Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 544
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Аз го гледам и за това се поинтересувах какъв е спойлера, тъй като не го знаех. Ако има нещо общо с Илиян, явно бе е верен, защото той вчера отпадна. Но имаше още спорове , където се твърдеше, че е верен спойлер , но за по-нататък в играта. Аз наистина се надявам да не е така, защото без да ибуждам Генчо, според мен Гого повече заслужава да бъде част от играта.
Как ще ви е достоверен източника, като Илиян май вече отпадна. Нали гледате предаването..

# 121
  • Вестерос
Казах ви да спрете да вярвате на всичко във фб, особено там. И за фермата има тъпотии уж спойлери сигурни писани...

# 122
Предполагам, че не знаеш кога отпада Аксения. Simple Smile Много ти благодаря за спойлерите, твоите винаги излизат верни. 👏

# 123
  • Вестерос
За съжаление за сега всичко, което знаех, ви го казах Simple Smile

# 124
Аз да питам мама Маженка някой знае ли кога ще хваща пътя за дома!? Или така от неудобство, че е слаб противник ще си я бутаме цял сезон! Тя на курорт отишла.

# 125
Аз да питам мама Маженка някой знае ли кога ще хваща пътя за дома!? Или така от неудобство, че е слаб противник ще си я бутаме цял сезон! Тя на курорт отишла.
винаги има такива индивиди , във всяко предаване дето за нищо не стават и остават след много, много по- достойни и силни претенденти 🤷♀
В ИВ - Козмо и дългия
Във фермата - маДжена , дядо Гечо не мисля че е нещо особено видя се колко реже , издъхна на 2та филия 💁♂

# 126
незнам дали е достоверно

# 127
  • Euskal Herria
Кое?
Защото "Митко отпада следващата седмица, Лефтеров по-другата..." е смешно. Има само един Митко - Лефтеров.
Или бъркам?

# 128
Не е, защото Митко и Лефтеров са един и същи играч и стига(т) до по-късен етап на играта Simple Smile

# 129
Не е, защото Митко и Лефтеров са един и същи играч и стига(т) до по-късен етап на играта Simple Smile

А кой отпада следващата седмица?

# 130
Абе, чорапите не били мръсни .. Joy

# 131

Малко преди финала, мисля че отпада от Веселка.

# 132
Тази жена трябваше първа да изгърми. Пък тя до финал почти стигнала.😐😐😐

# 133
Тази жена трябваше първа да изгърми. Пък тя до финал почти стигнала.😐😐😐
Стигнала щото после ще изражда децата на екипа и на жените им.
Защо според вас въобще е влязла тази скучновата жена, на години и в доста лоша физическа форма?! Imp

# 134

Малко преди финала, мисля че отпада от Веселка.
Аз пак за Аксения да питам, ако случайно знаеш. 😅

Общи условия

Активация на акаунт