Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 732
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
От високите обувки на мен са ми много удобни на Фабиано, напоследък си купих 2-3  чифта и съм много доволна!

# 406
  • София
Имам велурени на högl и са много удобни. Класически и съм доволна.

# 407
  • в Кошера
..., но ми е любопитно виe с какво обичате да съчетавате маслиненозелено?

fabula, още един глас за högl. Peace

# 408
И аз съм за Högl.

# 409
  • София
Аз с розово. Simple Smile

# 410
  • София
Пристигна ми днес пратката с роклята от Манго. Поръчах миналата неделя 6.11. Пристигна в София вчера на 11.11. по тракинг проследяване. Днес ми беше доставена пратката на адрес от Еконт.
Да си знаете, понеже имаше спекулации за бавене на пратки от Манго Аутлет Испания.

Поръчах ХС размер, защото се притесних, че може да ми е дълга и да се наложи скъсяване, което мразя. С това, обаче не се съобразих, че все пак горе обиколката също трябва да се вземе под внимание. Оказа се, че има вграден страничен цип и че свивката в подгръдната област е зашита, но не с ластик. Голяма грешка! Леко ми опъва точно там! Иначе роклята не изисква гладене, което ме радва и дължината ми е перфектната!

Момичета, имам две покани за Бест Сикретс свободни, се оказа. Ако някой има интерес, на ЛС.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 15:27 от kopche

# 411
fabula,
Hugo Boss са за предпочитане пред Högl, a най-добре е да се насочиш и към италиански марки, ако търсиш удобство и елегантност.
Само от бг онлайн магазини ли си склонна да пазаруваш или не?

# 412
  • Варна
Благодаря ви за насоките за обувките, момичета.
Аня, предпочитам от България, да. Имам висок свод и много рядко са ми удобни такива обувки и искам лесно да мога да ги върна. Другият вариант е от физически магазин във Варна

# 413
  • София/Севлиево
Маслинено зелено не ми харесва и никога не съм си купувала.До преди 3-4 години изобщо нямах нищо зелено в гардероба, защото ми бе трудно да възприема този цвят.За Коледа 2018-та си купих една тъмнозелена (мисля маслено зелено,че се казва)рокля,която ми седеше много добре,съчетавах я с тъмно лилаво и сиво,но сестра ми толкова я хареса,че и я подарих.После си взех туника в този цвят,която съчетавам основно с бордо и цвят тъмен шоколад.

# 414
fabula,
Виж тези два чифта във fashion days. Вписват се в бюджета, едните са с ток 8 см, а другите - 9,5.
На Marella са.
Скрит текст:

И лачени има като първите.
Nine west също не са лоши. На мен лично не са ми удобни, но отговарят и те на критериите.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 18:12 от Аня

# 415
  • Варна
Последните са ми в любими и им се чудя Grinning
Затворените на Marella много ми харесват, но не знам дали ще издържа на 9.5 см цяла вечер. Аз заради това не съм отстреляла още тези на Hogl от първия ми пост, и те са толкова.
Май ще взема тези за проба, 8.5 см са, поне имам време за проба- грешка, трябват ми за 2ри декември чак

Благодаря на всички включили се  ще пиша после кои съм си оставила

# 416
Благодаря ви за насоките за обувките, момичета.
................Имам висок свод и много рядко са ми удобни такива обувки и искам лесно да мога да ги върна. Другият вариант е от физически магазин във Варна
И аз съм с висок свод. Имам само един чифт Hogl, но пък са ми удобни. Hugo Boss дори не съм и пробвала.
Иначе италианците са ненадминати в моите очи/ крака, но у нас не се предлагат качествени италиански марки на обувки и немците са добри, особено когато са специализирали/ насочени към обувките, а не всичко на пазара... Така го учехме, в този ред и едно време в училище. Българите бяха на трето място, но отдавна, доста взехме да пестим от материала/ кожата, внасяме боклукчави подметки и резултата е плачевен, ама поне то и от 25 години не съм ги поглеждала.
Fabula, пробвай, имаш явно време. Важното е да са ти удобни и да се чувстваш красива.

И тъй като знам, че доста потребителки ще възроптаят против това ми мнение. Носете си обувките, каквито ви харесват, а аз ще си нося италианските.

# 417
  • Пловдив
Здравейте, мислите ли такъв цвят ботуш за доста притенциозен? И дали биха се вписали с пола /рокля в тъмно зелено или черно. Като чорапогащник виждам главно телесен цвят или някой ярък.

# 418
Зависи от гардероба ти, ако имаш повече неща, с което да ги носиш. Тъмните цветове над него пак зависи и каква е връхната дреха. Претенциозни по-скоро защото са за сухо време и не топлят, за преходните сезони са при сухо време, което свива доста времето, в което може да ги носиш.Този плат веднага ще подгизне и при малко дъжд.

# 419
Претенцеозен за поддръжка, иначе е страхотен. Търся си такива и аз от естествен велур, но не намирам с подходящата височина на тока, които искам. Струва ми се, че за тъмна рокля ще е по-добре черен чорапогащник.

Общи условия

Активация на акаунт