Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 715
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Не съм съгласна, че снощната битка е била в полза на Рали. Съвсем равнопоставена си беше. Елица нямаше късмет с коловете или беше изтощена от дърпането предишния ден. За мен си беше повече до късмет.

# 391
Както вече съм казвала, винаги има и доза късмет. И не може всяка битка да е подходяща за всеки. Спрямо компонентните все единия ще има изначално предимство. Затова принципно би трябвало битките за елиминация, особено на този етап , да са многокомпонентна и добре балансирани - да съчетават издръжливост, сила, баланс, ловкост , плуване, изомерия, пъзел. И да не е всичко наведнъж, пак да има някакъв баланс-ако в едното Си неравностоен, защото си 60 кг, а противникът 90 , то да имаш шанс да компенсираш с нещо друго. И накрая да останат наистина по-комплексните.
За Гого спойлерът беше, че си заминава първи след обединението.
Ще видим в сторитата докога ще стои в София Simple Smile)

# 392
  • На морето!
Значи да обобщим за ИВ

Тази седмица на елиминационна си отива Михаела, следващата Гого.
(Дано няма прекален спам тук)
След Гого е Мани?

Някой потвърди ли, че Виктория е на финал, че ми е важно?

# 393
  • Sofia
Не съм съгласна, че снощната битка е била в полза на Рали. Съвсем равнопоставена си беше. Елица нямаше късмет с коловете или беше изтощена от дърпането предишния ден. За мен си беше повече до късмет.
И за мен битката беше равнопоставена.Не знам дали е до късмет,ноЕлица се замота още на първия елемент.Там изобщо не схващаше как трябва да се случат нещета.

Няма да цитирам целия пост на Билянка,че е дълъг,но пак да кажа за Фейгин - в десятката е.Та,няма да си тръгне съвсем скоро,поне още 5 човека ще има преди нея.

# 394
ИВ
Не съм съгласна, че снощната битка е била в полза на Рали.
Съгласна съм.
Даже Елица допусна грешка, която никой не отрази. Рали напълни и четирите "резервоара" с вода. Преди Елица да напълни третия и да извика "Готова съм!", да грабне веднага топчетата и да ги метне в "казана", Димо казва, че трябва да напълни и четирите резервоара.
Веднага се сещам за думите на човека от Царево (от пост на Анди) , че грешките на определени участници се подминават (или нещо подобно).
Елица изглеждаше разочарована след битката, но прекалено щастлива в синхрона след това. Защо ли? Какво ли са й обещали?
И нещо друго, мили детективи, Неделчо и Туджаров споменаха, че излъчените думи в синхрони на участниците не са случайни, а част от развитието на историята. Тъй че слушайте внимателно. 😁👂👂👂 Случайни реплики нямало.
В този ред на мисли предвиждам, че червените ще побеждават доста, защото Мани в синхрон заявява, че ще са "тотал щета".
Мира каза, че ще може да си тръгне от формата, след като Генчо и Георги вече са аут. Ние знаем, че си тръгва преди тях.

# 395
А може би Елица умишлено загуби битката, заради някаква друга стратегия. Останалите да ожалят Алекса, продукцията да е намесена, предварителни договорки, двама от едно семейство не са долюбвани много...

# 396
  • На морето!
Ако всичко наистина е нагласено, то Елица би била препятствие пред Алекса и в племето, и сред зрителите.
Така като гледам предимно жълти ще отпадат следващите седмици, така че червените наистина ще бият здраво.

# 397
ИВ

Ави, и аз мисля, че Фейгин няма скоро да отпадне. Георги има пари, за да я пази, а Гената акъл. 🤪
Преди нея виждам Гого, Мани, Мира, Зорница и Мирела. Ралица по-напред ми се струва, че ще стигне. А защо не тя да се окаже "врагът" на Жени, който отмъщава за Михаела.

# 398
Значи двама отпадат тази седмица.Едната е Мишето,а другия кой ли ще е ?

# 399
  • Асеновград
Фермата
Имаме ли спойлер , кой печели в отборната игра ?

# 400

Още двама, освен Елица ли? Защо?

# 401
Някоя добра душа да каже кой печели днес отборната битка във Фермата?!

# 402
Фермата
Имаме ли спойлер , кой печели в отборната игра ?

ФЕРМАТА
изглежда няма кой да но каже....жалко

# 403
  • Вестерос
Аз не знам

# 404

Още двама, освен Елица ли? Защо?
А моя е грешката.Вярно ,че едната я няма вече.

Общи условия

Активация на акаунт