Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 513
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Цецко много се изложи с това клатене, той Илиян и без това скоро щеше да падне, ама Цецо си отпусна злобата.

И дали не "забрави" да каже после на племето хахаха рядко глупав е, мислих, че е добряк, но вече не съм сигурна... спортист отдавна личи, че не е.
И аз чаках за проговори както обеща … ама …

# 91
  • Вестерос
Спойлерът за Аксения и Мирела ще бъде 100% верен според мен 😁 ако кажете и някой спойлер за това, че Камелия не е на финал, ще бъда много доволна 😁
Камелия е на финал...

# 92
Тъкмо ще ѝ видим вкиснатата физиономия, като остане последна на финала. Smiling Imp

# 93
Тъкмо ще ѝ видим вкиснатата физиономия, като остане последна на финала. Smiling Imp
Живея за този момент 😀

# 94
  • Вестерос
A Иван с 1 % Grinning

# 95
Е, ще бие рекорда на Надя от сезон 6 с 4 и процента Grinning , ако така продължава няма да се учудя.

# 96
Знам, че промото заблуждава ама дали няма Ралица да е капитан другата седмица и така да елиминира Елица и затова реално нея да я няма на онази снимка?!

# 97
Аз все си мисля , че снимката е изпусната нарочно … има вероятност да е елиминирана , или пленена , но може и да е снимано така , че да не се вижда .

Иначе от сега ми е тъжно да гледам в понеделник … жал ме е много .

# 98
Такива са китки и двамата. Злобни и схемаджии. Интересно дали се харесват като се гледат острани, или то всичко е монтаж... Grinning

# 99
  • Варна
Аксения ще бие ли Мирела?

# 100
  • Вестерос
Да

# 101
Слушам лайва на Илиян, Мани и Генчо и между редовете разчитам, че само капитанът е решавал кого да вземе в племето при разпадането и по думите на Генчо "ако Елица избира кой да вземе съм обречен". Някой, който внимава повече, може и да чуе и други неща, макар че се спират.

# 102
Clouded Mind , той директно си каза, че Елица е капитан, както и за саботажа си намекна, че няма да го прави. Илиян се опита да замаже, ама и предвид спойлера на Вито май си е ясно, че Елица е капитан, взима си Вики и Алекса, Фейгин остава последна или ги разделят с Мани и явно фейсбук спойлера с капитаните е от части верен.

# 103
Цецко много се изложи с това клатене, той Илиян и без това скоро щеше да падне, ама Цецо си отпусна злобата.

И дали не "забрави" да каже после на племето хахаха рядко глупав е, мислих, че е добряк, но вече не съм сигурна... спортист отдавна личи, че не е.
И аз чаках за проговори както обеща … ама …

Цветан каза в лайф, че е разказал на племето си как е помогнал на Илиян да отпадне, а Гого и Вики потвърдиха.

Толкова ли сляпо вярвате на монтажа наистина?

# 104
Цецо е със същите чорапи от снимката по горе. Значи пръв отпада Илиян.
Браво Много точно разконсперира чорапгейт. За съжаление Илиян отпадна пръв с любезното съдействие на оная дребна душица в голямо тяло.

Общи условия

Активация на акаунт