Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 617
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
А тези къси панталонки с какво бихте носили ? Подходящ топ за клуб примерно ?

# 151
Като стана на въпрос къси панталонки да сте виждали някъде кожени обикновенни отпред без копчета???

# 152
Иначе пък ми попаднаха чудесни ботуши, но липсва моят размер. Бих ги носила с удоволствие:

Приказни!

# 153
В София, предполагам и в провинцията, почти всички детски площадки вече са нови и настилката се наранява много от токчета. Така че стилетото абсолютно отпада.

# 154
  • в Кошера
А тези къси панталонки с какво бихте носили ? Подходящ топ за клуб примерно ?
Скрит текст:

Есенно за свободното време (и не само, според ежедневието).
Бих съчетала с по-дълъг и широк модел от този в цитата, без детайли.
Скрит текст:

Клубно аз не бих...
И все пак - риза?
Скрит текст:

# 155
  • София
Да се оплача от моите неволи с едно сако от НМ. Поръчах 2 размера за всеки случай, ами  с нито единия не можах да се възприема, а и обикновено нося сакото разкопчано. На манекенката стои добре, но аз не съм 1,80, сакото не е като за моя снажен ръст 1,62.
За сметка на това съответстващите панталони са над глезена. Wink

# 156
  • София
Попълних анкетата, но имам много забележки към въпросите и отговорите. Пожелавам успех, все пак.

Защо удобните дрехи са само анцузи и клинове, има много други варианти, които дават същият комфорт. Да не говорим, че роклите не са само къси и не се комбинират само със стилето. Този вечен спор тук ми е много тесногръд, все едно майките могат да бъдат само  "глигани с анцузи" или "бръмчалки с токчета".

# 157
Ако си от майките, които седят на пейките, чоплят семки и пушат цигари, можеш да си облечеш и балната рокля. Обаче ако трябва да бягаш нон стоп след свръх активно дете, тогава маратонките и анцуга/ дънките са ти най- удобни.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 16:59 от G.Savova

# 158
Здравейте! Отзиви за марката и дали модела е актуален Blush
https://sports.mymall.bg/products/ellesse-ellesse-sparta-runners-23465101_1.html
Имам техни маратонки, доволна съм. Само че внимавай малко с номерата, защото сякаш са лего уголемени.

# 159
Cuckoo,
Можеш само да се радваш, че не ти е паснало това нещо.

# 160
  • София
Cuckoo,
Можеш само да се радваш, че не ти е паснало това нещо.
Не се радвам, защото в последните години надебелях, и то непропорционално (корем) и все по-рядко се харесвам с каквото и да е.
Реших да дам шанс на двуредно право сако, да скрива шкембето, ама не...

# 161
Огледай се за пончо. И върху подобен панталон ще застане.

# 162
  • София
Исках да си направя костюм, с пончо не зная дали на закрито ще ми е удобно.
Но го има и този момент, че никога не съм имала пончо и някак не ми идва наум като вариант.

# 163
  • София
Cuckoo аз съм подобен ръст с нарастващ дебелеещ корем. Наскоро си взех това сако от Резървъд, не е черно, но седи страхотно, закопчава се без да те прави пухкав, минуса е че няма джобове. Съчетавам го с черен панталон и черни дънки

https://www.reserved.com/bg/bg/bleyzar-s-dvuredovo-zakopchavane-1000p-mlc

# 164
  • София-Младост
Не съм точно за темата, може и. Но някой да има отзиви от този сайт. Истински неща ли продават? Цените са ми малко странни, часовник за 499, намален на 99 примерно...
https://www.swissboutique.bg/

Общи условия

Активация на акаунт