Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Мнооогооо ми допадна този аутфит и сега ще си търся кожен клин/панталон и блейзър(в черен цвят),тъй като нямам.
Мислите ли че ще стои хубаво с бяла изчистена блуза/риза и груби маратонки от този тип ?

# 346
Категорично, да. Стига да си под 45г. Изцяло черна визия е рискова. Не, че днес не бях в черно цялата, но не ми е в топ.
Предвид тенденциите, бих избрала панталон, а не клин.

# 347
На 31 съм. Simple Smile

# 348
Действай.
На 31г. щях да ѝ лепна и 10см червени стилетос. Bowtie
Ех, времена, ох, нрави.

# 349
Как бихте ги носили ?

# 350
Годдес, мерих с различни и не се харесах особено. Ще си я нося полата веднъж годишно със стилето,както до сега.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 08:03 от Sissy

# 351
Аз избягвам да съм цялата в черно, но да си призная ако е кожен панталон го правя и се обличам изцяло в черно. Просто според мен някак си кожата разчупва.

Кубинките според мен ставвт с всичко. Тесен панталон/дънки, с рокля, с пола. За връхно може  шуба за по-спортно и с палто ако е по-официално с рокля или пола например.

Sissy, според мен ботите са си класически, на мен лично ми харесват и според мен са актуални. Simple Smile

# 352
Такъв корсет дъщеря ми си е купила от Шейн.

# 353
Обожавам оувърсайз!
Идеята за дълго сако ми допада много!
BadKarma, пробвай по-широки модели. По актуални са и стоят добре на всяка фигура!
По спомен, от няколко снимки показвани във форума, BadKarma е много фина и грациозна, по-скоро класически елегантна като стил. Коментарът и за кожените панталони възприех като деликатен начин да каже, че не харесва особено.

Овърсайз моделите наистина биха могли да стоят добре на почти всяка фигура, с известна доза старание и усет в начина на комбиниране на цялостната визия. В противен случай, имат голям потенциал да направят лоша услуга.

# 354
  • Sofia
Здравейте! Трябва да си купя непретенциозно, ежедневно яке за зимата, което се оказа трудно. Освен да е практично, искам да не е твърде скучно.
Та, харесах този модел, но не мога да реша за цвета. Какво е вашето мнение? Знам, че е персонално. И двата цвята са "мои", но искам да взема само на единия.
Скрит текст:

# 355
  • Бургас
Все  единия ще ти резонира по-силно.При мен е оранжевия, но все пак е важно с какви цветове ще го съчетаваш.

# 356
Зеленото повече има вид. Другото е като костюм на тиква.

# 357
  • София
Пробвай.
На мен ми е лесно, зелено ми седи страхотно, оранжево ме прави да изглеждам като болна.

# 358
И аз съм за зеленото, по-комбинативно ми изглежда.

Подкрепям за оувърсайза. Аз съм много слаба и въпреки това ако се облека отгоре до долу с оувърсайз неща изглеждам като клошар. 😂

Взех си една връхна риза с вълна от Манго аутлет, която е оувърсайз и ММ първия път ме попита защо изглежда все едно съм облякла негова риза😂 но когато комбинирам с тесни дънки и пуловер стои много добре.

# 359
Това си е класика! Тясното се съчетава с широко ,късото със затворено .... Не се замислям особено, смятам ,че се подразбира.

Зеленото и от мен!
Ако има вариант в светло бежово бих го предпочела!

Общи условия

Активация на акаунт