Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 503
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А някой помни ли каква  беше наградата миналата година? Защото имаше награда, но не я дадоха на Вальо заради нечестната игра.
Капитана минаваше едно трасе в което накрая трябваше да отвори едни плочки, ако отвори две еднакви плочки , отваря нови две. Секонданта стоеше горе на кулата и казваше кои плочки да се отворят, Борис  беше писал  с един камък, горе на кулата върху една дърво ,първата буква на снимките които отвараше.
Да, да, аз си спомних самата битка, но каква беше наградата за победителя? Казаха ли я тогава?
Накрая, заради ситуацията, на никой не дадоха награда, а само служебна победа за червените. Тогава тук във форума и за това роптахме....
Идеята ми в момнента е, че ако са същите условия на миналогодишната битка с битката от тази година, ще знаем какво получава победителя...

# 676
ИВ
Абе може и да е нещо много различно, предвид че Пандьо го бутат яката работа. Ще има сабя на победата и диектно взима чека.
Аз искам да питам гледащите Надкаста - на мен ли ми се струва или Нделечо и Туджаров много по-меко се държаха с Елица и и спестиха разни неща, които иначе са коментирали в предни епизоди. На мен поне така ми се стори като гледах и сравних коментарите им от спизода с Елизабет и Цецо. Може и аз да се филмирам...

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 12:25 от karmilla

# 677
  • Пловдив
Относно Надкаста:
И аз съм на твоето мнение.По типично женски си кокетничеха с нея...

# 678
ИВ

Мое предположение, ако дадат играта от миналата година, която беше Валентин и Боби с помнене на числата, може да участва Лефтеров. От подкаста на Чакалов си правя този извод, Лефтеров каза, че понатам ще се види дали има лоша памет. Само предполагам, иначе има логика Фифо да избере Гого за секундант и не вярвам да повтарят същата битк, но не знам... Но може да има и други игри за памет...

А Гого сподели един път, че преди не е тренирал с тежести, но след предаването се е мотивирал да тренира по-силово... предполагам, свързано с игра, в която не е бил добре подготвен.

# 679
За Надкаста:
Съвсем ги разбирам, не е ок да поканиш някой да ти е гост на подкаста и да си груб и заядлив. Колкото и да имате различни мнения за играта трябва да има разбирателство и ок отношения - все пак и Неделчо и Туджаров разбират, че това е просто една игра и не си заслужава човек да е в лоши отношения.
Та от тази гледна точка са по-меки към нея според мен.

В този случай е ок да са политически коректни, най-малкото, за да можем ние зрителите да чуем нейната версия и отговорите на въпросите, които ни вълнуват

# 680
Не, в никакъв случай не трябва да са заядливи, но ми се стори, че и спестиха неудобни въпроси, които при мъжете ги задават. Предполагам повече кокетничат с жените, тъй като слушам сега и с Михаела Надкаста и стигам до извода с жените са малко по-деликанти, а имаше до сега по-малко изгонени жени, а Звезди не отиде при тях . С Елизабет си бяха по-рязки джаста-праста, може би защото са си от един сезон и се отпускат да си обсъждат.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 13:24 от karmilla

# 681
ИВ
Според мен Филип няма да избере Гого за секундант. Ако предприеме нещо такова, прекалено много ще покаже на Джаферович, че иска да играе срещу нея и сам ще си подпише документа за изхвърчане 😄 аз залагам на това, че ще избере Лефтеров, след като и двамата са изразени “привърженици” на коалицията на Джаферович.

# 682
ИВ
Аз също очаквам Лефтеров. Поради страх, че Гого не успя да помогне на Михаела.

# 683
Абе според мен няма да е точно страх 😄 Някакси като Гого се върна от битката на секундантите, Филип изглеждаше малко в повече щастлив, за това че Гого се е изложил. / не сериозно казано, защото той нямаше никаква вина. Според мен щеше да бие Генчо ако Михаела пазеше по-добре кошовете/ Точно преди това на синхрон беше казал един вид, че не е съгласен с мнението на Михаела, че Гого е най-комплексен, и че трябва да се докаже кой е по-добър. Забелязала съм много отдавна, че Филип не може да приеме някой да е по-добър от него  в никакъв аспект.
ИВ
Аз също очаквам Лефтеров. Поради страх, че Гого не успя да помогне на Михаела.

# 684
  • София
Аз искам кражба на капитани и Алекса да отиде при Джафа, да ги видя тогава как ще се развива играта им

# 685
Аз искам кражба на капитани и Алекса да отиде при Джафа, да ги видя тогава как ще се развива играта им

Еее как .Щом е победител,явно и там ги е надиграл с помощта на Тъпарев и Фродо Sweat Smile

# 686
ИВ
За тези, които имат деца, децата споделят ли ви спойлери? 😅

Ето 2 за Алекса, детски 😄

ЕДК (едно дете каза) 🤣

Детето на Ралица, водещата, било казало, че Алекса е победител и братовчедката на Мирослава също, пак дете е източника.

👩‍❤️‍💋‍👨

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 15:34 от toplomliako

# 687
Таз пейка няма ли да проговори? Така не ми върви гледането, в неведение пфу. Те май най-сериозния спойлер досега самата продукция го предостави Grinning

# 688
ИВ
Това, че "пейката" мълчи, означава според мене, че никой няма да отпада довечера. Когато Елица трябваше да отпадне на капитанската, съфорумката във вторник се беше сблъскала с нея на входа.
... Освен ако не са започнали да ги вкарват през задния вход (ако има такъв). Trollface

Но очаквам раздвижване в племената... и конкретно при червените.

# 689
ИВ
Това, че "пейката" мълчи, означава според мене, че никой няма да отпада довечера. Когато Елица трябваше да отпадне на капитанската, съфорумката във вторник се беше сблъскала с нея на входа.
... Освен ако не са започнали да ги вкарват през задния вход (ако има такъв). Trollface

Но очаквам раздвижване в племената... и конкретно при червените.
Какъв е проблема някой да дебне и на задния вход?🤣

Общи условия

Активация на акаунт