Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 554
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Носят ми се рокли, жилетки...и какво ли още не.
Но сутрин ми е толкова студено, че вече съм със зимно яке.

Купих си такава кожена пола.
Не бих я облякла с пуловер като тук...и се чудя с какво да комбинирам. 

# 16
Ми с риза, ще стои супер!

# 17
Аз си купих подобна пола, но светла. Тъмно бежова.
Сложих я с топ без ръкави, по-светъл от нея (кремав). И много дълга, много фина жилетка по цвят между топа и полата, тя е почти до глезените ми.
Получи се много интересно монохромно съчетание!

Моята пола е подобна кройка и дължина...

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 20:25 от Agent Provocateur

# 18
Essentiall, кожата носи много и различни материи. Отвори гардероба и пробвай от наличните, сигурна съм, че няма да ти се наложи да пазаруваш.
Лично аз много харесвам с пуловер, заради изявените фактури, но ти може да опиташ нещо по-нежно - риза, попло,  коприна, фин памук.

# 19
Носят ми се моите си едро изплетени къси пуловери и жилетки в цвят лила, охра, червено. Носи ми се бордо!
Носят ми се джинси като кадифени панталони, не като дънки, в това число и сака джинсови. Цветът да е силен и контрастен – червено, синьо, зелено.
Малко пуловерчета от миналата година, още не съм ги извадила тази. И рокля с база бордо. Сега съм приготвила каре рокли.
Скрит текст:
Yellow Heart

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:04 от СамоDiva

# 20
Изглеждаш прекрасно и тези кафяви тонове и червилото така хубаво ти стоят!

# 21
Есента за мен изглежда като горещ шоколад.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:33 от Аня

# 22
Кожената пола е много хубава. Бих я съчетала с поло.

# 23
Здравейте! С какво бихте съчетали този панталон?

# 24
Аня, този път успях да те мярна! Хубава пола и идеални обувки за шофиране Simple Smile.

# 25
Аня, този път успях да те мярна! Хубава пола и идеални обувки за шофиране Simple Smile.
Но аз не можах и така си отвисях с надежда. Simple Smile

# 26
Есента не е мой сезон .Аз предпочитам знойното лято и студената зима.
 Носи ми се тюркоаз, петролени цветове, розово , бяло и екрю.Естествено се снабдих с такива и смятам да си ги нося и зимата.
Иначе си обожавам миналогодишната чанта цвят бордо в размер А4 и нямам търпение да си я нося с дълъг шлифер и боти или черно палто ,кубинки и някаква мадамска шапка.
Всичко си имам ама сега се замислих и за кожена пола, ризка и ботуш.Не знам, след около 2 год дето изкарах съвсем спортно (разб. дънки,кецове и тениски)сега ми се носи по-елегантно.

# 27
Благодаря за темата, Агент!
Какво ми се носи - от актуалните тенденции: семплите изчистени топове, завърналата се талия и макси дължините. Не, че съм спирала да си ги нося. Сега съм и в тренд с тях Joy И не мога да се оплача, много от цветовете в новите колекции ми допадат и пасват добре.

Босилке, Самодивке, приятно е да те видя отново! Прекрасно изглеждаш в тези цветове!

Did-ko, по отношение на сезонните предпочитания съм съгласна с теб на 100%. Ако е, да е. Чисто и ясно.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 00:25 от Light Beam

# 28
  • в Кошера
Агент, bouquet!

Есента при мен титуляр е преходното палто. В каменно синьо, в кемъл, в сиво.
Кариран вълнен блейзър. В бежово-кафяво, в сиво-черно.
Във всякакви съчетания.

# 29
Откъде си купувате поло от качествена материя? Вълна, вълна с коприна?

Общи условия

Активация на акаунт