Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 641
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
ИВ
Предполагам, че клипчето на Георги и Фейгин, където той спасява Ледената принцеса подсказва, че ще се опита да я спаси от елиминация на съвета.

# 466
  • Sunshine state
ИВ
Много ми се иска Генчо да е номиниран от червените, ама не знам дали ще стане. Нали скоро е играта, в която отпада Гого от него?

# 467
Има ли спойлер за днешната игра в ИВ ?

# 468
Само моята догадка от промото, че Ралица и Димо гледат наляво, когато казваха "вие отивате на съвет", а там стояха Непобедимите. Това е подкана някой да каже Simple Smile
За номиниран - някой, който със сигурност не отпада хаха

# 469
Цитат на: Ковид
[/quote

ИВ

Ти що си изтри тва за Мира дето го написа Joy
ИВ

И то е ?

На мен пък ми казаха, че топ 2 е Алекса и Георги и сърбинът печели. Колко е достоверно ,може само да гадаем

Еми поне 50 % 😄

Според мен е възможно Генчо да е номиниран . Смятам , че Виктория , Алекса , Мира , Зорница и може би Хейгин , ще гласуват за него .

# 470
Само моята догадка от промото, че Ралица и Димо гледат наляво, когато казваха "вие отивате на съвет", а там стояха Непобедимите. Това е подкана някой да каже Simple Smile
За номиниран - някой, който със сигурност не отпада хаха
Това последното е най-сигурно Simple Smile

# 471
Генчо ако е номиниран сега и спечели  един път, а после и срещу Гогата , бая ще забогатее.

Ковид с неговите загадки ще ни побърка:) Какво видял, какво не видял:)
Но каза, че не знае докъде точно стигат Гого и Фифо,  защото имал противоречива информация. Т.е, ако приемем, че е бил очевидец на финалната битка, те със сигурност не са участвали. Но и той спомена, че Гого е бил прецакан от продукцията- вероятно пак визира неравностойната битка.

# 472
Фермата
Фермата
Мисля, че другата седмица се пада ще има една интересна игра на пейнтбол, която ще прерастне в голям скандал в отбора на старите герои
Дали пък това няма да е момента, за който са казали, че Гечо ще направи нещо на Валерия? Тя ще е фермер и той може да я нападне за избора или за резултата от избора й на участници...

# 473
  • Вестерос
Гечо е посегнал на Вал, докато са гледали  дуел. Нещо от сорта.

# 474
Гечо е посегнал на Вал, докато са гледали  дуел. Нещо от сорта.
Ти да видиш дъртия му козел !

# 475
На мен пък ми казаха, че топ 2 е Алекса и Георги и сърбинът печели. Колко е достоверно ,може само да гадаем

И аз същото разбрах.
1 място Алекса
2 място Георги

# 476
  • От липите до сините камъни
Знае ли се ХепитУ от кой отпада?

# 477
  • Вестерос
Не, предполагаме,че е Веселка. Ще е готино да е Лили.

# 478
Еее, стига де, това просто е недопустимо.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 22:15 от Iðunn

# 479
Калин от Чавдар ли отпада?

Общи условия

Активация на акаунт