради него.
С каква горна дреха може да се съчетае и съответно обувки/чанта>?
За вечерно излизане си я представям, (диско, бар), с кожено яке и червена чанта например? Много ли е ..... шукаритетно? А обувки- затворени черни стилето ли ще са най-удачни?
Скрит текст:
Скрит текст:

Не съм я избирала аз!!!! Не ми се присмивайте много, моля!!! Mask Flushed

# 176
  • в Кошера
alethea, принтът е достатъчен акцент.
Бих съчетала с изчистени черни ботуши до коляното, не по крака + черен свободен блейзър. За баланс на визията, предвид дължината и силуета на роклята. Peace

Скрит текст:

# 177
И за мен вариантът е изчистен черен велурен ботуш или семпла обувка на ток, за да се дресира малко тоя звяр.
Скрит текст:

# 178

Последните години се води по-модерно да не са в един цвят. Но честно казано мен не ме интересува особено. Като реша си слагам чанта и обувки в един цвят, като реша - не.
Едно нещо ако е стилно и добре съчетано, никога не излиза от мода Wink
Особено Последните години както основна "мода" е това човек да се чувства добре в кожата си и да не бъде осъждан обикнквено има някакви водещо тенденции, но в крайна сметка всичко опира до това дали комбинацията стои добре и дали се чувствате добре. Simple Smile

# 179
  • София
Eee, каква шарения е това, с кеф бих го носила, ако бях 10 години и 10 кг надолу Simple Smile
Аз бих казала на мъжа си, че не е моето нещо и не се харесвам с него, ако има възможност - да го смени.

Общи условия

Активация на акаунт