Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 706
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Тези чехли са толкова кичозни, че даже и на двора не бих посмяла да изляза с тях, какво остава за улицата.
Твърдо НЕ!

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 21:25 от Mateah

# 241
И на мен не ми харесват този тип чехли.

А за якето ако не ме лъже паметта пак се обдъждаше в предишната тема същото и както някой каза си е обикновено яке и може да се носи с всичко. С всичко ще стои добре.
Агента е много права, че много зависи и от панталона с каква обувка да се комбинира.

# 242
И от мен едно Огромно Ние Wink за чехлите с косми 😂

# 243
Отказахте ме, въпреки че имах подобни преди години. Носих един сезон и после майка ми ме изнуди да ѝ ги дам. Тя ги скъса от носене. Laughing Удобни си бяха. Пък и Gucci все още си ги поддържат налични. Ама няма да ги взема, я ги сложа 2-3 пъти, я не. КПД-то им ще скочи много. Все бързам, ежедневието ми не е за чехли. Благодаря за включването!

# 244
Здравейте! Поръчала съм си тези боти, понеже най-често нося клинове и мисля, че с някои от роклите ми ще стоят добре. Забелязах, че според таблицата с размерите трябва да взема 39-ти номер. Стандартно нося 38. Дали наистина са умалени, дали случайно някой има опит с ботите на Badura?

# 245
  • София
Отговарят си на номерата двата чифта, които имам. Не съм взимала по- голям от стандартния, който нося.

# 246
За вас не знам, но аз съм готова за Хелоуин!
Скрит текст:

# 247
Момичета, кой цвят клин ви дапада повече? Има и бежов, (но няма да ми отива, кожата ми е светла) а тези се водят патладжан и гълъбово синьо. Трябват ми за разходка в планината и когато ходя с бебето по детски площадки.
Всъщност реших. Сини или бели маратонки с бели и сиви тениски. Нося тези клинове пролетта така а зимата не ходя с такива. Само есента и ако захраднее сумер в сиво мисля да сложа.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 08:25 от NoAngel1

# 248
С дълъг пуловер/жилетка с дължина до бедрата и ugg-сове. Иначе не го виждам тоя клин за извън вкъщи. Синият повече става.
Приличат на чорапогащници като цяло.

# 249
Здравейте
с какво бихте носили този клин https://www.calzedonia.com/world/product/thermal_leather_effect_ … _Z_COL_COLLD=589C

# 250
С оувърсайз пуловер и сникърси или боти.

# 251
  • София
На аутфит обемен дебел къс пуловер в цвят пудра и подобна пола
/снимка 1/ в много тъмно синьо с какъв цвят чорапогащник го виждате и обувки. Не нося официални обувки зимата, та по-скоро ми е любопитно за кежуъл визия. Струва ми се че толкова лесен цвят няма с какви обувки да го нося зимата 🤷♀. Просто защото имам 5 чифта черни обувки/кубинки/ботуши/кецове, но черен плътен чорапогащник с черни обувки и тъмно синя пола ми се струва гадничко май.
Също и какво мислите за тъмен чорапогащник със светли кецове, като на втората снимка?

# 252
Показаният клин не бих сложила въобще.

Но иначе нещо подобно:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 15:30 от Аня

# 253
  • София
На аутфит обемен дебел къс пуловер в цвят пудра и подобна пола
/снимка 1/ в много тъмно синьо с какъв цвят чорапогащник го виждате и обувки. Не нося официални обувки зимата, та по-скоро ми е любопитно за кежуъл визия. Струва ми се че толкова лесен цвят няма с какви обувки да го нося зимата 🤷♀. Просто защото имам 5 чифта черни обувки/кубинки/ботуши/кецове, но черен плътен чорапогащник с черни обувки и тъмно синя пола ми се струва гадничко май.
Също и какво мислите за тъмен чорапогащник със светли кецове, като на втората снимка?
Скрит текст:

[/spoiler]

Опитала ли си с тъмно-син чорапогащник? Аз нося сини рокли и ми харесват най-вече със син чорапогащник, има и доста плътни и в различни нюанси. Ако синьото е по-убито (със сиво) според мен ще стои добре и със черни обувки. Друг вариант е с плътен чорапогащник екрю и да видиш дали се връзва със светлите обувки и пуловера.

# 254
  • София
Дълга риза, дълъг суитчър или пуловер - под дълъг имам предвид поне под дупето.

Не бих обсъждала чуждия вкус и какво би носил. Всъщност и аз се замислям за подобен клин.

Общи условия

Активация на акаунт