Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 250 055
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 335
В емаг като, че ли вече се изчерпаха доста от хубавите оферти. Отделно, не съм доволна от намаленията на телефоните и лаптопите. Преди няколко години си спомням бяха пуснали два-три модела малки лаптопи за по 200лв-300лв. Вярно, че свършиха съвсем в началото, но сега и толкова нямаше.

# 1 336
Само аз ли не виждам офертата за капсули
кафе? Златна рибка нищо особено не предлагат според мен.

# 1 337
Бях си отметнала доста неща от Емаг ,за съжаление повечето имат 5-6% намаление или нямат никакво Grinning Но още преди 1-2 дни ми направи впечатление един тиган,който даваха ,че ще бъде 10лв (намален от 40) ,а в сайта си беше 26лв на редовна цена в същия момент Grinning Само не разбрах пилинга за дрехи Филипс ,който си бях добавила дори в кошницата с надеждата да го намалят (нахално,знам Grinning ) и беше 25-6лв. -днес вече е 50лв.,а няма нищо общо с черния им петък дори Grinning Още се чудя на кухненски робот или матрак,но почвам да се отказвам .
Скрит текст:

в techmart дори е 23-4лв Grinning
Скрит текст:

# 1 338
  • София
Благодаря за споделената оферта за кафето на капсули, възползвах се, наистина страхотна цена!
Търся си  еър фрайър с голяма вместимост и дисплей на хубава цена..
Може ли да споделите коя е офртата? Потърсих няколко страници назад, но не открих.
Много ми хареса намалението в shopsector. Намалени обувки вчера бяха 140 , днес са 105.

# 1 339
# 1 340
  • Където морето целува небето...
Слушалки има в Озон намалени. На детето от там слушалки и клавиатура на Рейзър пуснах.
Биодерма от Емаг, това наистина си е добра оферта, а покрай тях и глави за четките на нас и децата.
Чакам някой да каже за слънцезащита, че това ми остана за днес.

# 1 341
  • София
Излъгах системата! С друг мейл може още една поръчка Stuck Out Tongue Winking Eye

Епилаторът на Браун е с добро намаление/ сравних с други магазини/ И е с добри отзиви!
Аз взех за подарък. Излиза 48 лв.
Не мога да кача
Линк, ето снимка!

За съжаление докато проверя мнение и цена на една пералня и тя свърши Joy

# 1 342
  • Варна
Момичета, хубава слънцезащита за деца и за възрастни на добро намаление някъде мернахте ли?
Ако ти трябва за сега, можеш да провериш в Со Фармаси, в кошниците с продукти с изтичащ срок на годност. Сега зимата винаги има скъпи слънцезащити на 50%.

# 1 343
  • София
Някой може ли да препоръча добри
и изгодни безжични слушалки (тип airpods) ?

В амазон има samsung buds 2 pro за 60 евро мисля, че вече затворих... и едни JBL видях изгодни.

# 1 344
JBL тези са с доста добра цена в момента
https://www.amazon.de/dp/B09HGR1DVC?psc=1&aod=1

# 1 345
За жалост са се изчерпали вече капсулите 😭

# 1 346
Нови намаления във Вис Виталис

# 1 347
  • Пловдив
Поръчах комплекта на Тефал, но размислих. Мога ли да откажа поръчката от Технополис? В сайта намирам инфо само за връщане, след като е приета поръчката.

# 1 348
Ох разписах се и аз в рибката. Поръчах си нещата, които обикновено използвам, за да се възползвам от цената. Ии 1-2 нови неща да изпробвам. Пуснах си кремовете за лице на Vichy,  ама не от  "черен петък" на нотино, където и с отстъпката пак беше по-скъп от редовната цена, а от Гален, където беше намален.
Следобед се гмуркам в озон за подсръци за Коледа и някои неща, които искам. Дано не са избягали до тогава Joy

# 1 349
Димитрова_87, от Емаг ли е кафемашината?
дам, бяла.
peakok, HOMA HZ25UVI, беше ми препоръчан от една майка (и му следях цената две седмици).

Общи условия

Активация на акаунт