Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 620
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
ИВ
Не искам да ви развалям настроението, но не мисля, че за тази битка става въпрос в този пост:

# 526
ИВ
Все пак може и да не е верен. Илиян отпадна, така че тази част вече не е вярна. Пък и не можем да се хващаме за всеки спойлер, който се пише тук. Поне аз стискам палци да не е верен Simple Smile п.с. Също така, и аз съм съгласна, че не мисля, че Мани ще гласува срещу него и ще се коалира с Джаферович. Мисля, че ще се държи за Ралица.
ИВ
Не искам да ви развалям настроението, но не мисля, че за тази битка става въпрос в този пост:

# 527
ИВ

Да, само че Илиян вече го няма, а Мани не мисля , че ще гласува срещу него. Дано спойлера е измислица.

# 528
ИВ

Какво означава че Илиян и Мани също го номинират. Според мен Гого е по харесван в жълтият отбор засега от Мани.

# 529
Голяма мистерия с този пост. Потребителят се е регистрирал само заради него и след това не е активен - не е ли по-логично да е верен? Освен това, тази вметка , че само Фифо не гласува за него ми се струва съвсем на място. Макар че вчера в лайфа Фифо си каза, че не може да си позволи да подкрепи Гого на този етап, защото ще е следващата мишена на Джаф.

# 530
Вчера в лайфа Мани намекна, че ще играе в коалиция с Джаферович. Почти съм убедена, че следващата седмица ще номинират Гого, ако Безстрашни са на елиминации. Дано не съм права.

# 531
Разсъждавам си по достоверните спойлери за Гого:
- Гого излиза контузен от Игрите (инфо от негов лайв).  Или се контузва тежко на отборна игра, която му пречи да даде всичко от себе си на елиминационната, или това се случва на последната му битка.
- Генчо побеждава реалният победител преди финала. Тук може да се говори също и за Фифо или Алекса, но да приемем, че е за Гого и за тази битка днес.

Ако Генчо е визирал битката днес и Гого се контузва в елиминационната си битка, то тя вероятно е срещу Фифо. А за да се стигне до номинация на двамата, то значи Мани вече е отпаднала. Мани трябва да напуска другата седмица, за да се връща в България на 3.11 (сряда... денят на пейката Simple Smile ), т.е. Гого има още поне 2 седмици в играта.

# 532
ИВ
Не вярвайте на спойлери с много детайли. Много хора имат навика да пускат истински спойлери, но придружени с фалшива информация, с цел да ни тормозят. Миналата година също беше така. Възможно е потребителя с въпросния спойлер да е бил трол, или да е близък с някой от играчите, но да не е знаел точния ред на отпадане на Илиян, Мани и донякъде Михаела, защото с нея няма как трима супергерои да попаднат при жълтите.

Аз също очаквам Гого да изхвърчи веднага след Мани, но не се знае как ще стане. Има логика да загуби точно от Генчо в силова игра, а също така и днешната игра да е била "тест" за продукцията, която се чуди каква игра да скалъпи за отпадането на Гого.

# 533
ИВ

Айде, много моля някой със спойлер кога отпада Гого и от кого. Моля.....Някой да се включи и да каже.

# 534
  • На морето!
Според логиката и спойлерите от лайфа на Мирела- Мани ще си ходи другата седмица. Въпросът е един ли двама ще отпаднат и ако са двама, Гого ли ще е вторият.

# 535
Разсъждавам си по достоверните спойлери за Гого:
- Гого излиза контузен от Игрите (инфо от негов лайв).  Или се контузва тежко на отборна игра, която му пречи да даде всичко от себе си на елиминационната, или това се случва на последната му битка.
- Генчо побеждава реалният победител преди финала. Тук може да се говори също и за Фифо или Алекса, но да приемем, че е за Гого и за тази битка днес.

Ако Генчо е визирал битката днес и Гого се контузва в елиминационната си битка, то тя вероятно е срещу Фифо. А за да се стигне до номинация на двамата, то значи Мани вече е отпаднала. Мани трябва да напуска другата седмица, за да се връща в България на 3.11 (сряда... денят на пейката Simple Smile ), т.е. Гого има още поне 2 седмици в играта.

Гого има контузия още от битката с дърпането на дънера, все още носи ръкав заради нея. Може да е останала по трайна травма от нея и да е имал предвид това.

# 536
  • софия
    [/list]
    Хммм..на тая снимка са Валери и ако не се лъжа Куков вляво. Те (особено вторият) си тръгнаха доста преди това. Не ми се струва като снимка, отразяваща реда им на отпадане.
    .           
    Не е Куков,Илиан е.

# 537
    Има още 4 седмици преди финалната 5та и трябва да отпаднат 6 играчи.
    1 или двама ще отпаднат тази седмица? Ако е вярно, че Гого отпада първи от сините, а Мани се прибира в Бг сега за да участва в предаването на Гала, то и двамата трябва да отпаднат тази седмица.
    Ако спойлера, че Гого е първи от сините е верен, то той отпада или като капитан или като съюзник, а Мани на елиминация. Нещо не ми се връзва обаче Гого да е капитан. Като съюзник едва ли би отишъл да защитава Мани, друг вариант е двама жълти да са на елиминация и да отпадне съюзник и номиниран, но тогава много ще станат неравностойни като бройка племената.
    Ще е интересно как ще отпадне Гого и дали ще е преди Мани наистина. И двамата ми харесват като играчи.

# 538
    Аз пак да си кажа.Не искам Филип и Гого на финал при положение ,че знаем победителя и, че това е Сръбския селянин .Еми съжалявам ,но просто не желая да се излагат тия две прекрасни момчета,и оня да ги бие благодарение на продукцията .

Четя друата тема и ми става адски жал за  Diavolo колко е наивен горкия и как все още вярва в чудо  въпреки всички жокери дадени до сега от Тъпарев и ко.Ще бъде адски разочарован накрая.

# 539
    • Euskal Herria
    И не само той.
    Миналата година не вярвах, че Андрей ще спечели, но се оказа вярно. Но той поне беше по-обран откъм емоции. И беше добър играч.

Общи условия

Активация на акаунт