Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Проблемът на черното показано палто не е моделът, а състоянието му. Вехто е.
Измачкано, избеляло, за бракуване е!

# 571
Sunn, ето няколко, които имат наличности в размер XXS
https://answear.bg/p/yake-pepe-jeans-alexa-v-cherno-s-prehodna-izolatsiya-877498
https://answear.bg/p/puheno-sportno-yake-columbia-v-cherno-sas-z … izolatsiya-240564
https://answear.bg/p/helly-hansen-yake-365333
Но пак си е поръчване на типа проба-грешка. Или така или обикаляш из моловете... Успех!

# 572
Хехе, развеселихте ме рано сутрин.
Палтото е обличано не повече от два пъти.
Снимано е вечерта на лампа и съм се опитала да поизостря цветовете.
Наситено черно е, и да има леко измачкване от стоенето в гардероба, което с пара се оправя.
Но благодаря за набитото око и коментарите по същество. JoyJoyJoy

# 573
Тук има дами с очи- рентген. Черното много трудно се хваща наситено на снимка и всяка лепната власинка му личи.
Мен ме дразнят копчетата, честно казано.
Иначе самото палто като модел ми харесва.

# 574
Дрехите, както всеки друг предмет имат срок на годност. Да си мислим,че една дреха ще я държим с години в гардероба неправилно съхранена и ще я извадим от там като нова е немислимо. Вчера не взех отношение, защото на мен и модела не ми допадна ( без да намесвам модни тенденции), но е очевидно,че палтенцето е овехтяло. Ако пък толкова много грешим притежателката му винаги може да го занесе на химическо и да ни го представи освежено и изгладено, като ни накара да се срамуваме от прекалената ни взискателност!

# 575
Elirost, много хубави предложения, но никак не са в мой стил. Биха ме накарали да се обърна на улицата, след мацка облечена така.
Такива неща си представям аз.
Скрит текст:
Палтото е Макс Мара.

# 576
Всеки има право да е взискателен към дрехите си.
Въпросът ми касаеше едно единствено нещо тук, и той не беше за състоянието.
Убедена съм, че всяка една дама тук облича само дрехи излезли току що от магазина.
И в никакъв случай не прави снимки на дрехи излезли от гардероб без да са минали химическо чистене.

# 577
В другата тема качих снимка с едно кадифено черно сако и дамите го видяха като кафяво Simple Smile
Черното е трудно за снимане, а смачкани дрехи изглеждат  зле (не искам някой да ми връчва ютията Grinning само отбелязвам)
Носят се всякакви палта, якета, сака, жилетки и т.н. така че ако се харесвате с него си го носете Simple Smile

# 578
  • Бургас
Всеки, който е правил снимки с телефон знае, че  при неподходящи условия на снимките излиза по-грозно и различно от на живо.Защо изобщо...

Според мен като се облече с други по-модерни дрехи и се види най-добре може да се прецени дали визията е старомодна или не.Само по себе си е базов модел и цвят и би трябвало са подходящи дрехи да се получи актуална визия.Аз например обличам понякога палто шито от дядо за баба и в момента спокойно може да мине за купувано сега.Имам няколко запазени, но не всички могат в момента да се носят заради модела.

# 579
Първата снимка на Богинята илюстрира с голяма точност днешният ми аутфит 🤭🤣.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 19:37 от Sissy

# 580
Хехе, развеселихте ме рано сутрин.
Палтото е обличано не повече от два пъти.
Снимано е вечерта на лампа и съм се опитала да поизостря цветовете.
Наситено черно е, и да има леко измачкване от стоенето в гардероба, което с пара се оправя.
Но благодаря за набитото око и коментарите по същество. JoyJoyJoy
Аз също снимах и показах подобно палто като твоето само ,че двуредо.
Честно казано първата ми снимка се получи точно като твоята и изглеждаше зле ,обаче направих още снимки и си изглеждаше почти с реален цвят.
Пак е с подобни ретро копчета.
Но когато го облякох ми стои супер.
Съчетано с дрехите ,които писах на предния си коментар изглежда топ!
Само така по една направена снимка няма как да се разбере как стои палтото и повечето дами тук виждат едно заснето палто с телефон и нищо повече.
Ако проблема е в самите копчета ,могат да се сменят с облечени копчета в черно ,тъмно сиви или чисто бели. 😏
И ще стане супер разчупено.
Но за мен това палто има потенциал и то много добър! 😉
Облечи го ,съчетай с дрехи и виж резултата!
Може да останеш изненадана.
Тук сме с различни вкусове и ако за някой е демоде ,то за друг ще е съкровище. 🥰

# 581
Sissy, страхотна визия!

goddess, мисля че с това сако трудно може да се постигне визията, която показваш. Кройката и декоративните елементи (капаци и копчета) отиват в друга посока. Sandro по- принцип мисля са по- обрани.
Ganni имат интересни кройки https://www.ganni.com/en-bg/home

Подсети ме за max mara, да разгледам:)

# 582
Здравейте! Тази година, темата на нашето фирмено парти е "Арабски богини".
Моля, дайте идеи, как вие бихте се облекли на такова парти.  Нищо не ми идва наум. Разбира се, веднага се сетих за рокли с воали, огромни бижута и т.н., но предвид това, че към каквото и да се спра ще го нося една вечер, не бих инвестирала пари нито в бижута, нито в рокля, която не бих облякла повторно.
Намерих много красиво бижу за коса, типично за арабските красавици, но е 50 лева.
Какво да правя? Някакви идеи?

# 583
  • в Кошера
Цветово задължително трябва да присъства злато.
В съчетание със смарагд, тъмно лилаво, бордо, кралско синьо...

Върху налична дълга рокля, може да се сложи огромен шал, който да бъде прихванат под гърдите или в талията. Може да покрива и част от главата.
Обемни бижута - гривни, украшения за коса... (в имитационната бижутерия има бюджетни дрънкулки).
И задължително силно гримирани очи.
А асоциацията ми определено е Худа Катан. Peace

Рисунки с къна в/у дланите (има и лепящи се)...

Скрит текст:

# 584
Благодаря, Tyra Heart Decoration

А, знаете ли място в София, където мога да намеря бижу за коса?
Физически магазин с такива бюджетни дранкулки.

Това с къната не ми беше минало наум, ще потърся и проуча нещата.

Общи условия

Активация на акаунт