Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 481
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • Euskal Herria
И аз днес четох за Генчо и знамето на червените.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Tova-li-e-pobeditelyat … -volyata--1449425

# 721
Мани дойде ли в Нова? Или ще бъде на живо в събота сутрин.

# 722
Говорило се е нещо за Фейгин, но снимките може да са и утре Simple Smile
Нямам информация да се е явявал някой днес в студиото.

# 723
  • София
Нали имаше спойлер, че Мирела казала, че Мани ще си идва на 2 или 3 ти. Възможно е да има дуел между Мани и Фейгин.
Как искам червените които изпраща сърбина на дуел да се връщат и то богати.

# 724
  • На морето!
И аз от ФБ разбрах, че тази седмица си отива Мани, а следващата Гого. Разчитах на пейката за по-сигурен спойлер.

# 725
Фермата

Кога се появи спойлер, че Веселка ще дръпне Мажена тази седмица, а Ваня си тръгва сама. До съвсем скоро се говореше, че тази седмица си тръгва Ваня след дуел?

# 726
И аз от ФБ разбрах, че тази седмица си отива Мани, а следващата Гого. Разчитах на пейката за по-сигурен спойлер.

Значи ИВ за мен другата седмица приключва и ще връщам стари епизоди да гледам Гогчо.
Ще им падне рейтингът доста на продуцентите.

# 727
Фейгин е следващата, която отпада. По моя информация я изправят на дуел срещу Мани и губи. Но това малко противоречи с това, че Мани си е в България. Знам, че тази седмица ще бъдат 2ма отпаднали, но за сега само за Фейгин имам информация.
Която може и да не е напълно достоверна, но уж идва от достоверен източник.

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 22:33 от nnaa34

# 728
Фермата

Кога се появи спойлер, че Веселка ще дръпне Мажена тази седмица, а Ваня си тръгва сама. До съвсем скоро се говореше, че тази седмица си тръгва Ваня след дуел?
Повече от седмица се върти тази дъвка.

# 729
  • Вестерос
Фермата

И двата спойлера аз ги написах. Първият ми беше само, че тази седмица си тръгва Ваня от предаването. После от друго място разбрах кои са фермери и ратаи и че Веселка излиза в дуел с Мажена и я отстранява. И двата са от различни източници, които до сега не са грешали.

# 730
По повод на тези публикации и снимките със знамето, не съм коментирала преди, но когато на 13.08 вечерта се разхождахме на мястото на заснемане, единственото знаме, което беше изправено, беше червеното. Другите две не се виждаха. Зачудих се какво значи това, но на следващия ден, двамата капитани вееха и жълтото и червеното, така че не отдадох значение на този факт.

# 731
Фермата

И двата спойлера аз ги написах. Първият ми беше само, че тази седмица си тръгва Ваня от предаването. После от друго място разбрах кои са фермери и ратаи и че Веселка излиза в дуел с Мажена и я отстранява. И двата са от различни източници, които до сега не са грешали.

Много благодаря за разяснението! Устройва ме хахаха

# 732
Нали имаше спойлер, че Мирела казала, че Мани ще си идва на 2 или 3 ти. Възможно е да има дуел между Мани и Фейгин.
Как искам червените които изпраща сърбина на дуел да се връщат и то богати.

Тя вече си е тук. Може да постои повече или да си заснеме нещата предварително.
Жалко, че нямаме бетонен спойлер, почнали са да вкарват през задния вход явно...

# 733
ИВ
Някой разконспирира ли от промото кой печели утре? Стори ми се, че Димо и Ралица гледаха наляво, където в друг кадър се вижда, че са жълтите, но може и да се лъжа.
Да, но вляво е знамето на червените (във водата). Може да искат да ни изпързалят... пак. 🤪

# 734
Много странно един спойлер да няма за довечера. ИВ

Общи условия

Активация на акаунт