Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 246
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
от показаните бих облякла зелената с цветя. Много е красива и в коледни цветове 🌲🌹
Такъв модел рокли аз хващам на деколтето с брошка.

# 646
И аз съм за зелената предвид цветотипа и повода.
Брошка на шарена рокля не е удачна, но една безопасна игла отвътре ще свърши работа.

# 647
Зависи от брошката 🙂

# 648
И аз да се присъединя с едно ЗА зелената рокля, идеално ще се впише. Christmas Tree

Ох, като сме на тема тоалет за коледен банкет .. мислих, мислих и ще слагам дънките, блузка и едно сако и май се приключва с моята дилема. Sweat Smile

# 649
Жаклина, рокли нямаш ли?

# 650
Имам, но напоследък съм нещо на друга вълна. А, и още по-хубавото е че нямаме 'дрескод'. Smile

# 651
Пускам нещо, с което се забавлявам в последните 15 минути.
https://www.thevoicemag.ru/fashion/how_to/8-modnyh-tipov-zhenshc … ntka-naydi-sebya/

пп. По този повод се чудя, доколко са адекватни пайети и пера в едно...или да сменям с панталон и нещо си нагоре...

И ако съм с панталон, леко палацо и топ с пера нагоре, какво връхно да избера, че страдам от жесток плексит?

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 21:45 от goddess-outnocontact

# 652
  • София
Аз не виждам пайети на снимката. Блузата на Зара, която виждам по всички влогове, има и пера, и пайети. Не циганее според мен.

Благодаря на всички за отзивите. Не очаквах такава преднина за зелената. Тя е най- обикновена от всички, лятна рокличка. Но пък може би ще се чувствам добре в нея. Тесните със сигурност отпадат.

По темата с пайетите - нямах никакви дрехи с пайети, но реших да играя вабанк и си поръчах една рокля от горе до долу в пайети. Rose gold.
Не знам дали ще я нося, но ми се прииска да имам нещо супер бляскаво. Joy

# 653
goddess-outnocontact, към празничния топ предлагам шал да пробваш. За мен това е удобно, практично и ефектно, заради лесното сваляне и слагане, многото варианти за наметка, в зависимост от матрия и размер на шала.

Viva Magenta е прекрасен цват, но засега при мен ще остане може би само в маникюра и коледната декорация

# 654
Здравейте! Тази година, темата на нашето фирмено парти е "Арабски богини".
Моля, дайте идеи, как вие бихте се облекли на такова парти.  Нищо не ми идва наум. Разбира се, веднага се сетих за рокли с воали, огромни бижута и т.н., но предвид това, че към каквото и да се спра ще го нося една вечер, не бих инвестирала пари нито в бижута, нито в рокля, която не бих облякла повторно.
Намерих много красиво бижу за коса, типично за арабските красавици, но е 50 лева.
Какво да правя? Някакви идеи?
Аз правих бижу на една мацка с перли и излезе много под 50 лв. Simple Smile

# 655
Надявах се да стигнем 50 страници и да пусна Декемврийска тема за празничните тоалети и Вива Маджента, но....

Определено 2022 е годината на пайетите. Дори не на ламетата/металиците, а конкретно пайетите. На корпоративното ни парти 30+% от жените бяха с пайети, по магазините процентът е дори по голям Simple Smile Ерго - аз не бях Grinning Ако ще се вкарвам в категориите от статията на Годес, то аз категорично съм бунтарката - ненавиждам да ми налагат "тема" и да се сливам със всички останали, независимо колко ми отива "темата". НО определено имаше много ефектни и красиви рокли с пайети, особено много ми хареса едно асиметрично Валентино в черно. Не го намирам на първо търсене, но нещо подобно беше:

Имаше и много комбинации панталон и блестящ топ, както и блестящи обувки/сандали/

# 656
Попълнения с пайети само по обувки имам аз.
Скрит текст:

Харесва ми черната рокля на Catcher, с едни елегантни боти си я представям да стои много добре.

# 657
Имам една сребриста пайетена рокля с гол гръб, май ще взема да я извадя.

Аз също се надявах да имаме празнична тема, но все още не е късно да стигнем 50 страници.

Сдобих се и с два чифта обеци от Parfois

# 658
Надявах се да стигнем 50 страници и да пусна Декемврийска тема за празничните тоалети и Вива Маджента, но....

Определено 2022 е годината на пайетите. Дори не на ламетата/металиците, а конкретно пайетите. На корпоративното ни парти 30+% от жените бяха с пайети, по магазините процентът е дори по голям Simple Smile Ерго - аз не бях Grinning Ако ще се вкарвам в категориите от статията на Годес, то аз категорично съм бунтарката - ненавиждам да ми налагат "тема" и да се сливам със всички останали, независимо колко ми отива "темата". НО определено имаше много ефектни и красиви рокли с пайети, особено много ми хареса едно асиметрично Валентино в черно. Не го намирам на първо търсене, но нещо подобно беше:

Имаше и много комбинации панталон и блестящ топ, както и блестящи обувки/сандали/
Ще стигнем, ама друг път, като се консултираш другаде за разни ми ти красоти. Laughing

Иначе за пайетите, клоня към тях, защото знам, че никоя друга колежка няма да посмее. Тъй де, и аз на въпреки...Flushed
Ако беше някое от любимите ми партита, в много тесен кръг, щях да избера черна, изчистена, бодикон рокля, с дълбока цепка и червени 10см стилетос.Wink

# 659
Трафик ли гоним?
Да питам тогава, палто нюд към карамел ще стои ли с червени обувки?

Общи условия

Активация на акаунт