Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 280
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте дами. Сред вас има ли ниски(152см.)? Ако има бихте ли споделили от къде пазарувате дрехи,които не ви стоят като ‘чувал’? Търся си яке-черно,пухено. Харесвам по вталени модели с тесни ръкави. Всички модели които пробвам са огромни. Моля помагайте!
Детската зара, имам три якета от там и не им личи да са детски, а са ми добре като размер
Благодаря.

# 526
Sunn, може да прегледаш също тийн серията на Манго или най-малките размери на дамското в Reserved. Големите номера на момичешките дрехи в Бенетон - също.

# 527
Sunn, може да прегледаш също тийн серията на Манго или най-малките размери на дамското в Reserved. Големите номера на момичешките дрехи в Бенетон - също.
Благодаря много! Ще разгледам.

# 528
Здравейте отново момичета. Разгледах тийн колекциите на марките,които предложихте,но нищо не ми допадна.
Харесах два модела-дамски,едното от които съм пробвала. Ето това :

Другото,което харесах е това:

Ще Ви помоля,ако имате наблюдения върху тези модели да споделите кое топли повече и най вече дали якето на Superdry става за по ниски жени? Благодаря предварително!

# 529
И двете няма да ти топлят. Първото е много грозно.

# 530
Какви цветове подхождат на този цвят ?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 531
Предложете ми яке,което да топли. Да е тясно,с тесни ръкави,черен цвят!
По възможност за дребна фигура(152см).

# 532
  • София
Какви цветове подхождат на този цвят ?
Скрит текст:
Скрит текст:
Червено! Simple Smile

# 533
Здравейте, с какво да съчетая тази рокля? Като ще я скъся до коляно. Обувки съм се насочила към червено, класическо стилето.
Нагоре с какво да се наметна?Нещо по-интересно , но не космато.

# 534
^^^ Не скъсявайте роклята!

# 535
^^^ Не скъсявайте роклята!

Апелирам за същото! Ще е истинско престъпление! За връхна дреха палто или манто с колан, с дължина около роклята.

# 536
Ох, ами с тази дължина до средата на прасеца никак не се харесвам.

# 537
Идеи за синьото палто:

Много красив цвят, според мен ще стои много добре и с цвят камел, бежово, кафяво.

# 538
Това светлосиньо- с бежово, доста нюанси на кафявото, тъмносиньо, горчица, коняк.
Обаче черните копчета ми бодат очите, бих ги сменила със светли или металик.
Роклята и аз бих я скъсила освен ако нямате идеални крака с изваян прасец, отгоре- някаква фина жилетка, наметка, шал. С кожено вталено късо яке, ако позволява температурата.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 06:19 от Mateah

# 539
  • sofia
Здравейте,
Сигурно е коментирано доста, но да питам: Uggs Ultra Mini удобни ли са? Отговарят ли си също така? Между два номера съм и се чудя, ако изобщо реша да поръчам, кой номер да е?

Общи условия

Активация на акаунт