Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 231
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Аз също съм за елегантен гащеризон, хем стилно, хем различно от обичайните тоалети. В тази връзка може ли да споделите идеи за такава готина визия с гащеризон, понеже и аз много се двуомя за такъв коледно-новогодишен дрескод?!?!?!

# 676
Здравейте,момичета тази  рокличка с какъв чорапогащник си я представяте?

# 677
Телесен Wink ..трикотажна ли е?

# 678
Телесен Wink ..трикотажна ли е?
Ами еластан пише,полиестер и вискоза на H&M е но седи много по готино от на снимката.Чудех се дали с черен чорапогащник ,но телесния цвят май е най подходящ.

# 679
Аз не бих сложила телесен. Бих избрала тъмно сив/графит.

# 680
Аз също съм за елегантен гащеризон, хем стилно, хем различно от обичайните тоалети. В тази връзка може ли да споделите идеи за такава готина визия с гащеризон, понеже и аз много се двуомя за такъв коледно-новогодишен дрескод?!?!?!
С този бях на сватба през Май. Ще изтрия след малко.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 19:15 от G&B

# 681
Ако ще се носи с черни обувки определено черен чорапогащник ще стои най-добре.

# 682
Гащеризоните не са моето, пък и нямам.
Поизбистрих, колебая се за тази вечеря между една рокля и панталон и ризи. И още някакви странни покани се появиха като коледен брънч, та и една покана след нова година. Явно след 3 години въздържание от служебни купони сега всичко избухва.

Не си падам по служебните мероприятия, ходя като не мога да се скатая, обаче това не значи, че не искам да изглеждам добре, но нежеланието за мероприятието някак ми слага спирачки на избора на облекло.

G&B -добре ти се е получило и ти отива.

# 683
  • София
Е, гащеризонът не е чест избор, но аз го харесвам като дреха.
Панталон и риза - зависи от кройка, материя. Иначе на мен ми е ежедневно.
Но моят вкус е към лъскаво, шарено и забелязващо се.

# 684
Здравейте, момичета. Купих едни кубинки в много хубав зелен цвят и поръчах чанта към тях, но се оказаха съвсем различно зелено и сега се чудя отиват ли си за ги нося заедно и дали биха отивали на тъмносиво палто?

# 685
  • София
Бихте ли споделили каква е тенденцията при панталоните! По точно, какви модели са актуални. Имам един хубав плат, в чийто състав има вълна, черно и бяло, дребно каре и се чудя какъв модел панталон да си поръчам.

Infinity, много ми харесват кубинките. Откъде са?

# 686
  • София
Здравейте, не съм сигурна дали въпроса ми е за тази тема, но все пак дали знаете къде мога да намеря такъв тип рокля, предварително благодаря

# 687
Дами, знаете ли откъде мога да си поръчам чоропогащник с кашмир? По моловете в моя град, не открих.

# 688
Дами, знаете ли откъде мога да си поръчам чоропогащник с кашмир? По моловете в моя град, не открих.
Calzedonia

# 689
Официалният сайт май не прави доставка до БГ.

Общи условия

Активация на акаунт