Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 653
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ковид ме взе на мезе ☺ Вероятно заслужено 😇

# 226
Ето тези, които ще сглобяват руля. С Гого е и Викторя, която още не е дошла:

Генчо как  хубаво е полегнал отзад…

Аааа, не!!!
Това е вРъха!!! JoyJoyJoy

# 227
фермата
За мен е много логично да изпратят отново Ваня за ратай , новите не са особено умни и тяхната стратегия за ратай е, кой им е най малко симпатичен или кой ги дразни, мислите им са супер повърхностни.
Отдавна смятам,че тази седмица ще е или Валерия или Веселка и миналата седм.се гласуваше за тях затова сега ще е ред на една от тях, не ми се вярва това с Нина освен ако Нина не е втори дуелист (понеже я смятат за слаб състезател)
Досега нито един от спойлерите във фб НЕ е бил верен, там всеки просто си насосва нещо си🤷♀

# 228
ИВ
Със сигурност повечето от вас са го чели, но за тези, които не са (Джаферович отпада на полуфинал):
https://m.bgdnes.bg/Article/12816377
За достоверност не гарантирам. 🤪

# 229
Е,някой беше писал ,че Жени отпада от Фифо Sweat Smile

# 230
  • Пловдив
ИВ
Със сигурност повечето от вас са го чели, но за тези, които не са (Джаферович отпада на полуфинал):
https://m.bgdnes.bg/Article/12816377
За достоверност не гарантирам. 🤪

Тази статия не я бях чела, ама толкова много лъжи на едно място скоро не бях виждала:

гримьорка на звездите
любимка на зрителите
топмацка

# 231
  • София
ИВ
За съжаление и тази седмица няма да успея да видя от пейката, пак няма да ме има, но ако чуя нещо ще кажа разбира се.
Гената наистина много хубаво е полегнал 😀

# 232
  • София
Засякох Мирела в метрото. На висок глас обясняваше, че днес сините се разпадат. Говореше по телефона. Разказваше и за играта с плочките. Как Жени съвсем честно е спечелила. После каза нещо от рода, че редакторката ѝ казала, че наистина го е бутнал. Не разбрах какво имаше в предвид. Оказа се, че е объркала посоката на метрото и слезе. Друго не разбрах.

# 233
Засякох Мирела в метрото. На висок глас обясняваше, че днес сините се разпадат. Говореше по телефона. Разказваше и за играта с плочките. Как Жени съвсем честно е спечелила. После каза нещо от рода, че редакторката ѝ казала, че наистина го е бутнал. Не разбрах какво имаше в предвид. Оказа се, че е объркала посоката на метрото и слезе. Друго не разбрах.
Може би е ставало дума за Цецо и Илиян.
Иначе Мирелчето си е буквално ходещ спойлер. Smile

# 234
Някой бързо да пита Мирела докъде стигат Филип и Гого. В нея ни е надеждата да разберем нещо 😃

# 235
ИВ
Аз пък си мисля, без да знам нищо че тройката ще бъде различна с Алекса там. Вашите Гого и Филип не ги виждам там и не знам какъв е тоя hipe спрямо тях.

# 236
ИВ
Абе според мен направо всички си знаят кой къде ще ходи предварително 😁 Мирела толкова сигурно си каза, че днес чакат нови членове в племето и нямат търпение да си говорят с тях и да си разказват. Мани и Фейгин направо си казаха коя в кое племе отива ( уж случайно явно в действителност се оказват в племената, които казват ). Абе, пълна пародия като цяло. Според мен.

# 237
ИВ
Отварям другата тема и чета, Фифо-Гого, Гого-Фифо!
Отварям тук и пак същото, еми идва ми в повече вече.
Очаквам доста саботажи на тази битка, Мани и Фейгин ще саботират, Гената и той а Георги изтропа на жените за плана му!

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 20:51 от Анди!

# 238
Нямаше ли спойлер ,че Елица пада от Ралица на капитанска.Май ще се сбъдне.

# 239
ИВ
Имайки предвид при кого ще попаднат Мани и Гого - Маман сигурно първо тях ще прати на пангара след първата седмица имунитет. Особено Гого, за съжаление. Той е най-сериозният претендент за титлата. Всички участници слагат него като най-достоен победител, или финалист, на първо място.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 21:28 от Tahiti

Общи условия

Активация на акаунт