Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 577
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Значи би трябвало Веселка да бие Елена ,а Вал да бие Ванчето.

# 136
  • Вестерос
Може да е обратното, но и аз така ги виждам нещата.

# 137
Значи би трябвало Веселка да бие Елена ,а Вал да бие Ванчето.
Да не ви бъркам,може и по-рано да отпада, но със сигурност е от Веселка. Евентуално Аксения да е след нея, не знам,ако разбера нещо със сигурност ще пиша, извинявам се ако не е на 100 процента вярна информацията.

# 138
  • Вестерос
Другата седмица отпада Елена, след нея Ванчето. После вече може да е Аксения

# 139
Аз даже си мисля че старите легенди няма да се напъват много в отборните игри, може би до сливането няма да имат против да са първи дуелисти и да не ги интересуват точките.

# 140
  • Вестерос
Според мен ще гледат те да избират своят ратай за първи, за да дърпа от новите, защото ако победят новите, няма да направят същата грешка и Нина и Лили ще са аут. А не са в следващите две седмици.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 09:38 от Tiffany А

# 141
Дано, дано стане точно така 😅 а за монтажа и какво е казал Цецо и гаджето му и гого са потвърдили, не мога да вярвам нито на монтажа, нито на Цецо и дружина.

А на Мани, която сама го каза в лайф ще повярваш ли? Или и това не стига?

После що продукцията си играели с монтажа и манипулирали публиката - като има шарани, сигурни в несигурното ще е така!

# 142
Според мен ще гледат те да избират своите ратай за първи, за да дърпа от новите, защото ако победят новите, няма да направят същата грешка и Нина и Лили ще са аут. А не са в следващите две седмици.

Да, не се замислих за това.

# 143
ИВ
Нещо, което се замислих е как случайно стана така, че ще останат по равен брой мъже (3:3) и жени (5:5) във всяко племе.. Дам, случайност ..

# 144
На база спойлерите за Фермата моите прогнози са, че следващата седмица Старите бият и си пращат Валерия/Веселка за първи дуелист. И тя отстранява Елена. А по следващата или схемата се повтаря, или Новите отново са направили ратай Ванчето, печелят правото да избират и я пращат. Понеже не вярвам да дръпне Вал/Весито, а за Нина вече каза, че няма да я избере, то може да падне или от Лили или от Аксения.

# 145
  • София
Новите са жестоки и безмозъчни, ама това ще означава ли, че ще правят Ваня ратай до дупка, само и само да отиде на арената?
Тя вече ще изпадне в страшна немилост, но даже и те не са чак толкова тъпи, че да се надяват, че един изтощен физически и психически човек ще им вземе точката.

# 146
Дано, дано стане точно така 😅 а за монтажа и какво е казал Цецо и гаджето му и гого са потвърдили, не мога да вярвам нито на монтажа, нито на Цецо и дружина.

А на Мани, която сама го каза в лайф ще повярваш ли? Или и това не стига?

После що продукцията си играели с монтажа и манипулирали публиката - като има шарани, сигурни в несигурното ще е така!

Ами на Мани съм по-склонна да повярвам,  просто Цецо и Вики видяхме, че нямат реална представа за себе си и ситуациите, в които попадат, доста празни приказки и надувки изказаха.
А Гого колкото и да го харесвам, един от фаворитите ми е, но той само седи до тях и се съгласява или мълчи. Затова казвам, че им вярвам колкото и на монтажа, а именно не на 100%.

# 147
Някои индивиди там са достатъчно елементарни, за да я пратят ратай отново. Само се надавям поне да и дадат 1 седмица почивка. Ако имат поне малко стратегическа мисъл ще изберат Камелия или силен мъж този път и ще се стремят да вземат повече точки през седмицата, за да могат да пратят техния човек. Но, след като знаем, че Елена си заминава, явно не успяват.
Всъщност има и друг вариант - да са пратили Елена ратай. Едно време я гласяха, но предвид това, че тя не показа много на Арената, не вярвам да рискуват с нея. Все пак точката им е много важна.

# 148
ИВ
Много ми е чудно как Елица и Зори ще наредят в понеделник руля преди Лефтеров и Михаела.

# 149
Нина побеждава Елена(това според фейсбук)

Общи условия

Активация на акаунт