Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 620
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Кали, проблемът при Веско е, че е спорел с продукцията за безопасността на участниците (особено на играта с тегленото от кола, на която май разправията е била голяма). Тогава извадиха "победителя" си от плажните лилии. 🤪 И вече позволиха и ютиягейт. Алексата може да е послушко до края на сезона. Wink

# 196
ИВ
Струва ми се, че или наистина доста по-добре са започнали да се прикриват поне реда на отпадналите, от кого са отпаднали и т.н, или на тези, които знаят, не им се казва просто.
Яд ме е, че нямам и аз някой сигурен източник за спойлери, за да споделя тук с всички. Много ми е любопитно и на мен Гого и Фифо кога и от кого отпадат.
А и извинете, ако се счита за спам…

# 197
  • София
Кали, проблемът при Веско е, че е спорел с продукцията за безопасността на участниците (особено на играта с тегленото от кола, на която май разправията е била голяма). Тогава извадиха "победителя" си от плажните лилии. 🤪 И вече позволиха и ютиягейт. Алексата може да е послушко до края на сезона. Wink
Да да, всъщност имаше нещо такова, но пак .... Абе не знам. Както казваш, удавник за сламка малко Joy
То и аз уж покрай спойлера, ама бая поспамих май Grinning

# 198
Аз съм приела, че сръбският дразнител
е победител. Тъпо или не, това е положението. Но пък се различава от предходните победители - те бяха спокойни, леко смотани, но уж добрички. А този е див селяндур 😃 как пък баш него избраха...

# 199
Победителят е ясен вече, няма какво да се самозалъгваме.
А за Гого всичко сочи, че отпада скоро. Нали имат и раЗни снимки всички заедно на морето , сега са пуснали и с Илиян. Според мен и Гого се е присъединил след няколко дни. И да не е тази седмица, сигурно ще е следващата.
Фифо вероятно стига по-далеч, даже си мисля, че е до финала .

# 200
  • Euskal Herria
ИВ
Алекса нали договори 100 гроша и за Елица. А досега още не са й ги дали. Освен тях има и секирчето, което му дава абсолютната власт да посочи участник - за спасяване и изгонване. Така че може да ги ползва за Елица. И затова се чудя тя дали и как ще отпадне - ако съдим по пусната снимка.

# 201
Ако Елица бъде елиминирана на капитанска битка, тогава Алекса няма как да и помогне с всичките благини, които е събрал.

# 202
Не знам защо смятате тази снимка за абсолютно сигурен спойлер? Нищо не пречи някой участник да е изрязан, за да ни гледат сеира. Ще се радвам поне Елица да отпадне, след като толкова ни натрапват нейният чукундур, но съвсем не съм сигурна.

# 203
  • София
Офф, като че ли напук на моите снощни разсъждения, току що от сигурен източник ми бе съобщено, че Алекса е победител.
Колко да е сигурен - приятел на Алекса и Елица.... Аз вярно, че този човек не познавам. Но моята най-близка приятелка били семейни приятели с този човек... Демек приятел на приятел Joy
Казал също, че Елица била много неприятен човек, голям темерут, но и Алекса не бил стока.
Аз мислех, че е обратното, но явно просто са се намерили....

# 204
И да се ядосваме, и да не се това е положението.Тъпарев е решил да е този селски бек.Всичко беше подготвено от самото начало още с влизането и на ревящата, и той като резерва.Само ,че мисля не е предполагал ,че ще бъде може би най нехаресвания участник във формата заедно с Виктория и Евгения.И да не казвам голяма дума ,но и най-неприятния и незаслужил(предвид другите участници) победител в Игрите за 4 сезона.Да може и да вземе голямата награда ,но никой няма да го помни с добро ,а след един сезон ще бъде и забравен.

# 205
Не знам защо, но точно такова чувство имам за Елица - на неприятен човек, егоист, труден характер.

# 206
  • Мюнхен
Победа за Алекса е единствено възможна след като Филип и Гого ги няма. Иначе никакъв шанс. Предполагам, че и двамата са отпаднали нелепо, след като няма никакви спойлери до сега. Фифо го би вече с огромна разлика при влизането. Алекса може да вземе отделни битки срещу някой от двамата, но финална и многокомпонентна е невъзможно. Дори Вики и Зори, а после и Чакалов го биха вече. Ужасно ме е яд, че този печели.
Аз по принцип не харесвам сърбите (разбира се има изключения) и то след 6 годишна връзка с такъв. Тоест била съм доста време обградена от тях, ходила съм в Сърбия и Алекса е типичен пример. Но това не е решаващо за изграждане на мнението ми за него. Дори в началото го харесах. Но това биене в гърдите, вижте кой съм и великите думи за чест и достойнство, разминавайки се тотално с действията, са ми до болка познати. Абсолютно типични за много сръбски мъже. Говорят едно, правят друго.

# 207
От всички участници наистина неприятни са ми Пандьо и Панделина. Другите ги разграничавам като персонажи от шоу, както че има и монтаж. И някак дори и да е имало персонажи, които в течение на играта не са ми баш, то не са ми така атипатични. Но тези двамата ми дават вайб на кофти и неприятни хора като характер и в реалния живот. С много лоши впечатления съм и съм убедена, че не съм само аз. Това може би са най-нехаресваните участници за всичките сезони. Иначе, за да не е празно и малко спойлер - Звезди в интервюто си с Чакалов тактично намекна, че Елица е знаела със сигурност, че Пандьо ще влезе. Не е спойлер за наред, но за мен доказва налична уговорка в предаването да ги бутат. И спомена, че се е договорила с Гената, че иска да си ходи.

# 208
За Алекса като победител стана ясно преди много време, не знам защо продължава да се коментира това. Който знае нещо ново, нека сподели, но да се обсъжда едно и също ...

# 209
  • Вестерос
Според мен и снимка на Алекса с чека да се качи, пак няма да се вярва от някои Grinning

Общи условия

Активация на акаунт