Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 244
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Според мен определено да. 😍

Много ми харесват комбинации на всякакво бежово/камел с всякакво червено/бордо.

# 661
  • София
Да, ако е светло и не отива към горчица е много хубава комбинация.

100% полиестер добър състав ли е за шлифер в дългосрочен план според вас? Харесах си много един- структуриран, пада тежко, гладък плат (не лъскав, но не и поглъщащ светлината като тези с памук в състава),  стига до над коляното, а не до под дупето, ще закрива перфектно къса рокля, но му се чудя все пак. А не е евтин.

# 662
Кяч, аз съм голям сноб за материи и не купувам нищо, в което няма поне 80% естествени материали. Изцяло изкуственяк не бих купила, независимо от цената.
Та, според мен не е добра идея.

# 663
  • София
Да, аз също имам предпочитания към материи, но връхни дрехи, в които има памук, просто ме дразнят. Тренчкотите, които съм мерила, имащи памук в състава, се мачкат по един неприятен за мен начин и са матови.
Ако имате насоки за материя за шлифер, който не се мачка, нагъва, а стои "твърдо",  ще чуя с удоволствие.

# 664
Аз лично бих си купила кожен. Естествена кожа, изкуствени не купувам.

# 665
  • София
Имам кожен, Бабри, добра идея Stuck Out Tongue
Но честно казано рядко го нося, чувствам се като в матрицата Bowtie

# 666
Защо, Кяч, ограничава движенията ли?
Аз имам много кожени дрехи, шлифер точно нямам, но всички са ми много удобни. Имам тесни рокли, но понеже кожата е много мека и леко еластична, пак са ми удобни.

Абе, голям фен съм на кожата.

# 667
  • София
Не, аз също съм фен на кожата и имам n на брой кожени якета. Просто шлиферът е до коленете и малко филмарски или пънкарско идва. Така се усещам, като ходя по улиците с него Laughing

Искам кремав кожен, но това е друго искане, отделно от сегашното.

# 668
Бежово/ карамелено с червено много ми харесва.

Току-що забърсах една рокля, кожена, скоро не си бях отваряла портфейла, освен за едно кожено яке, ама не се сдържах.

Чакам и един изкуственяк, трудно ги понасям изкуствените, но я поръчах от любопитство, пък и цената беше приятна

А това така ми мъти главата, добре, че отказах големите чанти Thinking

# 669
Другата седмица съм на коледна вечеря организирана от една нова фирма, с която работим. Трябва ми вдъхновение за нещо, което да не е много офисно и да не съм много overdressed.
Не е баш фирмено парти, а с хора от различни фирми, половината от които чужденци. Възрастовия състав е от 30 до 70 на хората.

# 670
  • София
zari65, облечи се както ще се чувстваш красива, ще ти е приятно и няма да го мислиш цяла вечер.
Слагай нещо лъскаво и това е, на парти е нормално да лъщиш, ако ти харесва.
Ако имаш фигура - аз много харесвам гащеризон. Само ходенето до тоалетна е предизвикателство

# 671
Не е баш парти, вечеря в ресторант с начало и край и служебни разговори. Сухарско мероприятие ще си е.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 13:01 от zari65

# 672
Класическа рокля с 3/4 ръкави и дължина малко под коляното плюс красива брошка, колие, нещо си и мисля ще ти е спокойно и уверено на работната вечеря

# 673
  • София
За гащеризон съм и аз. Хем шик, хем секси, хем вечерно.

# 674
За подобно събиране бих избрала изчистена едноцветна рокля по тялото, по възможност дълга. Хем елегантно, хем шик, хем сравнително сериозно.
..
От тоалетите на Ангела – черната пола с пайетите. Секси и екстравагантно.

Общи условия

Активация на акаунт