Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, нахлувам с въпрос, някоя ако гледа в момента "На кафе", знае ли ризата на Гала от къде е, много ми хареса?

# 31
Откъде си купувате поло от качествена материя? Вълна, вълна с коприна?

Много финно мерино.
https://www.uniqlo.com/uk/en/product/100pct-extra-fine-merino-tu … umper-450513.html

# 32
  • София
На мен винаги ми се носят дъъълги топли жилетки и слънчеви очила, шапки и меки шалове.
Конкретно тази есен ще нося, защото купих: каубойски боти, за бохо рокли или бели дънки
вълнени барети в ярки цветове
овърсайз вълнен блейзър.

Трудно намирам приложение на ботуши и топли пуловери защото навсякъде се отоплява твърде много и ми е топло с тях.

# 33
  • София
Vikute, и аз така. В София трудно можеш да носиш пуловер. Аз тези дни излизам с един, вместо с яке. Обаче като стане още малко по-студено и ще стане невъзможно така. Спряла съм да купувам пуловери, само нещо памучно и тънко, иначе седят необличани с години и само ги прехвърлям.
Ще взема да си извадя и аз каубойските боти и ботуши за роклите.

# 34
Агент, благодаря за новата тема! Hearts
Тази снимка ми разбива сърцето.

Скрит текст:

Искам всичко или почти, май само пайетите и точно тези шапки бих пропуснала,
но пък много ми се носи черно супер мини, с плътен черен чорапогащник, ако намеря подходяща пола и токчета ще обуя дори.
Иначе останалото, което ми се носеше си го набавих и нося с кеф, макар и да изглеждам странно понякога.
Поднових, леко свободни бодикон рокли от плетиво от вискоза, силиконова, ватирани.  Кашмирени рокли си имам.
Набавих леко, кашмирено палто, вместо жилетка.
Струва ми се, че изглеждам странно с последното изброено, рокля и маратонки и боси крака, но пък ми е толкова удобно, а и някак не ми се пуска лятото, та не мога да се прежаля да обуя чорапогащник или дълги чорапи.

Ей, много сте гадни с тия каубойски боти. Ще изкарам моите, но каквато лигла съм станала, после като рева, на вашата съвест ще тежи. Satisfied

# 35
Обичам аз и нося пуловери, но аз живея на по-студено и нашите климатици целогодишно са на 17-18С Simple Smile

Есента ми е особено любима - едно че по нашенско е рядко красива, второ, че типичните есенни цветове много ми отиват.

Тази зима ми се носи кожа в съчетание с кашмир. Потник с костюм също ми звучи изкушаващо Grinning И дълго - ужасно обичам дълго, колкото и да е неудобно, дори да си нон-стоп с кола.

Като цветове ето тези:

# 36
Ауу имам самопризнания да правя. Костюм с потник не ми е нито ново, нито екстравагантно. Имам колекция от най-различни потници които нося с цял костюм, под сако, даже и под кадифено такова.

# 37
Нямам търпение да си поднося новото тънко вълнено палто, цвят много близък од "полночь", показан от Агентчето. Heart
Искам да си взема и ново дълго пухено елече, но не си харесвам цвят. Визуализирам го като топъл карамел, или някакво ръждиво оранжево. И няма, и няма. Все на едни миши цветове попадам...
Имам и едно ново тъмно синьо сако от пресована вълна, което утре смятам да облека с бяла тениска, черни слим дънки и лоуфъри цвят карамел, чанта за кръст с цвят близък до този на лоуфърите.

Иначе ужасно много ми се носи права кожена пола до под коляното като вече показаните и отгоре овърсайз пуловер с груба плетка, елегантен ботуш на ток (но не от тънките).

Тази есен леко съм пощуряла по червените червила (носят ми се, много!!!) и определено залагам на тях като акцент. Когато ги ползвам, съм със супер минималистичен грим (ББ/ СС крем, пудра, лек слой спирала).
Скрит текст:
Последното, което купих и отскоро е "запазената ми марка", е Give me Fever  на MAC.

# 38
На мен ми се носят оксфордки,но не мога са си намеря номер 42.Ще търся!!

# 39
Малко ме е срам да пиша тук, понеже не ми се отдава съчетаването на дрехи… а уж съм жена. Предстои да съм гост на кръщене. Не мога да избера между всеки аксесоар, който виждате по два модела - обувки, чанта и панталон. За панталонът мисля, че ще облека розовия, повече клоня към него. На някои неща нямам снимки на живо, за съжаление, понеже не са в този апартамент.

Идеята ми е да съм с черната чанта, защото мисля само в църквата да бъда с високите обувки, не съм първа младост и са ужасно неудобни, ще изпищя на 40-та минута. И в ресторанта ще се сменя с маратонките, но така с черния панталон приличам на изтърбушена табуретка и именно това ме привлича повече към розовия. Голяма каша е в главата ми, наистина нямам представа какво да правя, изобщо нямам усет за тези неща и наистина не искам да ставам за смях. Ако имах избор дори нямаше да отида…
Розовата чанта я обмислям като вариант, но когато си сменя обувките, ще си отива само с панталона, много става мазало…. Сакото си отива с всичко от личен опит, така че то не е под въпрос, бодито също. Но всичко останало…. Не мога сама и за това искам помощ от вас, помогнете ми да не се изложа. Отворена съм за всякакви предложения, извинявам се, че така летаргичен ми стана поста, просто не съм ходила на много такива празненства. Приемам всичко. Извинете за нахалното куче на снимката, с него също не можах да се разбера. Confused Може да ми пишете и на лично, за да няма спам. Благодаря предварително! Heart
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 40
От тези избори определено насърчавам за розовия панталон. Все пак е кръщене. Черен панталон с черна блуза, черна чанта... малко прекалено траурно ми идва. Розовият панталон с черния кец, чантата и блузата ми се струват много свежа и елегантна комбинация. (А и розовият панталон е уникален!)
Токчетата обаче с тази чанта и розовия панталон малко ни е труднк да си го представя, защото ми идват много цветове - розово, черно, бежово...Но пък като се облече по-добре се преценява.

И аз не съм фен на токчетата - краката ми не издържат. Обикновено в първия удобен момент на такияа поводи минавам на маратонки или по начало търся официална равна обувка.

# 41
Панталонът в райе, кецовете и черната чанта за мен не са никак подходящи за кръщене.
Сакото бих заменила с черно или нюд.
Другите неща са ОК.

# 42
Все пак зависи и то кръщенето. Не всяко е със супер официален дрес код. Единствено сакото не ми допадна.

# 43
Благодаря! Селестия, преди една седмица пробвах относно цветовата комбинация - не дразни, по-скоро бежовото не се забелязва и не акцентират обувките. И аз мислех, че черното не е удачно, благодаря за панталона, него ще обуя. Simple Smile
Едит: Високите обувки са същият цвят като панталона, камерата си е поиграла с цветовете.

# 44
Значи се очертава страхотен тоалет. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт