Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 744
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Това си е класика! Тясното се съчетава с широко ,късото със затворено .... Не се замислям особено, смятам ,че се подразбира.

Зеленото и от мен!
Ако има вариант в светло бежово бих го предпочела!
Има, Сис, но имам друго ежедневно в такъв цвят. Много ме блазни да експериментирам с оранжевото, но явно не съм достатъчно смела. Иначе зеленото ми е любим цвят, имам вълнено зелено палто. Като се замисля само оранжева връхна дреха нямам.

# 361
Зеленото от мен.
Но след като прочетох коментара ти тогава вземи оранжевото.

# 362
Помисли за кое яке имаш повече дрехи.

# 363
Имала съм (пазя още) дълга, перлено- оранжева грейка. Много ме радваше, почти нямаше цвят, на който да не стои. Зеленото е претенциозен цвят.

# 364
Ако Ви стои оранжево вземете него. Това зелено е много претенциозен цвят, а и щом имате вълнено палто няма смисъл

# 365
Скрит текст:

Бихте ли носили такова палто-одеало?
Имам го, но се чудя дали изобщо да го сложа.... Не е вълнено, има само 5% вълна в състава си, но ми хареса че е в свежи цветове... Но пък обувки за него нямам... чудя се за бежови боти? И трябва само със светли дънки, нали...

Искам връхна дреха, колкото да я нося от колата до работа и обратно.

# 366
  • Somewhere far away
Дайте идея за носене на бели боти/кубинки.

# 367
althea показаното хич не ми е в стила, но е толкова свежо, че ако го видя на някой друг, особено на фона на мрачно време и преобладаващо сиво и черни връхни дрехи наоколо, ще ме усмихне.
Бежови боти и светли дънки или панталон/пола ми звучи супер. Носи го, особено щом студът не е фактор

# 368
Подобно палто .

# 369
Палтото-одеало ми харесва и бих го носила.

# 370
Палтото-одеало ми харесва и бих го носила.
А на мен не, точно защото ми прилича на одеяло! Wink

# 371
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Бихте ли носили такова палто-одеало?
Имам го, но се чудя дали изобщо да го сложа.... Не е вълнено, има само 5% вълна в състава си, но ми хареса че е в свежи цветове... Но пък обувки за него нямам... чудя се за бежови боти? И трябва само със светли дънки, нали...

Искам връхна дреха, колкото да я нося от колата до работа и обратно.
Палтото-одеяло е безформено/овърсайз, освен, че платът следва да наподобява одеяло, моята асоциация е, да изглежда все едно си се наметнал с него, небрежно, набързо.
Това конкретно ми харесва заради розовото и правата кройка, даже леко стегнато в талията, задължително да се избегне горният ефект, бих носила само закопчано, с цветовете от шарката - пастелно розово, екрю, мръсно бяло, бежово, светли аксесоари. Би му подхождало и малиново червено и бургунди, маслинено зелено и каки, изобщо свежи комбинации биха се получили. Състав с 5% вълна за мен обаче е за топла есен, аз дори в момента нося 100% вълна.

# 372
Зеленото яке според мен ще е много по-комбинативно, но ако ви тегли към оранжевото си го купете.

Нещо забавно, което ми изскочи във фийда снощи на заспиване - какво е популярно в Лондон в момента:
https://www.whowhatwear.com/london-shopping-picks

# 373
Статията е абсолютна глупост. В Лондон няма да видиш жена да носи бейзболна шапка. Дори мъжете много рядко носят такива.
Единственото вярно нещо в статията е тренча, всичко друго е изсмукано от пръстите на краката Simple Smile.

# 374
И аз съм за зеленото, цвят , който проносих в последната една година . За мен е много по- комбинативно от оранжевото . И аз си взех късо зелено зимно яке с естествен пух и нямам търпение да го нося.

Общи условия

Активация на акаунт