Спойлери от реалити предавания - тема 5

• 90 519
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Последно кой отпада тази седмица ?! Явно в Нова верно ги вкарват през задния двор !!
Ралица като почне да ниже бисери , да ги поучава … направо ми иде да забия един на телевизора Simple Smile

# 736
И на мен не ми е по-интересно като не знам 😁 напротив даже …

Дали утре номинирана ще е Фейгин , имаше спойлери , че стига до финал ?

Мани пак ли мисли да саботира 😬

# 737
Добре де, Мани защо се прибра точно сега в България, ако не е отпаднала? Joy То верно е много левашки така да се издаде ама ... да ни заблуждава ли си дойде?! Joy

Ми, моля, оглеждайте се утре за Мани, стискам палци Joy

# 738
От две места се потвърди вече, че Фейгин отпада тази седмица.

# 739
Добре де, Мани защо се прибра точно сега в България, ако не е отпаднала? Joy

Да си оправя косата. 😆😆 последния пост в Instagram го има.

# 740
От две места се потвърди вече, че Фейгин отпада тази седмица.
Щях да питам кои са и видях, че ти го пишеш. Жалко. Значи промото е пълен кьорфишек и все пак Безстрашните падат.
Жалко. Явно на двойките не им е писано. Тамън се съберат и единия си тръгва, Цецо и Виктория оцеляха най-дълго. Може би оцеляването на двама влюбени в играта е правопропорционално на ръста им.

# 741
  • София
Не писах, защото просто никой не видях. Странно, наистина да е влязла тайно 😀
Свикнах да виждам отпадналия и сега ми е супер гадно че не знам

# 742
То така, като тая пейка заживя собствен живот. 😉

# 743
Аз, доколкото разбрах, някой е питал ‘кога ще идва Фейгин, днес или в четвъртък”.
Та и утре е ден за оглеждане, определено Simple Smile

# 744
ИВ

В главната тема има една доста заядлива потребителка, която само като напишеш думата 'спойлер' и почва да спами и да нарежда как не иска да вижда нито спойлери, нито дори предположения. Но вече два пъти е писала, че Фейгин не стига обединено племе, един вид 'като ще ми спойлвате и разваляте кефа и аз ще разваля вашия'. Странно ми е, че другите не са го коментирали и взели под внимание, но явно не са го помислили за вярно, а просто за поредното заяждане.
Аз подозирам въпросната потребителка, че работи за Нова/е свързана с ИВ по някакъв начин, защото много агресивно дава тон на темата и любимците.

# 745
  • София
ИВ
А аз пък друго се размислих.
Във въпросното гостуване на Лефтеров в Чакалкаст, той за две неща се изтърва.
Първото беше това за паметта. И видяхме какво е имал предвид...
Второто беше при един разговор за фаворити и за това, че Евгения е добър стратег. И понеже се получи спор между тях, Стратимир каза на Лефтеров - явно е добър стратег, щом нещата й се получават. И тогава Лефтеров му отговори - еми ще видим по-нататък дали й се получават.... После пък каза, че харесва играта на Мани и че за него тя е по-добрия стратег. Или поне аз така го разбрах.
Мисля, че е ставало дума за този разговор и тук, и в основната тема. Някой даже беше пуснал линк към точните минути... но го скастриха, че е спойлер. Мързи ме сега по нощите да търся и аз точно кога го каза....
Но идеята ми е, дали Лефтеров не направи тук спойлер 2 в 1. Хем намекна, че Жени някъде по-нататък ще се провали в стратегиите. Хем, че Мани е по-добрия стратег ....
И дали точно Мани няма да бие Жени в нейната игра...
Още повече ако днес в Нова наистина се е говорело за Фейгин... (нещо не ми се връзва с това, което се случи последните битки, че точно нея ще номинират, ама а де... ). И ако се окаже вярно, това значи че Мани ще се върне....  и ще преведе в действие плана, за който говореше на басейна ....
Факт е, че много им беше странно поведението днес на съвета - и на нея, и на Рали.... че и на Лефтеров (щеше буквално да ревне) и дори на Гого (можеше да даде празен глас, вместо да номинира съплеменник, пък бил той и саботьор... ).
Обаче хич не ми се връзват другите спойлери с това ... Ако изобщо има верен спойлер оттук нататък.....
Охх, много се разписах по нощите...

# 746
Дали Мани наистина съботира играта? Това пък ще е още по хитър ход. Наигра Виктория и Алекса , сега ако врътне и Джеферович. Бухахахах

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 09:17 от dudanceto

# 747
  • София
ИВ:
Сега се включвам. Моля, дайте я тази пейка, че нищо не разбирам като пишете. Благодаря!

# 748
  • Буркина Фасо
ИВ:
Сега се включвам. Моля, дайте я тази пейка, че нищо не разбирам като пишете. Благодаря!

дадена е пейката, ама няма седнал на нея. Smiley

# 749
Какво прави клипчето на Неделчо тук? Спойлер ли е? Или забраняват да се обсъжда в основната тема?

Общи условия

Активация на акаунт