Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 226
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, не съм сигурна дали въпроса ми е за тази тема, но все пак дали знаете къде мога да намеря такъв тип рокля, предварително благодаря

Aliexpress

# 691
Здравейте, момичета. Купих едни кубинки в много хубав зелен цвят и поръчах чанта към тях, но се оказаха съвсем различно зелено и сега се чудя отиват ли си за ги нося заедно и дали биха отивали на тъмносиво палто?

Имах подобни кубинки на Rieker, ужасно си ги обичах и ги носих до пълно протриване Blush
За мен комбинацията е перфектна, мисля, че чанта в точно същия нюанс би било прекалено.

# 692
Здравейте, момичета. Купих едни кубинки в много хубав зелен цвят и поръчах чанта към тях, но се оказаха съвсем различно зелено и сега се чудя отиват ли си за ги нося заедно и дали биха отивали на тъмносиво палто?

На мен комбинацията ми идва в повече. Не бих ги носила заедно- по чантата има много елементи, но и двата зелени цвята ми се "бият " заедно. По отделно с палтото мисля, че са съвсем ок.

# 693
На тази рокля какви аксесоари бихте сложили?

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 17:39 от Витаминче_

# 694
Никакви! И чорапогащника бих сменила с телесен.

# 695
Фини бижута сребро, няма нужда от друг блясък.
И не с такъв чорапогащник, груб е за нея, черен , но прозрачен бих сложила, бежов не.
Може визон, сиво.

# 696
И аз мисля че с черен но от по-тънките ще е супер. От бижута някакви нежни обеци ще паснат перфектно.

# 697
Витаминче, моля те само чорапогащник с телесен цвят недей да сложиш. На обици бих заложила и аз. Някакви с камъчета!

# 698
Трябва ми вдъхновение за нещо, което да не е много офисно и да не съм много overdressed.
Аз мисля на нашето фирмено соаре да съм с тази. На бизнес събирания се старая да съм консерва, самите ми колеги са такива (като изключим практикантките) и в противен случай ще бия на очи. Не съм измислила аксесоарите, обувките - черно остро стилето, вечерна малка чанта... Нищо прекалено Hug
Скрит текст:

Гласувам за фин черен чорапогащник, Витаминче. Аксесоари оскъдни, роклята си лъска достатъчно.

# 699
Витаминче, хубаво ти седи роклята – елегантна и нежна.
Сребро – пръстен нежен с камък Сваровски, нещо подобно, както и обеци в този дух. Ако са само обеци, без пръстен, бих заложила и на нещо висящо и по-интересно.
Чорапогащникът –по-фин във всички случаи. Цветът ще си го прецениш според обувките и цялостната визия.
Обувките стилето или с тънки каишки по глезена.

# 700
На нашето корпоративно парти аз сложих доста блестящи аксесоари на матово черната ми миди рокля. Стоеше не лошо. Но и колежките с блестящи рокли бяха заложили на много блестящи бижута - изобщо тази година блести отвсякъде и от ярко Simple Smile
Скрит текст:

Имам и нося подобни зелени боти, но никога не съм ги съчетавала с чантата/раница. Оставям си ги да са единствен акцент. Ето това са моите:

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 17:51 от Agent Provocateur

# 701
Благодаря за идеите,
Определено ще сменя с по-тънък чорапогащник. Обеци слагах и сребърни, и такива с черно (много ми допадат предложените от Босилка, благодаря).

Въпросът е, че исках нещо, което да я направи малко по-различна за следващо слагане.

# 702
Тогава контрастни аксесоари – Агентката ти е показала горе злато. Или в зелено го виждам – обувки, обеци с изумруд и клъч. Ако си достатъчно смела, защо не и в червено.

# 703
Тези обици и подобни ги има във всички възможни цветове - магазините са залети със подобни, все искрящи Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 18:01 от Agent Provocateur

# 704
  • Пловдив
Витаминче, моят съвет е да заложел на нещо с червено. Пръстен с червен камък, обици, червило. Нека има цвят по теб.

Общи условия

Активация на акаунт