Гола чутуро

• 67 880
  • 1 703
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Бургас
Е как ще изглеждам като алкохоличка, не близвам, не помирисвам...
И като студентка не понасях даже миризмата на алкохол, не съм се напивала даже.

Ами независима... е трудно да се каже.
Живяла съм в друг град като студентка.

# 1 561
Липсата на зъби се асоциира с алкохолик не заради това, че ще ти окапят зъбите от алкохола, а защото обикновено такива хора се лишават от най-елементарното, за да има пари за пиене.

# 1 562
  • Great Britain
Само аз ли все още не мога да разбера какви са тези кутий?

# 1 563
  • Бургас
Ами възможно е, но има много хора, които нямат зъби. Доста по-възрастни са от мен обаче.
За зъбите нямам никаква вина, заради заболяванията се случи това.
Само аз ли все още не мога да разбера какви са тези кутий?
Напиши абонаментни кутии,има теми и в бг мама.

# 1 564
Е как ще изглеждам като алкохоличка, не близвам, не помирисвам...
И като студентка не понасях даже миризмата на алкохол, не съм се напивала даже.

Ами независима... е трудно да се каже.
Живяла съм в друг град като студентка.
Независима в смисъл да не зависиш финансово и психологически (във вземането на решения за живота си) от друг човек - родител, съпруг.
От това, което чета написано от теб, не, не си била никога независима, дори и като студентка - друг е решил къде и какво да учиш, дали да работиш докато учиш, вероятно е давал и пари за такса или издръжка. След това брак, дете, но пак друг е решавал къде да живееш и е поемал финансово поне част от издръжката. И сега си зависима и финансово, и психически.

# 1 565
  • Бургас
В този смисъл не съм била явно независима.

# 1 566
Да, Мария, но доста от по-старите от теб си носят протезите, което им дава възможност да се усмихват чаровно. Даже може да не разбереш, че нямат техни зъби. Аз наскоро го разбрах това за 2 жени. Едната на 60, другата на 70. И знаеш ли какви мацки са?
Хем едната е с хронично тежко заболяване. Как веднъж не я чух да се оплаче?! Другата и тя е с хистероктомия- вечно ведра и усмихната.
И двете не могат да ти стъпят на образованието.
Имаш нужда да се срещнеш с такива жени, да общувате и да си свериш часовника.

# 1 567
Динчо, Стаменов 95 година е бил на 23 години. Току що излязал от университета и без никакъв стаж.

Роден е 1970, през 1996 е бил явно току що завършил. И ни посети с бебето вкъщи, още имаше тогава такава практика...Предписа ми антибиотик защото от много скачане ми се беше отворила раната от секциото.

# 1 568
  • Бургас
Добре, има неудобство без зъби.
Тези двата постоянно ми разраняват от вътрешна страна горната устна и езика.
Едва дъвча.
И все пак не успях да свикна с протезите.
Направо си е прахосване на пари да отида и да направя протези, които после да си стоят.
Освен това имам проблем с гъбички, особено ако съм на кортикостероиди и антибиотик.
Ще трябва да се внимава, предупредена съм, че от протези се влошава този проблем.
Направо ми е писнало от предупреждения и противопоказания.

# 1 569
Мария, стига глупости - направи си зъбите.
Няма значение колко коса имаш, в какъв цвят е и какъв шампоан ползваш....човек БЕЗ зъби изглежда супер зле.

# 1 570
Темата прилича на комедия на Костурица. Супер абсурдна, но за сметка на това вървяща. Авторката няма зъби но пък е с крем и парфюм.

# 1 571
Мария, за шампоаните - аз харесвам "Здраве актив", различни видове са. На "Гарние" - "Алое хидрабомб" - не ми се вярва да дразни скалпа, защото е с алое. Представят се много по-добре от някои скъпи, поне на моята коса.
А за фолиевата киселина не знам защо се вълнувате - момчето се е родило, станало мъж вече, здрав е - тъй или иначе, няма вредни последици от това, че не е пила. Поколението на нашите родители, какво говоря, дори нашето поколение всички сме родени без майките да са пили фолиева киселина.

# 1 572
  • Paris, France
Какво разбрах - в тежест съм на родителите си.
Не мога да си правя сметката.
И да имам проблеми, са си мои, аз трябва да си намеря начин да се справям.
И понеже не мога да намеря такъв, се чувствам пълна идиотка.
Поне засега нямам финансова стабилност.
Има някакъв шанса да се получи, ако звъннат от кол център с предложение за позиция за поддръжка или работа с мейли/внасяне или проверка на данни.

Това разбрах.
Аааа и че на околните изглеждам като алкохолик или наркоман заради зъбите, което ми се струва нелепо, но явно това е положението.

Зъбите трябва да ги оправиш заради себе си и здравето ти, първо. Да, важно е как изглеждаш и няма какво да се лъжем. И да, човек без зъби изглежда супер зле. Може да работи в кол център, отговаряйки на мейл, но си изглежда зле, нехигиеничен и нечистоплътен, ако и парфюмиран и гримиран.

Не знам какво има в кутиите, но като се хванах в ръце и отслабнах и си оправих липсите, почнах да се мия с шампоан от 2 лева на пазара и балсам пак от толкова и косата ми се разхубави. Косата е кератин и се прави от протеини  минерали и витамини.

Мария, за трети път те питам прати ли СVто на JenniBG.

Абе хора, спрете с предложенията за шампоани! Няма да стане за един ден. Нека да работи по важното! Тя си има убеждения, а има и алергии и непоносимости.

# 1 573
Все пак иде реч за лични данни. Може да не иска да ги види Джени или който там.

# 1 574
Добре, има неудобство без зъби.
Тези двата постоянно ми разраняват от вътрешна страна горната устна и езика.
Едва дъвча.
И все пак не успях да свикна с протезите.
Направо си е прахосване на пари да отида и да направя протези, които после да си стоят.
Освен това имам проблем с гъбички, особено ако съм на кортикостероиди и антибиотик.
Ще трябва да се внимава, предупредена съм, че от протези се влошава този проблем.
Направо ми е писнало от предупреждения и противопоказания.
Е, то беше ясно, че няма да направиш нищо в тая посока, ама що ни мота толкова време?

Общи условия

Активация на акаунт