Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 690
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Копче, и аз харесах зеленото палто. Изобщо с теб май много неща харесваме подобни. И аз купих юрганчето в тъмно синьо и чантата чантата ти имам в друг цвят:blush:

# 451
Може би кожена раница и мини кожено чанте за телефона в един цвят/стил....

# 452
  • Някъде там
Здравейте!
В средата на декември с моя съпруг сме канени на коледно парти в Арбанаси.
Преглеждайкки гардероба установих,че нямам голям избор за дрехи.
Вариантите са ми тази рокля

тази
Колебая се коя от двете би била по подходяща, при мен не са толкова къси защото съм по нисичка Simple Smile

# 453
Първата ми харесва повече. На втората не ми допада колана.

# 454
Втората рокля е в пъти по- стилна, с друг колан, разбира се.

# 455
И аз съм за втората, но с друг колан.

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 09:11 от cloè

# 456
  • София
Втората повече отива на заведенията в Арбанаси според мен. С този колан. Той е закачката.

# 457
Глас за втората рокля и от мен. С този колан!

# 458
Според мен отиди да си купиш нова рокля. И без това казваш, че нямаш избор в гардроба си, а нито една от тези двете не е подходяща за коледно парти.

# 459
  • Бургас
Втората рокля.

# 460
Дами, моля за препоръки за боти или нещо подобно по глезена, подходящи за рокли, поли, носени в по-студено време. Не винаги е удачно да се носят ботушки. Много ми се иска да са като "чорап" по крака и да са удобни. Не мога да нося заострени, елегантни модели, защото имам  кокалчета, които ми създават проблеми. Благодаря!

# 461
  • София
kopche може ли малко повече детайли за синята Манго рокля, и то даже по-скоро детайли за теб 🙃. Виждам, че си поръчала ХС, кой размер сутиен си, защото аз съм 75D и се притеснявам относно това дали няма да е тясна при мен на гръдна/подгръдна. Мисля да пробвам със С размер, обичайно дънки например в Зара съм 38. Но на Манго винаги нещата им са супер странните размери…

# 462
Първата рокля,по официална е втората е каре и просто с колана..... не върви.Или просто една нова рокля 😀

# 463
Първата е малко като за кабаре.

# 464
Първата е малко като за кабаре.
Дискотека или клуб зависи жената на колко е,втората с карето и колана няма нищо стилно особено колана.

Общи условия

Активация на акаунт