Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 741
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
ИВ
Добре бе, ама как ти дойде да сложиш Фейгин втора? 🤪

Да ви филмирам малко 🤣

А мен ме интересува и Мани от кого пада.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 10:19 от Tahiti

# 331
Ами щом това е безразборен топ-8, може ли да се надявам, че Алекса все пак няма да е първи или за него се знае, че печели със сигурност?

# 332
Аз съм за Гого , Филип и Алекса да си спретнат една многокомпонентна битка и да се види реалния победител извън предаването

# 333
ИВ
За Алекса се каза многократно , че печели .
По-интересното в случая е класирането на останалите играчи . Мирела по едно време забравих , че още е в играта . Новата Анка , почти .
Гонзалес , ако имаш инфо , ще се радваме да споделиш . Или някой друг разбира се .
А какво стана с потребителя със спойлера за Гого и Гената ?

# 334
Ами щом това е безразборен топ-8, може ли да се надявам, че Алекса все пак няма да е първи или за него се знае, че печели със сигурност?
Алекса е победител от няколко места потвърди и най-вече Ковид. Това е положението.

# 335
ИВ
Генчо се хвали, че е победил реалния победител в предаването другата седмица и е победен от Алекса на финалната битка
Което аз "чета" като Генчо побеждава Гого (фаворита си) другата седмица.
Но пък от друга страна... може Генчо реално да е победил реалния победител в някоя битка през последната седмица (например колелото на смъртта). 🤔

# 336
Ясно Frowning1 Благодаря!
Не съм чела назад, признавам си. Влязох да видя за тази вечер какви са спойлерите и ми стана интересно.
Нищо, де. Така ще мога да се подготвя психически и да не се ядосвам накрая. Yum

# 337
ИВ
Генчо се хвали, че е победил реалния победител в предаването другата седмица и е победен от Алекса на финалната битка
Което аз "чета" като Генчо побеждава Гого (фаворита си) другата седмица.
Но пък от друга страна... може Генчо реално да е победил реалния победител в някоя битка през последната седмица (например колелото на смъртта). 🤔

А дали е възможно думите на Генчо да се отнасят за Алекса и битката от снимката-спойлер? Тя е индивидуална и е възможно Генчо да е издържал по-дълго от Алекса в нея и да си го брои за победа над него. Thinking

# 338
  • На морето!
Прежалих Алекса за победител, но Виктория за финалист няма да мога. Последните спойлери ми дават надежда.

# 339
На мен ми е интересно как след отпадането на Елица , Генчо ще е от първите номинирани ( защото до момента спойлерът изглежда съвсем достоверен). Такова развитие никак  не ми е логично на този етап.

# 340
ИВ
Снимката, която показаха в "На кафе" е от утрешната игра, т.е. нямаме сигурно инфо кой отпада тази седмица.

Варианти Генчо да е номиниран:
1. Да номинират по двама от племе и Червените да паднат два пъти - от 7 играча, само трима ще са в безопасност.
2. Новите да са с имунитет и Мирослава, Зорница и Алекса да тръгнат да отмъщават за Елица. Дори при един номиниран от племе и само една загуба за Непобедимите е възможно.
3. "Пращаме силен играч"

Със сигурност има и много други. Не му е толкова стабилна позицията в момента.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 22:42 от Clouded Mind

# 341
Скоро писаха Михаела

# 342
Тя пейката утре ще каже.

# 343
Скоро писаха Михаела

И в това няма особена логика, освен ако новодошлите нямат имунитет. Дори така да е обаче, трябва следващият да е Генчо, пак не се връзва.

# 344
Може пък тази седмица да си тръгне Мани (нали и тя уж била скоро). А ако направят капитани Генчо и Гого и така Гого да отпадне?

Общи условия

Активация на акаунт