Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 597
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
ИВ
Не знам дали е спойлер ,но мисля,че е насока. Знаем ,че след излизането на участниците
са ги държали известно време в хотел в Царево. В профила на Мани има клип от морето,танцуват на скалите,тя е с лепенка на коляното, вероятно от скорошна битка. Та от тази снимка може да се направи извод за реда на отпадналите.
И аз съм си го мислила това за тези кадри, да не говорим, че Мирела е облечена по абсолютно същия начин като във визитката си, която не пречи да е снимана след предаването.
Иначе Елица сподели, че се е прибрала директно след отпадането си, тя не спомена за хотел. Мисля, че Цецо говореше за престой в хотел.

# 511
ИВ
Елица е била много болна. Цяла седмица е била на легло. Като отишла при личната лекарка, тя я питала какво й се е случило, от война ли идва.

# 512
ИВ
Спойлера за Генчо не излезе верен Frowning

# 513
Аз и не очаквах да е верен. По-скоро наистина отстранява Гого следващата седмица . Иначе щяха да му станат много грошовете.

# 514
ИВ
Не знам дали е спойлер ,но мисля,че е насока. Знаем ,че след излизането на участниците
са ги държали известно време в хотел в Царево. В профила на Мани има клип от морето,танцуват на скалите,тя е с лепенка на коляното, вероятно от скорошна битка. Та от тази снимка може да се направи извод за реда на отпадналите.
Възможно, възмажно.
На тази снимка Георги още го няма. Аз помня една на Валери, Мирела, Георги и Фейгин от балкон на (явно) хотелска стая.

И Гого го имаше на една снимка заедно с Мирела и Георги май беше или Валери, снимката беше правена от Гого и беше селфи. Това ще да е предпоследната тв седмица или 4 дни техни преди финала.

# 515
Някои хора взимат победата на Алекса прекалено навътре. 😬 Това е просто реалити, за бога, има къде по-недостойни "победители" в други неща, засягащи пряко народа. 😀😀

# 516
ИВ
За същата снимка говоря, Еми. Гого го бях забравила.

# 517
Генчо срещу Гого?
Спойлерът?

# 518
Генчо срещу Гого, да няма сега нещо да отпадне Гого🫢

# 519
Да не би тук Генчо да бие Гого ,а не в самата игра.

# 520
  • София
И аз това си помислих.

# 521
И аз това си помислих???

# 522
  • Пловдив
Най-вероятно за тази битка е било.

# 523

Дано това да е спойлера. 🤞

# 524
И аз това виждам вече. Мисля, че това е бил спойлера, а не, че го отстранява от играта на този етап. По-скоро го бие сега.

Общи условия

Активация на акаунт