Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 566
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Много са благодатни тези дънки. С всичко се комбинират. Цветни пуловери, ризи, сака, аз дори със стилето ги обувам.
Мацката, която редовно шервам в другата тема е много колоритна в комбинациите си. Разгледай за идеи.
https://www.instagram.com/p/CiW-eZFKhC9/?hl=bg

# 76
Аз нося подобни с много къси полушироки полувери или запасани в дънките нормално дълги, както и с прилепнали тениски, поло, полуполо с къса жилетка отгоре. Имам различни цветове жилетчета и те отварят доста аутфита, дори и със семпло тънко поло отдолу.
Обувки, освен кецове, доста подхождат с този модел средно висок дебел ток, както и тип кубинка, зимна бота с по-груба подметка от кожа, набук.

# 77
  • София/Севлиево
Имало нова тема,а аз се чудя защо не ми излизат известия...
Не знам какво ми се носи тази есен.Може би нещо червено, оранжево или кафяво (цветове , които свързвам с есента).А като дреха-дълга грейка,но не знам дали ще ми отива.Видях една приятелка с такава и много ми хареса(а не съм фен на грейките,но защо да не пробвам).
Тези дънки показани по-горе също ми харесват.И аз съм 162-3 см но не мисля,че са само за по-високи дами.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 15:20 от Елислава

# 78
И на мен ми се искат кафяви ботуши, и аз залагам на кафяв или черен чорапогащник.

Имам дънки почти същия модел и цвят, нося с боти равни или на ток и със сникърси.
Залагам на прилепнало поло в черно, бяло или сиво или тениска + много ми харесва отгоре с късо сако букле /че имам сиво и ми се връзва добре/
С кожено яке или палто също стои добре.

# 79
Тези дънки скъсяват краката и разширяват ханша оптически, а показаните от дамата с набора горе добавят обем и на талията и затрудняват съчетаването с повече модели топове. Бих ги носила с прилепнал топ/ блуза/ поло, пъхнати вътре, а отгоре- къса жилетка, яке , сако.
Моите нося най- често със сандали или кецове. С боти не ми допада особено, но съм носила сиви такива и с боти.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 17:17 от Mateah

# 80
Наскоро обсъждахме офис визии и сега ми попадна една селекция в Инстаграм която много ми допадна за това я споделям с вас:

Скрит текст:

# 81
Тези дънки скъсяват краката и разширяват ханша оптически, а показаните от дамата с набора горе добавят обем и на талията и затрудняват съчетаването с повече модели топове. Бих ги носила с прилепнал топ/ блуза/ поло, пъхнати вътре, а отгоре- къса жилетка, яке , сако.
Моите нося най- често със сандали или кецове. С боти не ми допада особено, но съм носила сиви такива и с боти.

# 82
DzhuliB, влюбих се във всяка една визия! Много бих искала да се сдобия с подобна пола (от снимките), но така и не успях да си харесам.

# 83
Аз искам да си взема рокля като първата...плетиво и права. Имам обаче корем...почти никаква талия...и изобщо не мисля, че ще ми стои добре.
Иначе много ми се носи. Simple Smile

# 84
Anastasia.glam, освен предложените от момичетата, най - често си ги нося с чорапогащи в цвят визон или камел.

Но си зависи и от останалите цветове и материи.

# 85
DzhuliB, ауууууу страхотни визиии, до една ми харесаха, подчертана талия обожавам...и обувките - мечта!

# 86
Ох, Мими, и на мен ми останаха очите в обувките.
Честно казано не съм много по токчетата и черни имам само такъв тип

Но се замислям дали да не “забърша” едни стилето.

# 87
Ох, Мими, и на мен ми останаха очите в обувките.

Но се замислям дали да не “забърша” едни стилето.
Забърши, стилетото си е стилето...държа ги в офиса, до там ходя като с тези твоите. Такава грация и сексапил е това стилето, обожавам ги!

# 88
Офис визиите са чудни, обаче с такива обувки как се издържа цял ден?
Много са красиви и тоалетите изглеждат още по- шикозни заради издължените крака, но само като гледам положението на крака и ми се доплаква.
А представям си и колко са жените, можейки да ходят грациозно на такъв ток.

# 89
Точно това си мислех и аз, докато гледам снимките. Такива обувки обувам в много редки и изключително специални случаи.
Двете дълги, свободни надолу поли ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт