Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 047
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 275
Много ме е яд, изпуснах комплекта тенджери на Тефал. В 7:02 бяха изчерпани вече, тъкмо маркирах адреса за доставка и..
Същия комплект го има и в Технополис. Както и този, който дори е по-хубав:
https://www.technopolis.bg/bg/Domakinski-pribori/TEFAL-L897S574/p/142011

# 1 276
Аз поръчай нутрибулет 80 лв и чайник 28лв,исках и още,гледах една купа за плодове 19лв,но доставката за нея ми беше 14лв.Много разочарована,на всеки артикул отделна доставка,и за наложен платеж пак 2 лв .То реално така,никакво намаление,но на по-големите електроуреди по ще се усети намаленията.Успех

# 1 277
  • Пловдив
Много ме е яд, изпуснах комплекта тенджери на Тефал. В 7:02 бяха изчерпани вече, тъкмо маркирах адреса за доставка и..
Същия комплект го има и в Технополис. Както и този, който дори е по-хубав:
https://www.technopolis.bg/bg/Domakinski-pribori/TEFAL-L897S574/p/142011
пише тигани тук...
п.п и не могат да се добавят в количката.

# 1 278
  • Wonderland
Аз поръчай нутрибулет 80 лв и чайник 28лв,исках и още,гледах една купа за плодове 19лв,но доставката за нея ми беше 14лв.Много разочарована,на всеки артикул отделна доставка,и за наложен платеж пак 2 лв .То реално така,никакво намаление,но на по-големите електроуреди по ще се усети намаленията.Успех

Ама истинския нутрибулет на Делимано или просто пасатор, подобен на него?

# 1 279
Технополис пак се изложиха както обикновено.. Сайтът им или не зарежда, или зарежда бавно, или гръмва с някаква грешка.

# 1 280
  • София

Ама истинския нутрибулет на Делимано или просто пасатор, подобен на него?
https://www.emag.bg/blender-nutribullet-original-600-w-1-skorost … 023/pd/D7HRGPMBM/

# 1 281
Барбалена, заблудила съм се с цената. Видях 289лв и помислих, че е за 184см, затова ми се видя скъп, а това било цената за 305см.
Иначе, ако имаш възможност и място, бих взела по-големия. Дори и две деца да скачат само, предпочитам да имат пространство да не се блъскат.

# 1 282
Предположих, че става въпрос за сета от 39 лв. в Е Маг. Иначе аз успях да поръчам преди малко този от линка в Технополис.

# 1 283
Да дам отчет, че поръчах малкия. Ако все пак детето не иска да скача или е малък, продаваме и взимаме по-голям. И без това съм разорена, цената също донякъде наклони везните Unamused

# 1 284
  • Бургас
Икеа и те се научиха на цигански номера. Гледам един сушилник за дрехи намален от 85лв на 26лв, а той винаги си е бил 26лв, знам защото много му се чудих преди няколко месеца.

# 1 285
  • София
Предположих, че става въпрос за сета от 39 лв. в Е Маг. Иначе аз успях да поръчам преди малко този от линка в Технополис.

Опитах се и аз, но при мен сайта на Технополис не работи...

# 1 286
Айде, и аз се сдобих с мултикукър. Дано не последва съдбата на парочистачката, която не е вадена от една година.
Памперси, са жалост не любимите ми, няколко продукти на Bioderma, шампоан за мъжа.
От мен толкоз май.

# 1 287
Надявам се потребителката, която вчера пусна линка с тенджерките, дето на всички им се струваха малки, да е успяла да го поръча, че като гледам е било едно от първите свършили неща. За тази цена и аз бих взела 1-2 комплекта, понеже зареждам две кухни, ама който цяла нощ е давал нурофен, губи.

# 1 288
  • Beyond the stars
Някой питаше за Сторител

# 1 289
Хеликон има намаления до 70% от днес до 21-ви.
И в реалните книжарници ли?

Общи условия

Активация на акаунт