Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 716
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Мишчица, май ти беше поръчвала едно зелено палто от Мохито.
Би ли споделила за качеството?

# 256
  • София
DzhuliB поръчах го, и го върнах 🙃. Реверите бяха ужасни за мен, кръгли като на болничен халат 😳. Иначе беше дебело, осезаемо се усещаше вълната, цвета беше топ за мен, но тези ревери….
Та нямам актуална информация за качеството.

# 257
За черния чорапогащиник и бели/светли обувки- по принцип не седи добре, освен ако не е мн добре комбинирано и балансирано с останалите елементи от облеклото. Показаната снимка е прекрасен пример за последното-черния чорапогащиник се балансира от черния пуловер и чантата, а светлите сникърси се връзват по цвят и стил с полата и дънковото яке най-вече

# 258
На мен хич не ми харесва тая комбинация от кецове и чорапогащник, и отделно може и от качеството на снимките да е, но на тях кецовете ми изглеждат мърляви. Развалят цялата визия. На горната снимка с тъмен чорапогащник и примерно черни балерини или боти до глезена на токче бих предпочела 100 пъти. Но тогава аз лично не бих сложила и дънково яке задължително, по-скоро свободен блейзър, от онея, които не се закопчават. Или пък по-дълга и тежка жилетка, от онея, които са си връхни дрехи. Нещо такова. Но с тея кецове и тоя чорапогащник не мога да се разбера нещо 🤔

# 259

Тук съм шах и мат.🙈 Едно червено червило само липсва.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 14:20 от cloè

# 260
Горното с Бела Хадид е от последната колекция на Баленсиага и Адидас. Те в последно време залагат на шокиращи визии, така че не е неочаквано. Баленсиага това. Може да мине повече в графата арт, висша мода, отколкото като естетика за ежедневието. Ужасяващо иначе, да. Simple Smile

# 261
Cloe, показаното ми е ужасяващо колкото и да е модерно!

# 262
  • Бургас
Хартията до кошчето повече ми вади очите. Иначе, анцуг като анцуг. Облякла е няколко номера по-голям, турила токчета да не се влачи. Ако е нейното номерче и не в офис среда, хич няма да и обърна внимание, пък ако ще и с червено червило да се намаже.

# 263
Да, Баленсиага залитат в колко арт или кич е друг въпрос.
Но си дадох сметка, че има актуални хора в тази тенденция. 🙈😂

# 264
Като няма с какво друго да привлечеш внимание, започваш да се правиш на маймуна, твърдейки, че си авангарден....

# 265
Като няма с какво друго да привлечеш внимание, започваш да се правиш на маймуна, твърдейки, че си авангарден....
Абсолютно!

# 266
Чантичката бива.

# 267
  • Бургас
Долницата става на къси гащи, жалко, че и горницата не са я направили да става на елек, помните ли ?
Имах много хубав шушляк адидас, нещо като официален анцуг Laughing. Панталона се отваряше с ципове на крачола отдолу и и ставаше леко като буут кът, червено с тъмносиньо.

# 268
На каквото и да става - има еднозначно клошарски вид. Такова нещо няма да облека и пари да ми дават.

# 269
  • Бургас
На каквото и да става - има еднозначно клошарски вид. Такова нещо няма да облека и пари да ми дават.

Умишлено търсен вид е.В нормалния си размер може да стои добре.Ако навлязат на мода такива анцузи постепенно ще свикнем, сега изглежда ужасяващо демоде защото ни връща в едни отминали години и всичко от там ни е смешно и грозно. Същото си мислех преди време за дълбоките дънки, големите балтони/ овърсайз палтата -така им казваха баба и дядо/, а няколко години по-късно вече не ми изглеждат чак толкова ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт