Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 535
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Аз имам съмнения, че Елица както и другите посочиха ще е капитан за червените, а Ралица за жълтите. И даже като се разпаднат сините и се съберат пандичките, на следващия ден ще е капитанска и Елица може да отпадне (в случая капитанската да е с директна елиминация).

Това ще е голямо шоу, ако точно се съберат и Елица отпадне.

# 106
Дано, дано стане точно така 😅 а за монтажа и какво е казал Цецо и гаджето му и гого са потвърдили, не мога да вярвам нито на монтажа, нито на Цецо и дружина.

# 107
Може ли някой малко повече да ми разясни от къде е тръгнал спойлера за Гого и неговото отпадане? Любимец ми е, и изобщо не ми се иска да отпада от играта. Споменава ли се нещо за някаква контузия ?

# 108
Може ли някой малко повече да ми разясни от къде е тръгнал спойлера за Гого и неговото отпадане? Любимец ми е, и изобщо не ми се иска да отпада от играта. Споменава ли се нещо за някаква контузия ?
Ти по-добре си изтрий постовете от основната тема, преди да си развалил удоволствието на някого. 🙄

# 109
И ако все пак някой би бил така добър да ми разясни за какъв спойлер става на въпрос и от къде е изтекъл ? Ще съм много благодарен Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 03:52 от nnaa34

# 110
Благодаря за обобщението за Фермата на Nikolov99, че е страшно трудно да се четат спойлерите за това предаване този сезон.

# 111
И ако все пак някой би бил така добър да ми разясни за какъв спойлер става на въпрос и от къде е изтекъл ? Ще съм много благодарен Simple Smile

# 112
Няма ли един знаещ да пусне един нормален спойлер за тея игри бе. Гого до къде стига и от кой отпада!? Ако спойлер е верен, се надявам да го гледаме поне до средата на ноември... Поне..

# 113
Малко разсъждения по снимка - при червените са Алекса, Виктория и Фейгин, тоест 3-ма от 5-те останали в синьото племе. За да се случи това, вероятно те побеждават и избират първи или пък един от сините остава като плячка за някое от племената на по-късен етап от играта, както се случи в първи сезон например.

Понеже жълтите са единствените, които няма да саботират в следващата игра обаче, очаквам те да спечелят и да трябва да избират първи.

# 114
Генчо е бил предупреден да не събират Виктория и Алекса и въпреки това е станало. Как ли са нагласили нещата така, че той да няма влияние върху избора и да се окажат и двамата заедно...

Генчо можеше като се прибере от първата битка да разкаже разговора с Илиян и как Илиян му е казал, че Виктория говори зад гърба на Алекса с Илиян, Фейгин и Мани и че играе двойна игра. И така да се подсигури, че като е женски капитан и дори Алекса да каже “вземете Вики”, момичетата ще си мислят “не, Алекса не знае, че тя играе двойна игра” и така…

# 115
Или да каже, че Алекса и Вики спят на едно легло и са много близки и Елица да не я иска хаххаа
но едва ли, тя според мен се подчинява на всичко, което пожелае Алекса, вече го видяхме каква е мутра и как се държи с хората.
Даже смятам, че нейното реване и непрестанно говорене за него е театро да го направи щастлив. Той явно обича да е най и да му се кланят 😆😆😆

# 116
Победата на Аксения на тазвечершния дуел е причината да не гледам няколко дни. Сигурна съм, че покрай надъхването да бие Мирела, самия дуел и речите след него, за мен ще е нетърпима на екрана.

# 117
Искрено се надявам да не е вярно. Източникът надежден ли е ?

# 118
Понеже жълтите са единствените, които няма да саботират в следващата игра обаче, очаквам те да спечелят и да трябва да избират първи.
Някой някъде беше писал, че в лайв Генчо е казал, че в крайна сметка няма да саботира, тъй че е напълно възможно и червените да спечелят.

# 119
  • Вестерос
Как ще ви е достоверен източника, като Илиян май вече отпадна. Нали гледате предаването..

Общи условия

Активация на акаунт