Модни консултации (Октомври, 2022) - 70

• 63 247
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Най-красивата страна
Момичета,дайте съвет,моля.
Нова година ще празнуваме в ресторант.
Мислех да облека рокля и да обуя обувки с висок ток.
Обаче пострадах при инцидент и сега съм с травма на крака.
За Нова година няма да е възможно да съм с високи обувки.
Чудя се какво ще облека,защото роклята отпада.
Дълга пола или панталон ?И по-ефектна блуза или бюстие...

# 631
  • Бургас
Скрит текст:
Докато темата е около партитата да покажа две визии, които са интересни и приложими за повече от едно парти
Скрит текст:
;
Втората е от този сайт https://lisou.co.uk/collections/new-arrivals/products/dione-meta … sse-high-neck-top има доста интересни и различни идеи
Първата много ми харесва. Нямам тази фигура и едва бих изглеждаля така стилто. Интепесно ми е блузатя или както и да се нарича това пернатото от къде е?

Подобни пернати топове бях видяла в Юнона.
[/quote]
+ снощи мярнах някакви по-семпли и в Ризървд.

# 632
Агент, къде си да покажеш красотата на цвета както ти си знаеш? 🤗

Какво бихте си взели в този цвят? 🤔

# 633
Аз си взех вече палто, сако и шал. Палтото го нося почти всеки ден и определено събира погледи на фона на всички черни якета. Simple Smile)

# 634
  • Бургас
Харесвам много цвета, но аз съм сврака и все съм носила цвят. Сега се сещам, че от 10-тина години имам едно палто-яке, много плътно и топло, но съвсем не съм убедена, че бих го носила отново
Скрит текст:
и друго имам, но то е повече циклама. Имам обаче и пола, която определено ще нося. Нова дреха едва ли ще купувам. Обувки стилето обаче биха ме изкушили.

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 16:36 от . Яна .

# 635
В този разкошен цвят имам работна чанта и колан 🍒
Бих си взела официална рокля от копринено кадифе.

# 636
Много ми допада цвета Simple Smile

Наскоро си взех чанта в него:

Както и блузон с акцент в този цвят:

Бих си взела на пролет обувки (балеринки или на нисък ток) Simple Smile

# 637
  • София
Без да искам и а съм в тренда с едни обувки , които се чудех да запазя ли.

# 638
Anastasiya.glam би ли показала на картинка сакото или палтото? За сако и аз съм се замисляла.

Балеринки и чанта определено бих носила в този цвят. Ще се получат супер свежи комбинации.

# 639
  • в Кошера
Конкретното Пантон-ско предложение е с винен, а не цикламен вайб.
Любим! Broken Heart

# 640
Аз имам рокля, трикотажна от скоро, но не мисля, че е оригиналния пантонски цвят, който не би ми и отивал, така че ще се въздържа. Не държа да съм на върха на модната вълна.

Elirost, ще опитам.

Veronikaaa, и двата варианта стават, всичко зависи с кое ще се чувстваш комфортно и пази крака, ще ти трябва дълги години. Ако имаш възможност, покажи конкретни или поне приблизителни снимки, ако искаш да се включат повече хора.

# 641
И самото, и палтото са ми шити по поръчка от модели в Пинтерест и нямам снимка. Сакото е класическото сако на Шанел - късо, букле с декоративни капаци с перли и дискретно копче в средата. 😊
Палтото е вталено, право до коляното с копчетата и колан за връзване.

# 642
Момичета според вас ботите или ботушите ще си отиват повече с клин/дънки и пухено яке?  

И кой е по добрия избор между велур и кожа?
Много благодаря!!

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 00:46 от Sunn

# 643
  • София
Кожа. А цветът на 2023 не ми отива особено. Леко циганея с него. Имам пола в този цвят и ако я нося с черно нагоре, бива. Доближи ли се до топло червената ми коса, стои кофти, т.е. блузи и палта в цвета нямам.

Здравейте,
дойде и моят ред да се допитам за тоалета за коледното парти. При нас няма дрес код, подозирам,че ще има много пайети и блещулки. Аз се колебая между следните рокли. Коя е най- подходяща според вас? Ще дам и малко детайли към всяка. Още не съм тръгнала да ги пробвам.

Първата е сатенена в горната част и шифонена в долната, като пада тежко и се мърда при вървене, според мен е леко танцова. Доста удобна. С класическа обувка на нисък ток и дълги висящи обеци.
Втората също е доста тежка, типично коктейла, леко голяма ми е в раменете и падащите волани падат по- надолу, отколкото трябва, но седи много добре.
Третата, от която вече почти съм се отказала, се вижда, мен ме очертава още повече и става само за сядане.

Следващата е тази. Тя е простичка и леко лятна, но бих казала, че ми стои доста свежо на цветотипа и според мен е интересна. Обмислям я с вдигната къдрава коса и кръгли обеци, с фини боти. Проблем би бил, че е с прихлупване, а аз съм с голям бюст и ще си има видимост.

Червените:
Такъв модел, аз я нося понякога и с едно рамо, плътно по мен е.  … права коса назад.
HМ, от жакард, пада свободно и е удобна, но подозирам, че може да ми е топло.
Само че яката на врата е метална, никога не съм я обличала, не с … увствам бляскаво.

П.П. На ми пука какво ще кажат останалите, сигурна съм, че ще има и много нагласени, освен това при нас облеклото винаги е било много свободно.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 23:20 от The Catcher in the Rye

# 644
  • Бургас
Кечър, втората от червените не се вижда.

На мен зелената много ми харесва, както и двете с паднало рамо, но червената повече.Прихлупването винаги може  да се прикрепи или да се сложи нещо подходящо отдолу.

На мен също магентата не ми отива заради косата.

Общи условия

Активация на акаунт