Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 590
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Ф
Ковид, а какво е станало с Гечо и Валерия, че да го изгонят.
Ако Ваня отпада от Веселка значи старите герои пак печелят седмицата. Ако, беше обратното то Ваня нямаше да я избере. Обаче тя и Весито се канеше на Мажена... Може би е взела пример от Вал. Интересно само Ваня, дали ще е ратай 3 поредна седмица.

# 496
  • Вестерос
Гечо е посегнал на Вал, докато са гледали  дуел. Нещо от сорта.
Глупости...
Дано да са глупости, защото ми е от същия източник като всички спойлери.

# 497
Гечо е посегнал на Вал, докато са гледали  дуел. Нещо от сорта.
Глупости...
Дано да са глупости, защото ми е от същия източник като всички спойлери.
Доколкото аз разбрах, Валерия е направила от мухата слон.

# 498
Фермата
Това не го очаквах, честно! Как ще ѝ посегне този, бе? Ужас!

# 499
Хм, като казвате, че Гечо е посегнал на Валерия, аз не си представих да я е ударил, а нещо друго, но явно само аз така съм го прочела 😅😇🤫

А за Мажена - все си мисля, че трябва да я пазят за Лили.

# 500
  • София
Фермата
Чух и аз един спойлер, че Ванчето няма да изкара още дълго, но не следя предаването и не знам подробности, не съм питала. Каза ми го обща приятелка.

# 501
  • София
Значи да обобщим.

ИВ: Днес: Генчо с/у Михаела и отпада Михаела.
Фермата: Утре: Валерия с/у Елена и отпада Елена.

# 502
Ф
Ковид, а какво е станало с Гечо и Валерия, че да го изгонят.
Ако Ваня отпада от Веселка значи старите герои пак печелят седмицата. Ако, беше обратното то Ваня нямаше да я избере. Обаче тя и Весито се канеше на Мажена... Може би е взела пример от Вал. Интересно само Ваня, дали ще е ратай 3 поредна седмица.
Веселка отстранява Мажена, но на по-късен етап, след сливането вече. Може би дори съвсем преди финала, нали има условия всеки финалист да е минал през битка за оставане.
Мажена я пазят продуцентите ще си кюта до края, приемете го. И аз се дразня, но се примирих, че по-качествени за формата участници ще отпаднат далеч преди нея, една куха за играта бройка.

# 503
ИВ
Понеже чета тук за предположенията за победител Алекса и следя дискусионната тема активно покрай пъзелгейт. Много интересно ми е мнението на хората за саботажа на момичетата и т.н. Без да натовярвям с моето мнение по въпроса и след като прочетох сума ти мнения на потребители в защита и против, и разрбах от лайфове мнението на някой участници стигнах до един извод.
Не е спойлер, но е на база вероятноста Алекса да спечели. Сама си го измислих!
Възможно ли е след като всички казват, че е имало конфронтации  с Алекса и защита на момичетата от другите в племената, впоследствие всичко това да е нарочно изтрито, за да не му се разваля "героичния едит", който не подхожда на един победител? И сега сума ти и хора се чудят защо никой не му се е опълчил... и всичко изглежда фалшиво и сякаш нещо липсва точно поради тази причина...

# 504
  • София
Офф, не знам, ето и в момента чета дългия пост на Дяволчето и пак се връщам на огромното ми недоверие, че няма как Алекса да е победител! Колкото и да са крили и да не са излъчвали сцени, то се вижда какъв пълен шит е този човек....
Продукцията витнаги е правила всичко възможно да направи победител някой с ореол. Винаги.... дори и да има недостатъци, те са от типа "човешко е да се греши".
То тоя си е буквално антигерой! Хем са се постарали да не е така. И то не става и не става....
Но пък сме едва в средата. Сигурно тепърва ще му трупат позитиви...
Здрав спам, ама.... като си е към спойлер....

# 505
Фермата
Тъпо, че Мажена я държат почти до края. Иване, ако четете и тук, стига с тези калинки, особено както се говори какви ги твори в практиката си. Заради такива изпълнения олеквате и то много. Уж ДНК, България уонтс ю и т.н. и накрая Мажена, която не заради възрастта си няма качества да е вътре. Ми как да раждат хората като попадат на такива специалисти и всичко става с протекции? Естествено, че няма да искат да живеят в тази държава.
Поне се радвам, че Веселка я отстранява, а не Камелия.
ПП- съжалявам за неспойлера обаче не мога да понасям такива индивиди- нагаждачи, парашутисти, и професионалисти и добре държащи се хора според това дали имат полза.

# 506
  • софия
ИВ
Не знам дали е спойлер ,но мисля,че е насока. Знаем ,че след излизането на участниците
са ги държали известно време в хотел в Царево. В профила на Мани има клип от морето,танцуват на скалите,тя е с лепенка на коляното, вероятно от скорошна битка. Та от тази снимка може да се направи извод за реда на отпадналите.

# 507
Някой писал във ФБ ,че Гената отпада преди Мани ,някой ако знае дали е така ?

# 508
Хммм..на тая снимка са Валери и ако не се лъжа Куков вляво. Те (особено вторият) си тръгнаха доста преди това. Не ми се струва като снимка, отразяваща реда им на отпадане.

# 509
ИВ
Не знам дали е спойлер ,но мисля,че е насока. Знаем ,че след излизането на участниците
са ги държали известно време в хотел в Царево. В профила на Мани има клип от морето,танцуват на скалите,тя е с лепенка на коляното, вероятно от скорошна битка. Та от тази снимка може да се направи извод за реда на отпадналите.
Възможно, възмажно.
На тази снимка Георги още го няма. Аз помня една на Валери, Мирела, Георги и Фейгин от балкон на (явно) хотелска стая.

Общи условия

Активация на акаунт