Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 646
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
За Алекса като победител стана ясно преди много време, не знам защо продължава да се коментира това. Който знае нещо ново, нека сподели, но да се обсъжда едно и също ...

Да, стига с тоя Алекса. Дайте нещо и за другите участници.

# 211
От всички участници наистина неприятни са ми Пандьо и Панделина. Другите ги разграничавам като персонажи от шоу, както че има и монтаж. И някак дори и да е имало персонажи, които в течение на играта не са ми баш, то не са ми така атипатични. Но тези двамата ми дават вайб на кофти и неприятни хора като характер и в реалния живот. С много лоши впечатления съм и съм убедена, че не съм само аз. Това може би са най-нехаресваните участници за всичките сезони. Иначе, за да не е празно и малко спойлер - Звезди в интервюто си с Чакалов тактично намекна, че Елица е знаела със сигурност, че Пандьо ще влезе. Не е спойлер за наред, но за мен доказва налична уговорка в предаването да ги бутат. И спомена, че се е договорила с Гената, че иска да си ходи.
Това кой Зори или Елица.
Иначе пандите ясни - отврат и двамцата.Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

# 212
Звезди разказваше, че тя самата се е разбрала с Гената. Съжалявам, неясно съм се изразила и малко не се разбира. Каза, че е имала разговор преди номинации или преди битката, тук ме лъже паметта, но май преди номинации е било. Искала е да си ходи, може би заради договорите им нямат право така да си ходят по желание, тъй като е имала здравословни проблеми и не се чувствала добре психически и физически. Не си е давала и зор за битката. Според мен и заради това той предприе хода да пусне,да ходи за грошове и каза на Касим "От теб зависи...".

# 213
  • Мюнхен
Ми той след като е имал уговорка, много ясно защо "рискува" и не влезе веднага, а пробута най-слабият участник на негово място. Така хем спечели грошове, хем показа колко е "сигурен", че ще бие пак и хем се оттърва от силен конкурент като Гайтанов.

Между другото още ме е яд за последният. щеше да е интересно до къде ще стигне, защото имаше потенциал в него и беше и доста симпатичен.

# 214
Тя не казва 100 процента да е потвърдено, че имат уговорка с по-висши сили, но начина по който каза за Елица как била убедена, че този влиза за мен беше тънък намек. На мен за това ми допадат интервютата и спойлерите, защото научаваме много неща от кюхнятя, запознаваме се с участниците и някои неща ни се изясняват, а изпуснати спойлери са бонус Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 14:00 от karmilla

# 215
Ето тези са, които ще сглобяват руля. С Гого е и Викторя, която още не е дошла:

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 15:20 от Bilyana14.

# 216
Ето тези, които ще сглобяват руля. С Гого е и Викторя, която още не е дошла:

Генчо как  хубаво е полегнал отзад…

# 217
ИВ
 или на тези, които знаят, не им се казва просто.
Ако следиш темата, ще разбереш и защо не им се казва... Отношението на повечето тук към тях е все едно са им задължени да снасят всичко и на секундата ,в която го поискат.
Kalista ама сигурно ли е, че Алекса е победил ? Аз вече почвам да имам съмнения... Каза се победителя, потвърди се от няколко места, обаче тук има страшни теории и просто вече не вярвам и на собствените си очи....

# 218
Ковид, недей да дъвчеш Kalista. 😉
Както писах, надеждата умира последна. 🙃

# 219
Благодаря на всички, които преди да напишат мнението си, слагат съответната абревиатура за ИВ/Ф. Правите четенето по-лесно.🙏

# 220
Биляна права си. Базикам се просто.
Приемете, че Алекса е победителят и това е.
На въпросите за Гого и Фифо не мога да ви отговоря с точност затова и не го правя.
Но ви споделям за пореден път,че Фифо ми е бил фаворит преди и по време на предаването. Най-комплексният играч може би от всички сезони.

# 221
  • Euskal Herria
Ковиде, разбрахме, ама, ха, смени, моля те, поне профилната си снимка. Grinning
Е, ако не си Алекса, де...

Майтапя се за снимката. Всеки слага каквото си хареса.

# 222
Нямам търпение да видя Генчо и Алекса заедно Sweat Smile

# 223
Жал ме хваща за Генчо … и така ми се иска снимката да е фалшив спойлер , но не е 😬
По-добрия вариант беше червените да се разпаднат .
А тази седмица би трябвяло да си тръгне Михаела и/или Ралица . За Елица - мистерия .

# 224
Аз изобщо не гледам ИВ, но вече знам някои от участниците. Прочета ли Алекса, директно подминавам. 😁
Благодаря на всички, които преди да напишат мнението си, слагат съответната абревиатура за ИВ/Ф. Правите четенето по-лесно.🙏

Общи условия

Активация на акаунт