Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 582
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Хмм, интересно. Ако е вярно, то Нина ще да е била втори дуелист. Не вярвам Старите да са пратили точно нея ратай. То е нелогично и Новите да са пратили Елена, ама сякаш от тях по очаквам да правят глупости.😂

# 151
Ферма
Дуел Нина-Елена  е най-скучното събитие, което мога да си представя. Отегчени домакини, без живец и чувство за хумор , си пробват ината на арената.

# 152
ИВ
В Надкаста Туджаров, който знае развоя на събитията, се поизпусна, че членовете на разпадналото се племе ще са с имунитет в първата седмица. После замаза, че допреди това е било така, но си мисля, че го потвърди Simple Smile
Ако е така, значи със сигурност отпадналият играч не е (бивш) син. Хайде давайте истинските жокери преди да имаме истинското потвърждение от пейката. Simple Smile

# 153
Нина побеждава Елена(това според фейсбук)
Ваня и Валерия ще са ратаи.

# 154
Ферма
Следва ли, че Валерия ще е първи дуелист, ще извика Елена и ще я победи?

# 155
Нина побеждава Елена(това според фейсбук)
Ваня и Валерия ще са ратаи.
Значи новите "надежди" хем, че са безнадеждни, ами ще се окажат и празноглави ? Да изпратят Ваня за 2-ри пореден път след тази седмица......

# 156
Кой ще е фермер на новите?

# 157
  • Асеновград
Според мен Евгени , и ако може Ваня пак ратай.

# 158
ИВ
Скрит текст:
ИВ
В Надкаста Туджаров, който знае развоя на събитията, се поизпусна, че членовете на разпадналото се племе ще са с имунитет в първата седмица. После замаза, че допреди това е било така, но си мисля, че го потвърди Simple Smile
Ако е така, значи със сигурност отпадналият играч не е (бивш) син. Хайде давайте истинските жокери преди да имаме истинското потвърждение от пейката. Simple Smile
Със сигурност няма да е червен - седем бяха на снимката, а в този състав няма никакъв шанс да изпратят Елица. Това, разбира се, ако снимката не е от номинационна битка през тази седмица, а Елица е дала фира в капитанска или е пленена.  Жени обаче със сигурност знае от предишни сезони за имунитета през първата седмица на новоприсъединените и не би рискувала с капитан Ралица. Остава и другият вариант - снимката да е от номинационна битка през тази седмица, а Лефтеров да е пленил Елица. По принцип е малко вероятно да дебалансират племената като брой хора точно когато са ги натъкмили...

Остават жълтите. Там двете номинирани са ясни - Ралица и Михаела. Някой беше писал, че Ралица май се позадържа, тъй че стрелям по Михаела. Миналата седмица й се размина диванчето, чакаме я тая. Лошото е, че агентът ни... и да я види, не би я познал. 😂

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 18:01 от Bilyana14.

# 159
ИВ

Само мога да предполагам на база снимката и евентуалния имунитет на разпданатите сини, и остава Ралица?

# 160
Не съм сигурна колко е вярно това, което ще кажа, но имам позната от Самоков ( от където е и Ралица ) и там се твърди, че трябва уж да е следващата отпаднала. Залагам на “уж”, тъй като не знам дали е достоверно, но реших да споделя Simple Smile
ИВ
Скрит текст:
ИВ
Със сигурност няма да е червен - седем бяха на снимката, а в този състав няма никакъв шанс да изпратят Елица.
Остават жълтите. Там двете номинирани са ясни - Ралица и Михаела. Някой беше писал, че Ралица май се позадържа, тъй че стрелям по Михаела. Миналата седмица й се размина диванчето, чакаме я тая. Лошото е, че агентът ни... и да я види, не би я познал. 😂

# 161
ИВ
И аз си мисля, че ще е Михаела. Имаше някакъв спойлер ,че рано отпада. Но пък може и да е Елица, че я няма на снимката. Ама дълбоко ме съмнява тя да е номинирана при червените. 😁

# 162
  • España
А вие представяте ли си въпросната снимка да са я направили за заблуда на зрителите ?! Всъщност това да е синият отбор, но дегизиран като червен …. Обачеееее, като им знам (от коментари) бюджета на продукциятааааа….едва ли са “прежалили” няколко екипчета !😉

# 163
ИВ
Много ми е чудно как Елица и Зори ще наредят в понеделник руля преди Лефтеров и Михаела.
А защо трябва Червените да са първи? Може Жълтите да спечелят, избират като първи избор Гого, след това червените избират.. и вероятно жълтите ще трябва да изберат жена като втори избор - Мани, за да се изравнят в двете племена. Така останалите вземат Фейгин и Виктория.

# 164
Защото сините са 5ма, а при в червените има 3ма сини. А може и друго схема да е съчинила продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт