Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет!
Предстои ми официално събитие някъде около Коледа, като за него съм избрала официална черна коктейлна рокля до коляното със златни пайети. Имам дилема относно обувките, с които да я съчетая. Ако времето е хубаво (което е много малко вероятно 😅) , е ясно- ще бъда с черни обувки тип стилето с висок ток. Но ако е студено и има сняг, нямам идея какво да правя- дали да са официални боти до глезена или по-високи ботуши......в тази връзка ще ми е доста трудно да избера последния вариант, тъй като съм с дебели и доста мускулести прасци и много трудно успявам да се напъхам във високи ботуши, които после да закопчая без да скъсам ципа Cry
Прикачвам снимка на роклята и обувките, на които съм се спряла. Много бих се радвала на някакви насоки и идеи! Благодаря предварително!

# 61
Събитието едва ли ще бъде на открито. Тази рокля като да си е за стилето. По-скоро не блестящи, a от велур според мен, ако това по роклята са пайети. Иначе твърде много блясък ще стане Grinning

Би могло да е и нещо такова в подходящ цвят и с малко по-висок ток:

Може и нещо подобно евентуално, но без фантифлюшката отгоре:

Ботуши по-скоро не.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 00:15 от Light Beam

# 62
  • София
Много благодаря за отговора! Прасецът ми е нормален, не бих казала нито тесен, нито широк. Долу ходилото ми е широко към пръстите, тип "патешко краче". До сега съм си купувала някакви евтини марки, тип Jenny fairy и не съм била доволна и понеже има много марки, за да не се лутам, исках да знам кои да разгледам. Тези, които си ми предложила ми харесват на пръв поглед на външен вид.

# 63
И според мен стилето, роклята ми харесва! Wink

# 64
Веднага крада идеята за полата в точно този цвят за едни мои кафяви ботуши, които имам. Благодаря, Агент за темата и идеята!

# 65
С риск да ми се смеете, бихте ли споделили с какви чанти носите вашите пухенки? Преди бях фен на O bag и си я носех и комбинирах почти с всичко, но си тежи и в момента съм с проблеми и няма как да я нося зимата…
Искам нещо ама не знам каква 🤣

# 66
Роклята и подбраните за нея обувки, са доста грозновати.
Роклята, например, личи колко нескопосано е направена. Орнаментите пък с тези блещукащи обувки… то хубаво Коледа, празници, лампички и гирлянди, но нека украсата е за интериора.

Показаните сандалки с отворени пръсти ще ми е интересно да ги видя със зимна рокля и чорапогащник, но отсега залагам, че резултатът няма да е добър. Самите патъци иизглеждат като… сценични.

# 67
Pink dress,
Кафяви ботуши зимата с какъв чорапогащник носиш?
Аз нещо не мога да се пречупя за друг цвят ботуши, освен черни, заради цвета на чорапогащника....

# 68
florin4eto, след като вече си избрала роклята, дори и аз не бих ѝ сложила боти или ботуши. Само стилето.

Не знам как носите чорапогащник с отворени обувки и сандали. Представям си как крака се плъзга напред и пръстите стъпват на паважа.
Само веднъж съм виждала на колежка добро изпълнение, но беше с боти, отворени само на големия пръст.

# 69
Адски ми се носят лоуфъри, но съм с 35 - 35,5№ и е кауза пердута да си намеря удобни. Не съм се отказала, но така както вървят нещата, май ще са за напролет. Simple Smile

За показаната рокля с етно мотиви и дилемата с обувките, според мен единственият вариант е ботуши и обувките в торбичка до там, и смяна преди влизане. Аз бих избрала стилето нюд, но задължително в тоналността на кожата или черно, без брокат и лъскавини, с "невидим" чорапогащник.
С къси ботуши или боти в никакъв случай! Ефекта ще е "отрязани" крака. Освен ако не са чисто черни и съчетани с черен плътен чорапогащник, но не и показаните.
Скрит текст:

За боти, нещо подобно, задължително прибрано в глезена.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 12:46 от Sysly

# 70
И за мен роклята е прекалено украсена, за да се мисли за други обувки освен супер изчистени стилето. Sysly вариантите, които си показала са право в десятката.

# 71
за кафяви ботуши може чорапогащници в цвят, примерно:
маслинa
Скрит текст:
кафяво
Скрит текст:
есенно червено
Скрит текст:

за роклята и обувките - вариант е и по обувки на токчета без значение времето и такси/кола от дома до мястото на събитието.

Пуловерите на Самодива са страхотни 💖

# 72
Показаните сандалки с отворени пръсти ще ми е интересно да ги видя със зимна рокля и чорапогащник, но отсега залагам, че резултатът няма да е добър. Самите патъци иизглеждат като… сценични.
Да сбъдна едно желание Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 23:14 от MagniМ

# 73
Здравейте
С какви блузи и обувки за зимата бихте  носили  тези дънки mom fit висока талия?
 Досега съм носила винаги средна талия и по тялото. Само с блуза прибрана вътре и кецове се сещам в момента, цвят бяло или черно, обаче ми се струват много скучни тези комбинации 😬
Отделно съм висока 163 и май модела е за по високи мацки

# 74
Много са яки дънките. Бих ги носила, да.
С нещо подобно включително:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт