Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 604
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Финалната тройка е Алекса, Виктория, Евгения
Източник: кошмарите ми

# 541
ИВ
Писах в другата тема, но ме получих отговор, така че ще се пробвам тук 😅 Някой знае ли дали в петък ще бъдат 2ма отпаднали или ще е само 1 ? И ако някой има някаква информация, Мани е едната/единствената, нали ?

# 542
Фермата
Имам чувството, че другата седмица ще има голяма изненада, а именно Лили да елиминира хепитУ. Защо ? Валерия се връща й е фермер. Който и да е ратай измежду Веселка и Аксения, ще извика Мажена на дуел, което означава, че или никоя от двете не е ратай, или хепитУ е първи дуелист (ратай за 3-ти пореден път!) и вика Веселка/Аксения, но това ми се струва невъзможно. Единственото логично е хепитУ да е първи дуелист и да извика Лили (както се закани), което означава, че Лили ще я прати вкъщи...това ще е шок хаха. Друг вариант е Веселка да е първи и да е избрала хепитУ, макар че спомена, че би избрала Мажена. Не знам, но много искам Лили да елиминира хепитУ Joy.

# 543
ИВ
Писах в другата тема, но ме получих отговор, така че ще се пробвам тук 😅 Някой знае ли дали в петък ще бъдат 2ма отпаднали или ще е само 1 ? И ако някой има някаква информация, Мани е едната/единствената, нали ?

Нямам никаква информация относно Мани, но просто си разсъждаавам, че обикаля фризьорските салони и силно се надявам да се подготвя за бъдещите си телевизионни изяви и участия в под/надкасти Joy

# 544
Ф
И аз искам точно Лилито да я елиминара, защото Ваня и се закани така все едно победата и е сигурна. Безнадеждните също биха били убедени, че техния човек ще бие, та ще бъде интересно да им се видят реакциите.😂

# 545
ИВ
Това знамето на Непобедимите ли е. Ако е така, Генчо наистина е останал последен в Играта от червените (и е прибрал знамето):

# 546
ИВ

Или са му го дали за малко за снимката Laughing

# 547
  • Вестерос
И според мен Камелия ще е фермер ще прави Ваня пак ратай, ще спечелят и ще я направи първи дуелист, а Ваня каза ,че ще викне Лили 🤣

# 548
ИВ
Или са му го дали за малко за снимката Laughing
Снимката е от сега - от събирането в дома му за Хелоуин.

# 549
Много поздрави от Гого от Коктейл бара снощи. Задучих се в първия момент дали е той, понеже не следв игрите, а Фермара но покрай вас тук човек няма как да не прояви малко интерес и към другите участници и една бърза проверка в гугъл показа същия младеж и същата шапка, която явно му е запазена марка. 😁

# 550
Ф

Ваня изрично си каза че иска да реди точките, така че смятам че Веси ще е първи дуелист

# 551
Отиде общият Любимец, май е зает 🤣
Много поздрави от Гого от Коктейл бара снощи. Задучих се в първия момент дали е той, понеже не следв игрите, а Фермара но покрай вас тук човек няма как да не прояви малко интерес и към другите участници и една бърза проверка в гугъл показа същия младеж и същата шапка, която явно му е запазена марка. 😁

# 552
Много поздрави от Гого от Коктейл бара снощи.
Скрит текст:
Задучих се в първия момент дали е той, понеже не следв игрите, а Фермара но покрай вас тук човек няма как да не прояви малко интерес и към другите участници и една бърза проверка в гугъл показа същия младеж и същата шапка, която явно му е запазена марка. 😁

Много бързо го обвързахте. Според мен е на среща с приятелка или на работна среща. Да питам.. Това в София ли е?, Толкова ли е красив и секси на живо, колкото по ТВ? и Как е на височина-висок, нисък, среден ръст? BlushLaughing
Ще съм благодарна за отговора.

# 553
Нисичък е. Според мен не повече от 1.75м. По тв-то ми се струва по-симпатичен честно казано. Това е в София, да. Не съм го гледала цяла вечер, но не видях някаква близост между двамата. 😁

# 554
Нисичък е. Според мен не повече от 1.75м. По тв-то ми се струва по-симпатичен честно казано. Това е в София, да. Не съм го гледала цяла вечер, но не видях някаква близост между двамата. 😁

Идеален на височина. Язък значи. Аз щях да го зяпам цяла вечер. Grinning То си се вижда, че Гого е делови.
Много ти благодаря за инфото. Пак да се падне да го снимаш и да ни застреляш тук със снимки . HugHeart

Общи условия

Активация на акаунт