Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 551
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Напълно е възможно за съжаление.

# 646
Ей, писна ми от този сръбски надувко Rage

# 647
Добре бе казах ,че Фифо не го искам на финал заради всички тъпотии на Фродо и компания ,ама не искам да падне от Алесио пък на някава измислена  и нагласена игра тук.Един от двамата най- силни играчи тоя сезон да падне от тоя  измислен  и слаб "герой"

# 648
Добре бе казах ,че Фифо не го искам на финал заради всички тъпотии на Фродо и компания ,ама не искам да падне от Алесия пък на някава измислена игра тук.Един от двамата най- силни играчи тоя сезон да падне от тоя  измислен  и слаб "герой"

Аз си мисля, че секундант и те отпадат.

# 649
Добре бе казах ,че Фифо не го искам на финал заради всички тъпотии на Фродо и компания ,ама не искам да падне от Алесия пък на някава измислена игра тук.Един от двамата най- силни играчи тоя сезон да падне от тоя  измислен  и слаб "герой"

Аз си мисля, че секундант и те отпадат.
Дали ?! Пак кофти, този дето идва да ти помага … и айде Sad

# 650
  • Брюксел / София
Май Фифо утре е чао. Много жалко.

# 651
Аз не вярвам , твърде рано ми се струва да извадят Филип … а и него го няма на онази снимка от скалите , нали …

# 652
Давайте спойлери за утреее Simple Smile Нищо не знаем - отпада ли някой, кой... не мога да гледам така епизодите.
Иначе се сетих за още една теория в подкрепа на тезата, че Алекса наистина рано или късно става жълт - нали Генчо е взел знамето на Непобедимите и уж това означавало, че той е последният оцелял от това племе. Макар че се бие с други спойлери Simple Smile

# 653
Аз се замислих нещо. Малко по-нагоре има споменато, че Мирела се е изпуснала, че Алекса става жълт ? Да не би утре падналият капитан да бъде пленен или нещо такова.

# 654
ИВ

Подозирам, че утре ще има присъствие на нашето място ... Моля съфорумката и мъжът ѝ да се оглеждат 😃

# 655
Може утре да има кражба на капитан.Фифо бие и  взима Алесио .

# 656
И аз подозирам нещо такова... и евентуално отпадане на секунданта

Аз се замислих нещо. Малко по-нагоре има споменато, че Мирела се е изпуснала, че Алекса става жълт ? Да не би утре падналият капитан да бъде пленен или нещо такова.

# 657
Ако теориите ви са верни и Фифо остава, значи Гого е аут, защото Фифо него ще вземе. Обаче има и нещо друго... Генчо в стори казва, че най-добрият играч е Гого в Игрите. Пак не се връзва. Ковид ако знаеш нещо по въпроса - включи се.

# 658
А може ли снимката на Виктория и Гого да е от утре вечер и Гого да отпада от нея в битка на секундантите или твърдо я разконспирирахте, че е от племенна битка?

# 659
  • София
Абе никой няма да отпадне утре бре. Стига сте се шашкали. Ще видите, че е пленяване на капитан....
Само секундантите не знам чий ще го дирят там... ама сигурно са измислили нещо сложно.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 00:27 от Каlista

Общи условия

Активация на акаунт