Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 496
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Значи все пак Чорапгейт се оказа прав. Не излъчиха този разговор преди битката. Жалко!

# 76
И ето така едни мръсни чорапи станаха спойлер. 😂😂😂

# 77
Добре де, как точно се изцапаха тези чорапки, като битката дори не е върху земята, а две педи над нея? Laughing

# 78
Ми нямат сто чифта нови или пералня.

# 79
И аз благодаря за новата тема. Записвам се, за да не пропусна нищо.

Иначе това с чорапите и мене ме уби.

# 80
Сега ме е яд, че що народ се изпокри този сезон и продължава, а сините се разпиляват. За жълтите госпожици говоря, които не се пробваха на битка.

# 81
  • София
И ето така едни мръсни чорапи станаха спойлер. 😂😂😂
  Кажи верно 🤣🤣🤣

# 82
Жал ми е за Генчо.. и Алекса и Шефката ще са при тях. Браво на Илиян, че го предупреди все пак.

# 83
Генчо е бил предупреден да не събират Виктория и Алекса и въпреки това е станало. Как ли са нагласили нещата така, че той да няма влияние върху избора и да се окажат и двамата заедно...

# 84
Генчо е бил предупреден да не събират Виктория и Алекса и въпреки това е станало. Как ли са нагласили нещата така, че той да няма влияние върху избора и да се окажат и двамата заедно...
Елица, Мира и Зори срещу Генчо и Жоро..

# 85
Също ми хареса как Илиян бе тип - "искам да помогна на Фейгин и Мани да са на хубаво място като се съберат племената" - и накрая двете са в две различни племена.

# 86
Ако Елица е станала капитан и другите жени решават с нея …

# 87
Спойлерът за Аксения и Мирела ще бъде 100% верен според мен 😁 ако кажете и някой спойлер за това, че Камелия не е на финал, ще бъда много доволна 😁

# 88
Цецко много се изложи с това клатене, той Илиян и без това скоро щеше да падне, ама Цецо си отпусна злобата.

И дали не "забрави" да каже после на племето хахаха рядко глупав е, мислих, че е добряк, но вече не съм сигурна... спортист отдавна личи, че не е.

# 89
Браво на позналите за чорапите. За мен Цецо беше най смотания от четиримата и изобщо не очаквах, че може да победи някой.

Общи условия

Активация на акаунт