Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 549
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Ауу имам самопризнания да правя. Костюм с потник не ми е нито ново, нито екстравагантно. Имам колекция от най-различни потници които нося с цял костюм, под сако, даже и под кадифено такова.
Ама потник потник, нали Simple Smile Като на Джеймс Дийн и Брус Уилис!?!

# 46
Ауу имам самопризнания да правя. Костюм с потник не ми е нито ново, нито екстравагантно. Имам колекция от най-различни потници които нося с цял костюм, под сако, даже и под кадифено такова.
Провокаторе Heartpulse  Ама дай снимки за не взема да се объркам и да излъжа.

# 47
Обичам аз и нося пуловери, ...................
Тази зима ми се носи кожа в съчетание с кашмир. Потник с костюм също ми звучи изкушаващо Grinning И дълго - ужасно обичам дълго, колкото и да е неудобно, дори да си нон-стоп с кола.

Не вирея на чак толкова ниски стайни температури, но и аз обожавам меките пуловери, Агент. И точно днес си купих бледосин мъхест ....не знам как да опиша точно - дългокосмест, от естествена материя .... пуловер, който смятам да нося с налична кожена пола Blush ... И потник с костюм ми е любимо, когато е хладно и не възнамерявам да се вея по перки.
Припокриваме се като предпочитания във всичко дотук. Само това с неудобството на дългото не мога да споделя като усещане. Аз го нося точно, защото така ми е най-удобно и непринудено. И не е като да не вървя пеш ежедневно. Е, не с дължини които се влачат по асфалта Blush Гледам да е докъм глезена най-много, не по-надолу. Не си влача полите като моделите от заглавната страница. Така и аз не мога Grinning

# 48
Привет, момичета.Ще се радвам да чуя мнения и всяка от вас лично как прави комбинации.Чорапогащник с рокля на отворена обувка дали е странно? Имам пролетни сандали на токчета.Не са изцяло отворени,освен леко настрани.
Същите,но черни.Като по - малкото изображение.Имам хубави дамски сникърси (кафяви) и маратонки (бели).Имам черен чорапогащник класиката,но също и мрежест чорапогащник и един зелен и кафяв.Идеи какви комбинации може да направя предвид,че не нося дамски боти.Имам хубави зимни рокли.Една сива на черни райета ежедневна,дълга ,покрива коленете с цепка,една светлобежова леко разголена на гръбчето, една черна,другите са по късички.Задавам въпроса си за мнения, защото ми е леко притеснено да не изглеждам смешно. И просто любимото ми е да си комбинирам роклите с това,което казах,че имам.На моя приятелка не ѝ харесва този стил примерно,но всеки си има личен вкус.Вие какво мислите?

# 49
  • София
На мен ми се носят оксфордки,но не мога са си намеря номер 42.Ще търся!!

Виж в Абаутю, сега има промоция с код, мисля че до 35% са стигнали сега,има големи размери основно останали, повечето обувки имаше само 41/42

# 50
Привет, момичета.Ще се радвам да чуя мнения и всяка от вас лично как прави комбинации.Чорапогащник с рокля на отворена обувка дали е странно? Имам пролетни сандали на токчета.Не са изцяло отворени,освен леко настрани.
Същите,но черни.Като по - малкото изображение.Имам хубави дамски сникърси (кафяви) и маратонки (бели).Имам черен чорапогащник класиката,но също и мрежест чорапогащник и един зелен и кафяв.Идеи какви комбинации може да направя предвид,че не нося дамски боти.Имам хубави зимни рокли.Една сива на черни райета ежедневна,дълга ,покрива коленете с цепка,една светлобежова леко разголена на гръбчето, една черна,другите са по късички.Задавам въпроса си за мнения, защото ми е леко притеснено да не изглеждам смешно. И просто любимото ми е да си комбинирам роклите с това,което казах,че имам.На моя приятелка не ѝ харесва този стил примерно,но всеки си има личен вкус.Вие какво мислите?

От къде да знаем какви са ти роклите и обувките? Обличаш се, снимаш се и показваш. Тогава вече може да дадем конкретен съвет.

# 51
Аз лично този тип обувка не бих обула с чорапогащник каквато и да е роклята.

# 52
Без чорапогащник.

# 53
Аз лично този тип обувка не бих обула с чорапогащник каквато и да е роклята.
И аз, простеят ми!

# 54
  • София
Здравейте, искам да си купя хубави ботуши с удобна подметка и стелка около 150-200 лв. Кои марки да разгледам?

# 55
  • Пловдив
Аз лично хич не възприемам и не нося отворена /макар и малко/ обувка с чорапогащник.

# 56
Сандалата с чорапогащник и аз съм твърдо не. Особено този модел. Simple Smile
А и като каза зимни рокли, с тези сандали... дай да видим, де.

# 57
Лайт, има нещо много женствено и стилно в дългото, нали Simple Smile

Провокаторе Heartpulse  Ама дай снимки за не взема да се объркам и да излъжа.
Давам веднага Simple Smile
Уф, объркала съм Джеймс Дийн с Марлон Брандо Wink

Чорапогащник с рокля на отворена обувка дали е странно? Задавам въпроса си за мнения, защото ми е леко притеснено да не изглеждам смешно.

Ако за вас е важно и притеснително мнението на другите - съобразете се с него. Иначе хората по света си носят каквото и както искат и май хич не им пука... Или поне не им пука на известните и богатите, дето не могат да си преброят обувките.

Ето какво пише Vogue  по въпроса:
https://www.vogue.com/article/tights-open-toe-shoes-runway-trend … 2017-fashion-week
"Because, to be sure, the tights-and-open-toe pairing has inherently icky connotations, but it’s also kind of great. It’s a brazen faux pas, a cobbled-together combo, almost deliberately lazy and careless. "

# 58
Виждала съм комбинация частично отворена обувка с чорапогащник, която не седи лошо. Но зависи от обувката и от чорапогащника... и от полата/роклята разбира се.
Тези сандали не ми изглеждат като за зимни рокли, но все пак... зависи и какво се има предвид под зимна рокля.
Може да дадете някои снимки на комбинации, за да придобием ясна представа.
Моят личен фаворит е рокля/пола с боти/ботуши, та като дойде този сезон вече натам се насочвам

# 59
Да, Агент! Женствени са ми дългите поли и рокли. Пък и я няма драмата - не е ли прекалено късо, не реже ли прасеца на неподходящото място и други от сорта.

Здравейте, искам да си купя хубави ботуши с удобна подметка и стелка около 150-200 лв. Кои марки да разгледам?
Скарлет, може би трябва да дадеш малко повече информация какво точно ти се носи, за да получиш адекватни съвети.
Какви ботуши - елегантни, с по-груба подметка? И за какъв тип крак - тесен, широк. Прасец - малък или по-широк?
С обувките е  малко сложно по чужди съвети.
В този ценови диапазон - Тамарис, Caprice, Gido,.... Но, първите 2 не са ок за тесен крак. Съвсем произволно изброих такива, които за мен са удобни.
Тази година много от моделите са от изкуствена материя в горната част. Това заради модата на ботуша-чорап.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 22:56 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт