Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 726
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря за препоръката за Елизабет 🙂

# 436
  • София
Аз вече износвам второ палто от Андрюс лейдис, първото много пострада на едно коледно парти (с кола ми го заляха) после на една нова година ми го подпалиха с фойерверки, подкъсих го и сигурно още 4 г го носих, червено беше. 2017та си взех черно, май му е последна година, но след химическо си изглежда като ново, просто ми втръсна от него

# 437
  • София
Да. Те са. Сега сверих и адреса. Витошка 62 до БютиЗоун.
100% вълнени палта. Ходих два пъти да им се любувам! Laughing

Това съм набелязала. 70% вълна
https://elizabeth-bg.com/product/palto-114
И това 100%
https://elizabeth-bg.com/product/palto-135

# 438
Благодаря, Копче, че ме подсети за Елизабет. Позната преди години си беше купила тяхно палто очите ми останаха в него.
Само на Витошка ли имат магазин? В някой Мол?

# 439
  • София
И аз имам тяхно палто и още помня вниманието им в магазина и колко любезни бяха, защото трябваше тогава да ми преправят копчета и дължина на ръкавите. Имат отношение и това ми харесва. Всеки път с това палто ме разпознават години след това!
Палтото вече е стар модел, но няма такова изпълнение! Вътре с подплата, с лека вата, като яке! То ми е за най-лютата зима в арсенала и ако ще да е демоде, няма да спра да го нося, докато ... не му стопя лагерите! Joy

Нямат другаде магазин, като гледам и контактната им листа.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 17:35 от kopche

# 440
Само на Витошка е магазинът им.

# 441
Момичета, търся съвет за дамска чанта за учителка в основно училище 🙂

Загледахме този модел, има го в четири цвята, прилича на Furla
също и този модел в зелено

В момента носи кожена раница, но стила и на обличане е по-мадамски.

# 442
Ал, и двете чанти са хубави. Обаче предпочитам зелената по-стилна и елегантна е за мен.

# 443
зелената я има и в кафяво, но ми се струва не толкова красива
https://zarenabags.com/collections/kolektsia-esen-zima-2022/prod … nt=42708802699419

Опитвам се да игнорирам какво бих желала да получа аз и затова питам 🙂

# 444
Зелената чанта ми харесва.

Ако досега е ползвала раница е възможно да не е свикнала с дамска чанта и да не ѝ е удобна. Раниците на Kapten & Son са популярни и на мен ми харесват. Раници са, не могат да се съпоставят с дамска чанта, но са една идея по-мадамски от средностатистическата раница, според мен.

ПП: повече ми харесва в зелено. Аз имам много подобна чанта в цвят бордо. Много ѝ отива.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 20:20 от Анонимен

# 445
Ал и на мен ми харесва повече в зелено. Щом се облича по-мадамски мисля, че ще й хареса. Отделно че е и практична.

# 446
Не ми харесват и двете чанти, особено зелената. Не харесвам такива твърди кожи и ъгли.

# 447
  • Бургас
Аз съм за първата показана чанта.

# 448
  • Варна
Момичета, търся съвет за дамска чанта за учителка в основно училище 🙂
...

В момента носи кожена раница, но стила и на обличане е по-мадамски.

Ал, няма достатъчно информация във въпроса.
Колко е годишна дамата? Чантата къде ще я носи?
Ако ще я носи на работа, пълна с материали за училище и контролни... единствено важно ще е да е голяма и практична.
Ако ще я носи извън училището, по мадамски, какво значение има професията Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:40 от Dorchester

# 449
Щом носи кожена раница, бих избрала нещо от естествена кожа.
Като идея ми направи впечатление на последната родителска среща, че повечето учителки бяха с чантичка за телефон, от онези на тънка дръжка.  Явно им е удобно. Гледах някъде наскоро комплекти чанта с такова малко чанте за телефон, но не се сещам в момента къде.
Вероятно е от типа жени, които рядко сменят чанти щом е с такъв стил и раница, може би да се наблегне на удобството при избора, да е нещо, което не е с къси дръжки.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 21:42 от zari65

Общи условия

Активация на акаунт