Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 578
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Аз в офиса ходя със стилето, не чак, толкова високи обаче, защото като седя на бюрото няма проблем.
От работа до вкъщи ходя пеша, около 7-10 минути и тогава съм с ниските обувки, защото по пътя обикновено пазарувам.

# 91
Аз стилето не нося, но съм обратен случай- имам чифт удобни обувки за всеки случай на работа, а по улиците мога и да разходя някой ток до 5 sm  и то дебел и удобен😂

# 92
Обожавам дългите поли, но откакто качих няколко килограма, ги избягвам. Така ще е, докато не си изгладувам правото да понося отново. В момента изглеждам като лелка с тях, а (още) не съм.
Физиката си има значение…

# 93
Стилетото не е за пешеходки и обиколки по разбити улици, въпреки че не е невиждано и хълмове на ток да изкачват разни модерни ентусиастки.

# 94
Много ми се носят такива джинси. Или една идея по-прави и дълги. Без оглед на цвят.

Обаче, с каква горна дреха се чудя като яке – сако джинсово не, по-скоро вълнено. Яке кожено може би, дънково яке в никой случай. С какво бихте съчетали?

# 95
с цикламено палто Simple Smile

# 96
Имам предвид нещо късо, мерси Ал. Simple Smile

# 97
Колко късо? До кръста или малко по-дълго? Вълнено вталено сако тип мундир стои добре с тесни джинси/панталони

# 98
  • Somewhere far away
С кожено яке няма да сбъркаш

# 99
Искам да се виждат джинсите, може и до средата на дупето, ако е тип сако и по-късо. Имам предвид, че материята джинсовата сякаш се бие с повечето материи на якета, сака. Simple Smile

# 100
  • София/Севлиево
Стилетото не е за пешеходки и обиколки по разбити улици, въпреки че не е невиждано и хълмове на ток да изкачват разни модерни ентусиастки.

М,да.Аз преди 20 години катерех баирите из Търново с едни 20-сантиметрови токчета,чудя се къде ли ми е бил акълът.Сега и на 5 см не мога да се кача, а понякога ми се иска ей тъй за самочувствие...
Сега установих, че имам дънки с висока талия,в които вече мога да вляза(ура!) и в момента съм с тях и едно черно боди(като се замисля зимата винаги ходя с бодита да ми топлят на кръста)...

# 101
на джинсов плат отива горна част от малко по-груб вълнен плат

# 102
Здравейте, дами. Тъй като минаги ходя с черно зимата, съм решила да нося малко по-светли дрехи. Или поне някои детайли по мен да не са черни. Колебая се между тез идве палта. Харесвам, че са от вълна.

Бихте ли ми помогнали да избера цвят?
Сивото бих го скъсила леко. 109 см, а бежовото 96. Аз съм 166см.

# 103
Бежовото ми се струва някак по-свежо. И самият цвят излъчва една приятна топлина

# 104
CamoDiva,
С елегантен жакет, нещо подобно:
Скрит текст:

krisiq92,
Учудващо, но това в сиво изглежда много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт